Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimizin hakkinda hayırlısı olsun güzel bayanlar o güzel haberi hepinizin almasını dilerim
Son 4gün bata o gün sabahı tüm ümidimiz ile yapalım testleri Rabbim ins nasip eder.
Aynen oyle herseyin hayirlisi olmazsa obur ay . Sonraki ay allah ne zaman nasip ederse artik

Aaa yerlesme olabilir. Ne zaman yumurtlama oldu canim bat ne zaman

Aaa yerlesme olabilir. Ne zaman yumurtlama oldu canim bat ne zaman
Bat 21 Nisan, yumurtlama 7 Nisan, şimdi takvimden işaretlemiştim ona baktım ilk damlama şeklinde kanama 14 Nisan'da gelmiş. 15 Nisan'da daha az 16 Nisan'da da kahverengi olmuş, ilk gün soluk kırmızı idi sonra soluk kahve şeklinde çok az lekelenme oldu. 17 Nisan'da ise hiç leke yok.

Buyuk ihtimalle bnce yerlesme kanamasi canim cubku yumurtlamadan 6-12 gun arasinda gelir. Hic gebelik testi yaptin mi ? Insallah bebis vardir

Buyuk ihtimalle bnce yerlesme kanamasi canim cubku yumurtlamadan 6-12 gun arasinda gelir. Hic gebelik testi yaptin mi ? Insallah bebis vardir
Yapmadım daha adet döngüsüne var diye, bu şekilde sürekli hamilelikle ilgili şeyler okuyorum, testte negatif görürsem biraz moralim bozulabilir... Negatif çıkmasından korktuğum için test yapamıyorum...

Yapmadım daha adet döngüsüne var diye, bu şekilde sürekli hamilelikle ilgili şeyler okuyorum, testte negatif görürsem biraz moralim bozulabilir... Negatif çıkmasından korktuğum için test yapamıyorum...
Korkmakla olmaz ki yoksa yokdur ztn . Biz gercegi degistiremeyiz . Ama sen kendini nasil hissediyorsan oyle Yap kuzum

Varsa erken gebelik testiyle cikar bnce
O kaset tipi olanlardan vardı yakinimdaki eczanede, sanıyorum erken gebelik testi yok yani regl döngüsünden önce bilen benim gittiğim eczanede yok, pazartesi başka bir eczaneye bakayım o halde, ya da yarın normal test alayım evde bulunsun. Bilemedim bu işte acemiyim

Kızlaar göğsümde hassaslık var mı diye sıkarken göğsümden bi damla süt geldi bildiğin süt Emzirmeyi bırakalı 1sene oluyo tamamen kesilmisti süt yani. Bilgisi olan varmı biraz korkuyorum gecen ay hormon testi yaptırdım hersey normaldi ama korkuyorum insallah hayirli bir seydir.

Prolaktin hormonunun yüksek olduğunu gösteriyor bi doktora görün istersen ilaçla inecektir

Prolaktin hormonunun yüksek olduğunu gösteriyor bi doktora görün istersen ilaçla inecektir
Canım daha son adetimin 3.günü hormon testi yaptirdim tüm degerlerim normal cıktı doktor hic bi sorunun yok dedi prolaktin hormonu bu süreçte çıkmış olabilir mi daha 1ay olmadı testi yaptıralı ama.Birde sktığım icin geldi süt normalde gelmiyor bisey

Değişken bir hormondur yükselip inebiliyor kendimden biliyorum yükseldiğinde doktorun ilk sorduğu şey göğüslerinden süt geliyor mu olmuştu ve kendi de sıkıp bakmıştı ondan yazdım size de

Bence sen hamilesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…