İnşallah sende de kuzenin gibi bir durum vardır canımIlk defa oldu hayatimda . Cok sasirdim. Utandim napcami bilemedim caktirmadan tin tin lavaboya. Ama kuzenim demisdiki gebeyken Bn hep altima kaciriyorum gulerken ordan aklima geldi. Cok sik idrara cikiyormuyum bilmiyorum. Ama eskiden olmayan bisi geceleri yada sabaha karsi uyandiriyor beni baskiyla idrar kesem.
Insallah canim. Ama hic umudum Yok test negatifİnşallah sende de kuzenin gibi bir durum vardır canım
Insallah vardir canim ya. Bende merak ediyorum ne cikicak bakalimKızlar bugün de test yaptım pek koyulaşma yok yine silik bir de aklıma takıldı ovulasyon testi yapayım dedim yine pik çıktı T çizgisi C kadar koyu halbuki en son 6nisanda pik olmuştu hamilelerde de ovulasyonun pik çıktığını duyduğum için yaptım yine bi ümitlendim yarın kan vereceğim dua edin banadaha kimseye eşime dahi söylemedim hayal kırıklığı olmasın diye testi de gizli vereceğim
Bazılarının adet gününe kadar belli olmuyo canım sabırla bekleInsallah canim. Ama hic umudum Yok test negatif
Canım büyük ihtimalle gebesin öncelikle hayırlı olsunKızlar bugün de test yaptım pek koyulaşma yok yine silik bir de aklıma takıldı ovulasyon testi yapayım dedim yine pik çıktı T çizgisi C kadar koyu halbuki en son 6nisanda pik olmuştu hamilelerde de ovulasyonun pik çıktığını duyduğum için yaptım yine bi ümitlendim yarın kan vereceğim dua edin banadaha kimseye eşime dahi söylemedim hayal kırıklığı olmasın diye testi de gizli vereceğim
Öğrenir öğrenmez yazacağım inşallah yaaInsallah vardir canim ya. Bende merak ediyorum ne cikicak bakalim
Canım yarın kan vereceğim ama sağlık ocağında vereceğim için sonucu Salı çıkacak sanırım bulunduğum yerde özel hastane de yok mecburen salıyı bekleyeceğim sonuç içinCanım büyük ihtimalle gebesin öncelikle hayırlı olsunbence yarım hemen kan ver direk çıkar zaten kuzum haydi çok sevindim darısı bizlere inşallah
Bekliyoruz tatlim . Bence var Ama ya oyle hissediyorum.Öğrenir öğrenmez yazacağım inşallah yaa
Insallah canimmmm bende oglumu öyle ögrenmistim 2 yil olmadi ilk defa ovu.test kullandigimda son 1 testimi adete 1 gün kala yapmistim pik olmustu ,sonra erken gebelikle ögrenmistim hastaneye gidince rahim duvarli kalinlasmis kesin degil dediler kan testinde cikmisti sadece 159 laKızlar bugün de test yaptım pek koyulaşma yok yine silik bir de aklıma takıldı ovulasyon testi yapayım dedim yine pik çıktı T çizgisi C kadar koyu halbuki en son 6nisanda pik olmuştu hamilelerde de ovulasyonun pik çıktığını duyduğum için yaptım yine bi ümitlendim yarın kan vereceğim dua edin banadaha kimseye eşime dahi söylemedim hayal kırıklığı olmasın diye testi de gizli vereceğim
Insallah vardir canimmmIlk defa oldu hayatimda . Cok sasirdim. Utandim napcami bilemedim caktirmadan tin tin lavaboya. Ama kuzenim demisdiki gebeyken Bn hep altima kaciriyorum gulerken ordan aklima geldi. Cok sik idrara cikiyormuyum bilmiyorum. Ama eskiden olmayan bisi geceleri yada sabaha karsi uyandiriyor beni baskiyla idrar kesem.
sende sadece bu ay mi oldu bu belirti ? Yoksa oluyor mu arada. Benim testim negatif cikti dun. bugun test yapmadim artik.Insallah vardir canimmmtabi belirtide olabilir bu benim sik yasadigim bisi ama bende hala tik yok zatende herseyi hissedip yine negatifi görüyyorum, o idrar olayi bendede var ama oructa tutuyorum ya toksin atiyoda olabilirim bilmiyorum ki insallah hepimiz iyi haber alalimmm
Arada oluyo kuzum bu söyledigin bende ama sende ilk defa olduysa belirti olabilir bu simdi ben bikac sefer yasadigim icin bende pek belirti degildi o , senin bat nezamandi tam olarak erken mi yaptin testi acaba ?
21-22 nisan bat tarihim. Ya erken gebelik yaptim. Olsaydi cikardi diye dusunuyorum. Ama 12 dpoyum daha. Erken mi diyorsun.Arada oluyo kuzum bu söyledigin bende ama sende ilk defa olduysa belirti olabilir bu simdi ben bikac sefer yasadigim icin bende pek belirti degildi o , senin bat nezamandi tam olarak erken mi yaptin testi acaba ?
Canimm belli olmazki o adet gelenee kadar sansin var adetgünü gecip hala negatif görüp adeti 1 hafta gecen pozitifi gören var insallah Adet olmazsin adet olana kadar hala ümidin varr karamsar olma21-22 nisan bat tarihim. Ya erken gebelik yaptim. Olsaydi cikardi diye dusunuyorum. Ama 12 dpoyum daha. Erken mi diyorsun.
Erken gelmis canimmm insalllah bidahaki aya hersey gönlünce olurKızlar bat 22 nisan bugün adet oldum elendim benmayısa inşallah
Amin İnşallah kuzumErken gelmis canimmm insalllah bidahaki aya hersey gönlünce olur
Benim hafif kasıklarım sızlıyor zaten bacaklarıma ve belime ağrısı vuruyor. Benim de bata çok az kaldı o yüzden regl belirtileri deyip geçiyorum artık ama bir yandan da inşallah olmam diye dua edip duruyorum.Kızlar selam benim bata 2 bilemediniz 3 gün kaldı. Evde testim yok yarın da şehir dışında işil var salı günü test alabilirim gibi duruyor. Hiç adam akıllı belirtim yoktu ilk defa bu sabah belimde kuyruk sokumuma doğru bir ağrı var her 2 bacağımda çok sızlıyor. Ara ara da akıntılarım geliyor regl de yakın olduğu için bir şey de diyemiyorum salı test yapınca sizi haberdar edeceğim.. siz de durumlar nedir?
Bat 20 Nisan ama ben geç yumurtladım. 19 ve 20.gün yumurtlama oldu.Tatlim bat ne zaman bence biraz erken geldi . 13 dpo dan sonra belli oluyor genelde.