Aynen öyle canım doğana büyüyene kadar hep sıkıntı stres rabbim sizinkine saglik sıhhat verir inşallahÇok geçmiş olsun size evet o yüzden artış çok önemli ilk haftalarda ama gebelikte acabalar bitmiyor malesef acaba dış gebelik mi kimyasal mı boş gebelik mi daha sonra da kese oluşacak mı kalbi duyabilecek miyiz 2li tarama 3lü tarama vs korkular bitmiyor yaşanacağın önüne geçemiyoruz malesef o yüzden her durumda temkinli olmakta fayda var Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Kizlar selam, benim bat 22 nisan . Bundan sonrasi bekleme asamasinda birlikte bekleyelim konusalim
İnşallah hepimizinkine canımAynen öyle canım doğana büyüyene kadar hep sıkıntı stres rabbim sizinkine saglik sıhhat verir inşallah
Evet canım beklemedeyim hayırlisi olsunAcele etme canim beklicen mechur
Testlerimi ekliyorum buraya hiç erken gebelik testi yapamadım elimde yoktu kaset testlerle 3 4gündür takip ediyorum bu kurumuş halleri ama sonuç ilk 5dakikada çıkmıştı hepsinin.Adete hâlâ 3 gün var
Korkma canım stres yok..Aa inşallah öyle olmazbakalım beta hcg kendini belli eder birkaç güne
Batlarımız aynı. Bende hassasiyet yok ama baya dolgunlar hafif regl ağrısı başladı ama bakalım gögüslerimin dolgunluğu gecerse ader olurum ordan anlayacağım.Sadece aşırı gögüs hassasiyetiyle devam ediyorum bata 2 gün
Çok sağ ol canımKorkma canım stres yok..
İlk gebeliğimde 3.haftamdı sanırım bende grip olmuştum üstüne birde uçuk çıkarmıştım
Ben adetten 1gün sonra kaset kest yapmıştım aynı gün kan değerim 500 çıkmıştı..
Güzel sonuçları alalım inşallah canımGünaydın kızlar benim bugün test günüm ama dün evde kalmadık annemelerdeydim.. yapınca söyleyeceğim bana şans dileyin
Bu erken gebelik testi dimi canım? Tebrikler bebiş yoldaaEki Görüntüle 2829846
kızlar biraz önce test yaptım pozitif elim ayağım titredi hiç ihtimal vermiyordum ama bariz kırmızı çıktı
Aynen inşallah regl öncesi dolgunluğu değildir bakalım beklemedeyimBatlarımız aynı. Bende hassasiyet yok ama baya dolgunlar hafif regl ağrısı başladı ama bakalım gögüslerimin dolgunluğu gecerse ader olurum ordan anlayacağım.
Yaa sen de hemen kan vermeye gitEki Görüntüle 2829846
kızlar biraz önce test yaptım pozitif elim ayağım titredi hiç ihtimal vermiyordum ama bariz kırmızı çıktı
Evet kuzum prefictor early şimdi hastaneye kan vermeye gidiyorum. Benim de bugün regl günüm ama olmadım. biliyorsun senin gibi benim de adam akıllı belirtim olmadı hala inanamıyorumBu erken gebelik testi dimi canım? Tebrikler bebiş yoldaa
Şimdi gidiyorum haber vericem sizeYaa sen de hemen kan vermeye githayırlı olsun gözün aydın
Belirti önemli değil benim de yoktuEvet kuzum prefictor early şimdi hastaneye kan vermeye gidiyorum. Benim de bugün regl günüm ama olmadım. biliyorsun senin gibi benim de adam akıllı belirtim olmadı hala inanamıyorum
Yaa çok sevindim inşallah hastanede de güzel sonuçlar alırsın. Bize haber ver canımEvet kuzum prefictor early şimdi hastaneye kan vermeye gidiyorum. Benim de bugün regl günüm ama olmadım. biliyorsun senin gibi benim de adam akıllı belirtim olmadı hala inanamıyorum
Gözün aydın canim tebrik ederimEki Görüntüle 2829846
Ayy ne güzel nasıl belirginEki Görüntüle 2829846