Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım doğana büyüyene kadar hep sıkıntı stres rabbim sizinkine saglik sıhhat verir inşallah

Benim bat 28 nisan ama 1 haftaya yakindir siddetli kasık ağrılarım alt karin ağrılarım var 3 4 gündür de çok şiddetli göğüs ağrısı ve hassasiyeti var hamilelik mıdır bilmiyorum ama inşallah öyledir normalde regl öncesi sadece hafif göğüs agrım olurdu bu sefer ki farklı
Kizlar selam, benim bat 22 nisan . Bundan sonrasi bekleme asamasinda birlikte bekleyelim konusalim

Sadece aşırı gögüs hassasiyetiyle devam ediyorum bata 2 gün

Testlerimi ekliyorum buraya hiç erken gebelik testi yapamadım elimde yoktu kaset testlerle 3 4gündür takip ediyorum bu kurumuş halleri ama sonuç ilk 5dakikada çıkmıştı hepsinin.Adete hâlâ 3 gün var

Aa inşallah öyle olmaz bakalım beta hcg kendini belli eder birkaç güne
Korkma canım stres yok..
İlk gebeliğimde 3.haftamdı sanırım bende grip olmuştum üstüne birde uçuk çıkarmıştım
Ben adetten 1gün sonra kaset kest yapmıştım aynı gün kan değerim 500 çıkmıştı..

Çok sağ ol canım benim ilk olacak bu bugün kan verdim ama adete daha 2gün vardı bakalım ne çıkacak

Batlarımız aynı. Bende hassasiyet yok ama baya dolgunlar hafif regl ağrısı başladı ama bakalım gögüslerimin dolgunluğu gecerse ader olurum ordan anlayacağım.
Aynen inşallah regl öncesi dolgunluğu değildir bakalım beklemedeyim

Evet kuzum prefictor early şimdi hastaneye kan vermeye gidiyorum. Benim de bugün regl günüm ama olmadım. biliyorsun senin gibi benim de adam akıllı belirtim olmadı hala inanamıyorum
Yaa çok sevindim inşallah hastanede de güzel sonuçlar alırsın. Bize haber ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…