Yaa uzulme hemen salma kendini. Regl olana kadar beklicez. Erken gebelik mi yaptin ?Yaptim negatif çıktı
Yap Ama Bn hic kaset test kullanmadim bilmiyorumKızlar elimde 15 20yane kaset test var önceden internetten almışım bugün fark ettim bugünden başlayarak her gün bi tane yapayım diyorum regl gününe kadar nasıl olsa çok varama kaset testte önceden çıkar mı ki
Erken gebelik testi değil bunlar canım en klasik olanından ucuz gebelik testleriYap Ama Bn hic kaset test kullanmadim bilmiyorum
Yap kiz, bnde ucuz testlerden aldim hergun yapiyorum . Artik oyun gibi olduErken gebelik testi değil bunlar canım en klasik olanından ucuz gebelik testleri
YaptımYap kiz, bnde ucuz testlerden aldim hergun yapiyorum . Artik oyun gibi olduyine negatif cikti . Az once yaptim . Bende kesin Yok artik anladim
Resmini at bakalimYaptımanlamak için içini de açtım tam gözüksün diye hafif silik bişeyler gözüküyo gibi ama çok anlayamadım ben çook silik
Resmini at bakalim
Daha bata 5 gün var emin misiniz çıkar mı bu kadar erkenGozun Aydin canim varbebis seninle bak senin icin negatife cevirdim. Bat ne zamandi senin
Cikmis bile canim gorunuyor orda. Yarin Sabah bir daha yapin bakalim koyulascak miDaha bata 5 gün var emin misiniz çıkar mı bu kadar erkenhem de erken gebelik değilde kaset testte
Evet ben birkaç gün test yapayım sonra da kan vereyim hafta içi nedense hâlâ inanmıyorum o kadar olumsuza şartlamıştım ki kendimiCikmis bile canim gorunuyor orda. Yarin Sabah bir daha yapin bakalim koyulascak mi
Evet hayirlisi olsun allah kucagina almayi nasip etsin. Haber ve bizim sayfamizda da bir hamis ciksinjEvet ben birkaç gün test yapayım sonra da kan vereyim hafta içi nedense hâlâ inanmıyorum o kadar olumsuza şartlamıştım ki kendimi
Daha günlerimize var umudu kesmeyelim bekleyelim ben bile hâlâ kesin olarak düşünmüyorum hastane sonucunu da görmeden pek inanamıcamEvet hayirlisi olsun allah kucagina almayi nasip etsin. Haber ve bizim sayfamizda da bir hamis ciksinj
Kapalı hali de bu canım tam T’ nin altında kalıyor o çizgi bat 21 veya 22 nisanHayırlı olsun ben de görüyorum. O cizgi kapaktaki seffaf göstergenin altında kalıyor degil mi? Ust kapagin alt kapaga degdigi yer olmasin diye soruyorum. Bat ne zamandı
Sen yarin Yap yarinda cikarsa pazartsi kan verDaha günlerimize var umudu kesmeyelim bekleyelim ben bile hâlâ kesin olarak düşünmüyorum hastane sonucunu da görmeden pek inanamıcam
Öyle yapacağım canım bakalım inşallah çıkar haber veririm sizeSen yarin Yap yarinda cikarsa pazartsi kan ver
Aynennn. Cok heyecanlı pazartesi hemen kan ver canımKapalı hali de bu canım tam T’ nin altında kalıyor o çizgi bat 21 veya 22 nisan