Aynen daha cuma çatlamış o zaman olsa bile 8 gün geçmiş oluyor. Ne bileyim adet öncesi belirtiler başlayınca iyice umudumu kaybettim. Gögüslerim şişti ağrıyor hafiften karnımda ve belimde ağrı başladı yine de inşallah olmam deyip dua ediyorum. Umarım sende kan testinde istediğin sonucu alırsınAslında yumurtlamanın üzerinden 14gün geçmeden yapılmamalı diye düşünüyordum ben de test çok olunca yaptım ve hiç düşünmüyordum silik çizgi göreceğimi nasipYine de kan verene kadar testi takip edeceğim birkaç gün
İnşallah ikimizin de gönlünden geçen olur canım umudunu yitirmeAynen daha cuma çatlamış o zaman olsa bile 8 gün geçmiş oluyor. Ne bileyim adet öncesi belirtiler başlayınca iyice umudumu kaybettim. Gögüslerim şişti ağrıyor hafiften karnımda ve belimde ağrı başladı yine de inşallah olmam deyip dua ediyorum. Umarım sende kan testinde istediğin sonucu alırsın
Canım benim de bu akşam hafif karın ağrım başladı regl olacakmış gibiBenim de regl 5 gün var ama hafiften karnım ağrımaya başladı sanki yakında regl olacakmışım gibi o yüzden seni merak ettim
Kaset teste çıkması daha güzel canım hcg belli bir değere gelmiş demek ki bence hamilesinDaha bata 5 gün var emin misiniz çıkar mı bu kadar erkenhem de erken gebelik değilde kaset
Ay inşallah öyledir kuzumKaset teste çıkması daha güzel canım hcg belli bir değere gelmiş demek ki bence hamilesin
Sağ ol kuzum doğru diyorsun olumsuzu çağırmıyalımVesvese getirme kendine canım hayırlısını iste her zamaniyi haberlerini bekliyorum
Evet erken gebelik testi yaptımYaa uzulme hemen salma kendini. Regl olana kadar beklicez. Erken gebelik mi yaptin ?
İnşallah canım kimyasal gebelik olmasın daCanım benim de bu akşam hafif karın ağrım başladı regl olacakmış gibiinşallah regl olmam
Benimki de geçti şuanİnşallah canım kimyasal gebelik olmasın da
Benim karın ağrım geçti bakalım tekrar olacak mı
Pazartsi tekrar Yap testin varsaEvet erken gebelik testi yaptım
Olmaz merak etme negatif dusunceleri ay kafandan . Cok guzel bir bebegin olcak merak etmeBenimki de geçti şuanİnşallah da olmaz Zaten regl belirtileriyle hamilelik belirtileri benzer diyorlar ama bilemiyorum tabi
Ay inşallah ağzından baş damlıyorOlmaz merak etme negatif dusunceleri ay kafandan . Cok guzel bir bebegin olcak merak etme
Amin canim insallah . At tabiki yorumlariz. Senin guzel haberin bizlere motive olurAy inşallah ağzından baş damlıyorAllah sana da nasip eder inşallah yarınki testimi de atarım buraya yorumlarız pazartesi de kan vereceğim zaten bu arada sağlık ocakları sonucu 1gün sonra çıkartıyo Salı kesinleşecek yani
Sen de adetine kadar umudu kesme olur mu her gün 1test yap testin varsa dua edelim birbirimizeAmin canim insallah . At tabiki yorumlariz. Senin guzel haberin bizlere motive olur
Aynen öyle diyorlar artık bugünü de bitirdik kaldı geriye 4 gün inşallah kırmızıları hiç görmeyizBenimki de geçti şuanİnşallah da olmaz Zaten regl belirtileriyle hamilelik belirtileri benzer diyorlar ama bilemiyorum tabi
Insallah canimmm Rabbim umdugumuzu nasip etsin bizlereHepimizin hakkinda hayırlısı olsun güzel bayanlar o güzel haberi hepinizin almasını dilerim
Son 4gün bata o gün sabahı tüm ümidimiz ile yapalım testleri Rabbim ins nasip eder.