- 5 Temmuz 2014
- 1.629
- 1.985
Ben de oluyor canım sağ tarafta hep oluyor kistim var orda ama bu ay batmaları hep soldan hissettim sağ hiç ağrımadı gibi nerdeyse ya kist küçüldü ya da soldan yumurtladımPerşembe bat günüm bugün ilişkiden sonra sağ kasığımda batmalar başladı. Hareket edip yürüdükçe de oluyor. Hareketsiz yatarken de arada batmalar başlıyor 4 5 sn sonra kesiliyor. Bunu yaşayan var mı? Kist filan olabilir mi çok korktum
Hayırlı olsun canım belliydi zatenDün verdiğim kan testimin sonucu 181.6 çıkmış kızlar sanırım 4haftalık hamileyimumarım sağlıkla ilerler burdaki herkese çok dua edeceğim tez zamanda Rabbim gönlünüzdekini size nasip etsin inşallah herkese buradaki güzel dostluğu için çok teşekkür ediyorum
Hmm ben bu ay sağdan yumurtladım diye düşünüyorum o tarafımda ağrı olmuştu. Kistim hiç olmadı ama böyle ağrı yaşayınca acaba dedim bilemiyorumBen de oluyor canım sağ tarafta hep oluyor kistim var orda ama bu ay batmaları hep soldan hissettim sağ hiç ağrımadı gibi nerdeyse ya kist küçüldü ya da soldan yumurtladımbenim kistim 6.5 cmdi en son
Evet aşırı keskin oluyor böyle ağrımasın diye hareket ederken yavaş yavaş ediyorum. Benim de yarın bat günüm yine de umutlanmak istemiyorum. Ama umarım seninki gibi tatlı ağrılardırYok hayatım yerleşme ağrısı olabilir benim mesela hiç yoktu öğrendikten sonra başladı çok keskin giriyor arada..
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım belliydi zatenmaşallah hcg değerinde iyi gözün aydın kendine iyi bak bebişinizle bir ömür mutluluklar dilerim
Tebrikler canım en baştan hamile olduğunu düşünmüştüm bu haberi görünce daha çok sevindim. İnşallah sağ salim kucağına da alırsın bebişiniDün verdiğim kan testimin sonucu 181.6 çıkmış kızlar sanırım 4haftalık hamileyimumarım sağlıkla ilerler burdaki herkese çok dua edeceğim tez zamanda Rabbim gönlünüzdekini size nasip etsin inşallah herkese buradaki güzel dostluğu için çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederimTebrikler canım en baştan hamile olduğunu düşünmüştüm bu haberi görünce daha çok sevindim. İnşallah sağ salim kucağına da alırsın bebişinibizim için de çok çok dua et lütfen
Hayırlı olsun canım, ne kadar süredir istiyordun bebiş?Dün verdiğim kan testimin sonucu 181.6 çıkmış kızlar sanırım 4haftalık hamileyimumarım sağlıkla ilerler burdaki herkese çok dua edeceğim tez zamanda Rabbim gönlünüzdekini size nasip etsin inşallah herkese buradaki güzel dostluğu için çok teşekkür ediyorum
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım, ne kadar süredir istiyordun bebiş?
Tebrikler canim saglikla kucagina alirsin insallahDün verdiğim kan testimin sonucu 181.6 çıkmış kızlar sanırım 4haftalık hamileyimumarım sağlıkla ilerler burdaki herkese çok dua edeceğim tez zamanda Rabbim gönlünüzdekini size nasip etsin inşallah herkese buradaki güzel dostluğu için çok teşekkür ediyorum
Benim adet ağrım başladı bugün ama gelen bir şey yok bat yarin. Kasıklarımda karıncalanma gibi bir his var. Akıntım var.Evet aşırı keskin oluyor böyle ağrımasın diye hareket ederken yavaş yavaş ediyorum. Benim de yarın bat günüm yine de umutlanmak istemiyorum. Ama umarım seninki gibi tatlı ağrılardır
Benim ilk kızımda değerim 42 çıkmıştı güzel düşünün güzel olsunEki Görüntüle 2830672 kızlar testim bugun yaptim bugun bat tarihim sonrada kan verdim degerim 66 cikti galiba yine kimyasal :-(
Insallah ya bilmiyorum gecen ay kimyasal geçirdim cok korkuyorumBenim ilk kızımda değerim 42 çıkmıştı güzel düşünün güzel olsun
İnşallah güzel haberi alırsın canımBenim adet ağrım başladı bugün ama gelen bir şey yok bat yarin. Kasıklarımda karıncalanma gibi bir his var. Akıntım var.
dün sol bacağım kalçama doğru çok ağrıdı
Ay belirti demicem ama birseyler farklı olunca acaba mı diyor insan
Canım hcg 14le başlayıp doğum yapan insanlar var aklına kötüyü getirmeInsallah ya bilmiyorum gecen ay kimyasal geçirdim cok korkuyorum
İnşallah oyle olur benimde cuma tekrar kan vericem ama korkuyorum hic kan vermesem mi acabaCanım hcg 14le başlayıp doğum yapan insanlar var aklına kötüyü getirme
Ver tabiki artışı görmek önemli ben de cuma vereceğim inşallah ikimizde güzel bir artış görürüzİnşallah oyle olur benimde cuma tekrar kan vericem ama korkuyorum hic kan vermesem mi acaba
Insallah canım yaa korkuyorum adet olcam diyeİnşallah güzel haberi alırsın canımben hamileyim ama 2gündür adet sancım var olmuyorum tabi O da bir belirti