Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de oluyor canım sağ tarafta hep oluyor kistim var orda ama bu ay batmaları hep soldan hissettim sağ hiç ağrımadı gibi nerdeyse ya kist küçüldü ya da soldan yumurtladım benim kistim 6.5 cmdi en son

Hayırlı olsun canım belliydi zaten maşallah hcg değerinde iyi gözün aydın kendine iyi bak bebişinizle bir ömür mutluluklar dilerim

Ben de oluyor canım sağ tarafta hep oluyor kistim var orda ama bu ay batmaları hep soldan hissettim sağ hiç ağrımadı gibi nerdeyse ya kist küçüldü ya da soldan yumurtladım benim kistim 6.5 cmdi en son
Hmm ben bu ay sağdan yumurtladım diye düşünüyorum o tarafımda ağrı olmuştu. Kistim hiç olmadı ama böyle ağrı yaşayınca acaba dedim bilemiyorum

Yok hayatım yerleşme ağrısı olabilir benim mesela hiç yoktu öğrendikten sonra başladı çok keskin giriyor arada..
Evet aşırı keskin oluyor böyle ağrımasın diye hareket ederken yavaş yavaş ediyorum. Benim de yarın bat günüm yine de umutlanmak istemiyorum. Ama umarım seninki gibi tatlı ağrılardır

Tebrikler canım en baştan hamile olduğunu düşünmüştüm bu haberi görünce daha çok sevindim. İnşallah sağ salim kucağına da alırsın bebişini bizim için de çok çok dua et lütfen

Hayırlı olsun canım, ne kadar süredir istiyordun bebiş?

Tebrikler canim saglikla kucagina alirsin insallah

Evet aşırı keskin oluyor böyle ağrımasın diye hareket ederken yavaş yavaş ediyorum. Benim de yarın bat günüm yine de umutlanmak istemiyorum. Ama umarım seninki gibi tatlı ağrılardır
Benim adet ağrım başladı bugün ama gelen bir şey yok bat yarin. Kasıklarımda karıncalanma gibi bir his var. Akıntım var.
dün sol bacağım kalçama doğru çok ağrıdı
Ay belirti demicem ama birseyler farklı olunca acaba mı diyor insan

İnşallah güzel haberi alırsın canım ben hamileyim ama 2gündür adet sancım var olmuyorum tabi O da bir belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…