- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
Bence yap varsa çıkarAyyy heyecanlandım. Şimdi test alıp yapsam çıkar mı yoksa yine de batı bekleyeyim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yap varsa çıkarAyyy heyecanlandım. Şimdi test alıp yapsam çıkar mı yoksa yine de batı bekleyeyim mi
Yapıp haber et bende merak ettimAyyy heyecanlandım. Şimdi test alıp yapsam çıkar mı yoksa yine de batı bekleyeyim mi
teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar baktıracağım sizede cok gecmis olsunDeğişken bir hormondur yükselip inebiliyor kendimden biliyorum yükseldiğinde doktorun ilk sorduğu şey göğüslerinden süt geliyor mu olmuştu ve kendi de sıkıp bakmıştı ondan yazdım size de
Tamam canim yapinca haber verirsin bizlereO kaset tipi olanlardan vardı yakinimdaki eczanede, sanıyorum erken gebelik testi yok yani regl döngüsünden önce bilen benim gittiğim eczanede yok, pazartesi başka bir eczaneye bakayım o halde, ya da yarın normal test alayım evde bulunsun. Bilemedim bu işte acemiyim
selam canım bende bat gününü bekliyorum 4gün kaldı zaten. belirtilere cokta takılmamaya karar verdim sende takılma bazen yaniltici olabiliyorlar. zaten sali günü alıcaksan carsamba sabah yaparsın sonuc ne olursa olsun hakkimizda hayirlisi diyelim bekliyoruz haberleriniKızlar selam benim bata 2 bilemediniz 3 gün kaldı. Evde testim yok yarın da şehir dışında işil var salı günü test alabilirim gibi duruyor. Hiç adam akıllı belirtim yoktu ilk defa bu sabah belimde kuyruk sokumuma doğru bir ağrı var her 2 bacağımda çok sızlıyor. Ara ara da akıntılarım geliyor regl de yakın olduğu için bir şey de diyemiyorum salı test yapınca sizi haberdar edeceğim.. siz de durumlar nedir?
Selam canim benimde uygulamaya göre bugün regl olmam lazim suan saat 14 hala olmadim cok hafif akintim hafif sol kasik batmasi arada sag oluyo hafif bel agrisi ve gögüslerimin dis taraflarinda hassasiyet sertlik var insallah olmam dün beyaz akintim geldi tek seferlik yogub koyu kiyamli adet sancilarim vardi ama bugün pek bisi hissetmiyorum sadece az bisi idrarda gelse bastiriyo wc ihtiyaci duyuyorumselam canım bende bat gününü bekliyorum 4gün kaldı zaten. belirtilere cokta takılmamaya karar verdim sende takılma bazen yaniltici olabiliyorlar. zaten sali günü alıcaksan carsamba sabah yaparsın sonuc ne olursa olsun hakkimizda hayirlisi diyelim bekliyoruz haberlerini
selam canım bende bat gününü bekliyorum 4gün kaldı zaten. belirtilere cokta takılmamaya karar verdim sende takılma bazen yaniltici olabiliyorlar. zaten sali günü alıcaksan carsamba sabah yaparsın sonuc ne olursa olsun hakkimizda hayirlisi diyelim bekliyoruz haberlerini
Ben de belirti dinlemekten hiç hoşlanmıyorum psikolojik olabilir diye ya da regl öncesi olabilir diye bakalım hepimiz için heyecanlıyım Allah hayırlısını versin geçikince test yapacağımSelam canim benimde uygulamaya göre bugün regl olmam lazim suan saat 14 hala olmadim cok hafif akintim hafif sol kasik batmasi arada sag oluyo hafif bel agrisi ve gögüslerimin dis taraflarinda hassasiyet sertlik var insallah olmam dün beyaz akintim geldi tek seferlik yogub koyu kiyamli adet sancilarim vardi ama bugün pek bisi hissetmiyorum sadece az bisi idrarda gelse bastiriyo wc ihtiyaci duyuyorum
Bunların çogu hamilelik belirtisi baktigin zaman ama yinede bilemeyiz en güzeli gecikmek. olmadı yarın sabaha kadar olmazsan test yaparsın en azından icin rahatlar var mi acaba ben mi yanılıyorum diye diye kendimizi yıpratıyoruz Moralini yüksek tut Allahın izniyle en yakin zamanda gelecegine inaniyorum benSelam canim benimde uygulamaya göre bugün regl olmam lazim suan saat 14 hala olmadim cok hafif akintim hafif sol kasik batmasi arada sag oluyo hafif bel agrisi ve gögüslerimin dis taraflarinda hassasiyet sertlik var insallah olmam dün beyaz akintim geldi tek seferlik yogub koyu kiyamli adet sancilarim vardi ama bugün pek bisi hissetmiyorum sadece az bisi idrarda gelse bastiriyo wc ihtiyaci duyuyorum
Aynen öyle gercekten ben bu ay bosvermistim yani öyle kafamada takmadim asilama yaptiracagim ama taaki yumurtlama dan 1 hafta sonra memeucu hassasiyeti olunca ama el degdiremedim simdi gecti ama o an kafama yine takildi ne güzell böyle beklemicektimm bende carsambaya kadar beklerim diyorum test var ama yapmicamBen de belirti dinlemekten hiç hoşlanmıyorum psikolojik olabilir diye ya da regl öncesi olabilir diye bakalım hepimiz için heyecanlıyım Allah hayırlısını versin geçikince test yapacağım
Insallah canimmm insallah ama vucudum öyle oyun oynuyorki bana yani bu belirtileri kendimde uyduruyor olabilirim artik öyle emin degilim kendimden zaten asilamaya gececegim icin rahattim bu ayi rahat gecireyim dedim yine kafami rahatlatmaya calistigim zaman yine oyun oynadi vucudum bana gögüs ucu hassasiyetiyle bakalim insalllah Rabbim.her isteyene versin artik böyle hissedip olmadikca iyice kötü olmaya basladim benBunların çogu hamilelik belirtisi baktigin zaman ama yinede bilemeyiz en güzeli gecikmek. olmadı yarın sabaha kadar olmazsan test yaparsın en azından icin rahatlar var mi acaba ben mi yanılıyorum diye diye kendimizi yıpratıyoruz Moralini yüksek tut Allahın izniyle en yakin zamanda gelecegine inaniyorum ben
Haklisin canım cokta takilmamak lazim ama elimizde deyil illaki acaba dedirtiyo belirtiler. Artık son günler Rabbim hayirlisiyla versin beklemekten baska care yok. Dua edelim brbirimize en güzeli buBen de belirti dinlemekten hiç hoşlanmıyorum psikolojik olabilir diye ya da regl öncesi olabilir diye bakalım hepimiz için heyecanlıyım Allah hayırlısını versin geçikince test yapacağım
Biz bayanlarin psikolojisi ne kadar degisik dimi acaba hamile miyim diye icine bi umut doğsa hemen belirti üretiyo. Gerçekten bize oyun oynuyo vucudumuz. Aslında söyle bi rahat takilsak belkide hic belirti olmadan hamile kaldığımızı ögrenicez Üzülme herseyin bir vakti zamanı vardir ve her zaman bir ümit vardırInsallah canimmm insallah ama vucudum öyle oyun oynuyorki bana yani bu belirtileri kendimde uyduruyor olabilirim artik öyle emin degilim kendimden zaten asilamaya gececegim icin rahattim bu ayi rahat gecireyim dedim yine kafami rahatlatmaya calistigim zaman yine oyun oynadi vucudum bana gögüs ucu hassasiyetiyle bakalim insalllah Rabbim.her isteyene versin artik böyle hissedip olmadikca iyice kötü olmaya basladim ben
Hemde nasil hem duygusal olarak daha cok üzüyoruz kendimizi böyle iste 2 yildirda ayni seyleri yasayinca olacak ümidim pek yok yine tabi bi an umutlanip sonra icimi kendi kendime karartiyorum malesef o rahatlamayi becerebilsek keske eminimki böyle olmicak birde vücudunu taniyan insanlara bu sürecte hayranligim dahada artti hani bende bu var ilk kez oluyo falan diyip hamileligi tescilleniyo ya testlerle ya diyorum 31 yillik vücudumu hic mi tanimamisim Allahim insallah su mübarek günlerde yüregimizdeki evlat istegini bizlere versinnnBiz bayanlarin psikolojisi ne kadar degisik dimi acaba hamile miyim diye icine bi umut doğsa hemen belirti üretiyo. Gerçekten bize oyun oynuyo vucudumuz. Aslında söyle bi rahat takilsak belkide hic belirti olmadan hamile kaldığımızı ögrenicez Üzülme herseyin bir vakti zamanı vardir ve her zaman bir ümit vardır
Canim erken yapmissin catlamanin üzerine 13 gün say sansin varsa erken cikar bazisinda cok gec cikiyo ama senin ki daha erken 11 den itibaren say daha 7. Günde test yapmis olmussun
Estagfurllah canim , normal o bazen olur bendede oluyo ama ne siklikla olduguna hic dikkat etmedim bu ayda oldu ,esofmanima kadar geciyo su gibi renksiz dimi ? Insallah belirtidir kuzum simdi bunu yasayip hamile kalmafigim icin yanlis bisi söylemim ssnakizlar acil bir konuda yardima ihtiyacim var!! Biraz ozel olucakkl Ama sormam gerekli bu Sabah esimle birlikte oldukdan iki saat sonra tv izlerken cok yogun bir akintim geldi. Sanki gulerken hafif bir idrar kacirma gibiydi bunu altimdaki tayta kadar cikinca farkettim. Gebelik belirtisi mi sizce? Ama daha dun test yaptin megatifdi. Bat 21-22 nisan . Acayip degisik hissettim ilk defa basima boyle birsey geldi ?
Ilk defa oldu hayatimda . Cok sasirdim. Utandim napcami bilemedim caktirmadan tin tin lavaboya. Ama kuzenim demisdiki gebeyken Bn hep altima kaciriyorum gulerken ordan aklima geldi. Cok sik idrara cikiyormuyum bilmiyorum. Ama eskiden olmayan bisi geceleri yada sabaha karsi uyandiriyor beni baskiyla idrar kesem.Estagfurllah canim , normal o bazen olur bendede oluyo ama ne siklikla olduguna hic dikkat etmedim bu ayda oldu ,esofmanima kadar geciyo su gibi renksiz dimi ? Insallah belirtidir kuzum simdi bunu yasayip hamile kalmafigim icin yanlis bisi söylemim ssna