Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şey siz enfeksiyon kapmışsınız, gecikme olmadan belli olmaz. Ben implantasyon kanaması olduğunu düşündüğüm bir tür lekelenme yaşadım, 6 gün geçti, erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Ama bat 21 Nisan, gecikme filan olursa yine test yapacağım. Bugün oruç tutmayıp stresten sahur vaktinden beri bir paket sigara içtim. :KK43: Keşke bilmeseydim implantasyon gibi bir şey, beklentiye girdim. Bu aşamada beklentiye girmek strese sokuyor.
Aynen canım sistit hatta galiba bende öyle düşündüm. Bol sıvı ve bitki çayları ile geçirmeye çalışıyorum. Ben artık test yapmayı bıraktım ya aşırı yıpratıyor bence.

Sizin ilkmi olucak ne kadardır deniyosunuz
Biz Ocak ayından itibaren düşünmeye başladık, Ocak ayının sonlarına doğru son adet döneminden sonra doğum kontrol hapı kullanmayı bıraktım. Açıkçası biraz da kendimi hazır hissetmediğimden takvim uygulamasından bakıp yumurtlama döneminde ilişkiden kaçınıyordum. Yine de bu ay ara dönemde kanama olunca ben de buna yordum ama yanılmışım.
Eşim de olmayacağımı söylemişti zaten :/

Çok teşekkür ederim hepinize ♥️♥️🥳 şimdi kan sonucum çıktı 105.66 🙏🏼 Yarın da doktorum çağırdı.. tüm kalbimle hepinize sağıklı bebişler diliyorum Allahım hepimizin kucağını bebekleleröe doldursun🙏🏼🙏🏼
Yaaa bu habere çok sevindim. Ne güzel aramızdan biri bu başlıktan mutlu ayrılacak. Hayırlısı olsun sağ salim doğsun inşallah bebişin💕
Bu günü saymazsak artık bata son 1 gün kalıyor. Hala tek belirti gögüslerim ve hafif bel ağrısı onun dışında hiçbir şey yok 🙏🙏

Kızlar bugün test yaptım, ışık tutunca görebildiğim bi çizgi var, çok heyecanlandım. Eşime gösterdim, o da var dedi.

Merhaba benmde bat 20 6 gun kala cift cizgi gordum ilk kızımda cok güzel arkadasliklarimiz olmustu burda🥰

Benimde 15 mayis gosteriyor 🤗mayisla birlikte bizde cicekler acalim💃🌸🌸
Nerdeyse ayniyiz 🥰 ben yetisirss asilamaya gecmis olurum belki haber bekliyoruz ama tabi yine burdayim 🥰 aminnn aminnn kuzummmm insallahhh oglumuda anneler gününde ögrenmistim.Rabbim.yine nasip etsin bu güzel duyguyu hepimizr🥰

Kizlar ben regl oldum.elendim insallah hamilelik haberi alanlar saglikla kavusun bebislerinize bizlerede duanizda yer verin💜
Tatlimm uzulme yeni bat tarihin nedir birlikte bekleriz yine
Canlarım ben beklemedeyim. Adet tarihlerimiz degişti sizinle bide üstüne gecikme olursa iyice ara açılır. Ama siz hangi konuya gecerseniz veya konu acarsanız banada haber verin. Tez zamanda güzel haberlerinizi almayi diliyorum🥰

IMG-20210420-WA0010.jpeg
kızlar testim bugun yaptim bugun bat tarihim sonrada kan verdim degerim 66 cikti galiba yine kimyasal :-(

X