Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında yumurtlamanın üzerinden 14gün geçmeden yapılmamalı diye düşünüyordum ben de test çok olunca yaptım ve hiç düşünmüyordum silik çizgi göreceğimi nasip 🤷🏻‍♀️ Yine de kan verene kadar testi takip edeceğim birkaç gün
Aynen daha cuma çatlamış o zaman olsa bile 8 gün geçmiş oluyor. Ne bileyim adet öncesi belirtiler başlayınca iyice umudumu kaybettim. Gögüslerim şişti ağrıyor hafiften karnımda ve belimde ağrı başladı yine de inşallah olmam deyip dua ediyorum. Umarım sende kan testinde istediğin sonucu alırsın 🌸

Aynen daha cuma çatlamış o zaman olsa bile 8 gün geçmiş oluyor. Ne bileyim adet öncesi belirtiler başlayınca iyice umudumu kaybettim. Gögüslerim şişti ağrıyor hafiften karnımda ve belimde ağrı başladı yine de inşallah olmam deyip dua ediyorum. Umarım sende kan testinde istediğin sonucu alırsın 🌸
İnşallah ikimizin de gönlünden geçen olur canım umudunu yitirme🙏🏻

Kaset teste çıkması daha güzel canım hcg belli bir değere gelmiş demek ki bence hamilesin 😊
Ay inşallah öyledir kuzum 🥰🥰hcg düşük çıkıp hamile sayılmayan da var veya yükselmeyen de var o yüzden birkaç gün test ile takip edip öyle kan vereyim birazcık değer yükselsin diyorum çünkü çok erken öğrenmek de iyi değil aslında sonra düşün dur sağlıklı mı değer yükselecek mi vs🙁

Vesvese getirme kendine canım hayırlısını iste her zaman 😊 iyi haberlerini bekliyorum

Olmaz merak etme negatif dusunceleri ay kafandan . Cok guzel bir bebegin olcak merak etme 🤗
Ay inşallah ağzından baş damlıyor 😍🥰🥰Allah sana da nasip eder inşallah🥰 yarınki testimi de atarım buraya yorumlarız pazartesi de kan vereceğim zaten bu arada sağlık ocakları sonucu 1gün sonra çıkartıyo Salı kesinleşecek yani🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Ay inşallah ağzından baş damlıyor 😍🥰🥰Allah sana da nasip eder inşallah🥰 yarınki testimi de atarım buraya yorumlarız pazartesi de kan vereceğim zaten bu arada sağlık ocakları sonucu 1gün sonra çıkartıyo Salı kesinleşecek yani🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Amin canim insallah . At tabiki yorumlariz. Senin guzel haberin bizlere motive olur😀

Normalde bu kadar beklenti içinde olan biri değildim ama ne bileyim bu ay bir tuhafım. Şu imlantasyon-yerlesme kanaması denilen şey aklımı karıştırdı. Bekleyelim bakalım Pazartesi test yapayım bu erken regl mı yoksa yerleşme mi ... Ayırt eden var mı?
15 Nisan'dan beri günlük bir kaç damla soluk kırmızı veya kahverengi renkli akıntım oluyor, bugün olmadı...

X