Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim erken yapmissin catlamanin üzerine 13 gün say sansin varsa erken cikar bazisinda cok gec cikiyo ama senin ki daha erken 11 den itibaren say daha 7. Günde test yapmis olmussun
Çatlamadan itibaren mi saymak gerekiyor canım? Bugün negatif testten sonra bi hışımm kalktım tüm evi sildim, süpürdüm, toz aldım oruç oruç. Sonra oturdum kuzu kuzu tekrar dua ettim Allahım inşallah vardır diye. Psikolojimiz bozuldu valla

Evet canim catlamadann itibaren 14 .gün kesin ckar benimde 13.gün bugün hahah sormaa iyice deliriciiiiiz insallah delirmeden kucaklarimiz dolsun su ramazanin hürmetine bende hergece elimi karnima.koyup dua ediyorum sadece geceleri okunacak duaymis

Inne Rabbeke Hüvel Hallakul-Alim 1267 defa diyo ama sayilara pek inanmiyorum fazla söylemenin yada tamamlayamamanin zarari olmaz sanirim uykuya dalana kadar okuyorum belki sizlerde okumak istersiniz

Ay teşekkür ederim canım, bende okuyayım inşallah.

Tebrikler canım..
Ovulasyon da pik olduğuna göre hamilesindir.
Ben sanırım adet olacağım

Bu arada kızlar daha büyük bir sorunum var gebeliğe sevinirken umutlanırken bu akşam kovid testi verdim yarın belli olacak umarım negatif çıkar tam da bu ay olmasını hiç hiç istemiyorum gebelik şüphesi varken dua edin bana lütfen

Aa insallah negatif çıkar Allah korusun

Canim ya saol Ama artik Cok Umudum Yok. Esimede dedim bebek tutmadi. Garibim o bile diyor regl mi oldum . Dedim olmadim Ama teste cikmadi. Yazin sonuna kadar deneyelim. Sonra doktora gideriz. Acele etme cok yeniyiz . Daha ikinci ayimiz dio . Hakli Ama iste kadinlar

Gecmis olsun. Belirtin mi var covid icin ?

Geçmiş olsun umarım covit değilsinizdir. Testi verirken gebelik şüphem var deseydiniz kan verince 2 saatte düşüyor e nabıza pozitif çıkarsa ilaç getirirler içemezsiniz gebelik testi yapmanızı isterler benimde başıma böyle geldi pozitif çıktım ve sürekli dua ettim bu ay olmasın diye

Söylemedim çünkü eşim yanımdaydı haberi yok henüz ilaçları baştan verdiler ancak kullanmıyorum tabiki yarın öğlen gibi çıkacakmış sonucu sonuç çıkar çıkmaz da sağlık ocağına gideceğim kan vermeye tabi negatifse Gittiğim hastane acilden hamilelik testi almıyordu zaten o yüzden söylemedim

Sizin süreciniz nasıl işledi hamile miydiniz?

Sizin süreciniz nasıl işledi hamile miydiniz?
Hayır ilk defa 3 gün gecikmiştim eşim pozitifti bana sordular gebelik şüphesi var mı diye evet var dedim normalde karantinadan çıkmamam gerekiyordu o akşam kriz masasından izin alıp kan vermeye gitmiştim negatif çıkmıştı. Ama yine adet olmadım bana sende pozitif olursan ilaç almaman lazım belirtilerin olursa arayın bizi dediler ilaç almadım belirtim de yoktu içimden hep olacak gibi geçiyordu evde beşbin tane test yaptım negatifti 5. Gün bende covit testi yaptım negatif çıktı o gün bi daha gebelik testi yaptırdım negatifi görünce eve geldim adet olmuştum 9. Gün belirtiler başladı o zaman covit olmuştu belirtilerim ise bel ağrısı baş ağrısı ama öyle böyle değil çok kötüydü en kötüsü de acaba hamile miyim korkusu sarmıştı beni inşallah bu ay olmaz diye diye olmadım hala da hamile değilim üzerinden 4 ay geçti hem korona ağrıları hem adet sancılarım hem de psikolojik korku beni çok kötü etkiledi

İnşallah aynı şeyleri yaşamam çok zormuş sizin süreciniz de Allah yardımcınız olsun tamamen negatife odakladım kendimi inşallah da öyle olur çünkü 2gündür gebelik testinde silik çizgiyi görüyorum

İnşallah yaşamazsın canım İlk 5 dk da çıktıysa vardır bence olumsuz düşünme bol C vitamini al pozitif çıkarsa da ilaçsız atlatırsın zaten

Kızlar akşamdan beri sağ belim ağrıyor ve sol kasığım pıt pıt atma şeklinde ağrıyor. İlk defa böyle oldu. Başka hiçbir belirti yok bat 20 Nisan ama geç yumurtladım.
8-9-10 Nisan yumurtlama, 11 Nisan çatlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…