Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar elimde 15 20yane kaset test var önceden internetten almışım bugün fark ettim bugünden başlayarak her gün bi tane yapayım diyorum regl gününe kadar nasıl olsa çok var ama kaset testte önceden çıkar mı ki

Yap Ama Bn hic kaset test kullanmadim bilmiyorum

Yap kiz, bnde ucuz testlerden aldim hergun yapiyorum . Artik oyun gibi oldu yine negatif cikti . Az once yaptim . Bende kesin Yok artik anladim
Yaptım anlamak için içini de açtım tam gözüksün diye hafif silik bişeyler gözüküyo gibi ama çok anlayamadım ben çook silik

Dışardan gözükmediği için içini açtım testin hafif bir çizgi var ama şimdi de diyorum ki acaba o çizgi hep oluyo mu testlerin içinde çok silik çünkü

Gozun Aydin canim var bebis seninle bak senin icin negatife cevirdim. Bat ne zamandi senin

Eklentiler

• 69F8E80E-C484-44B7-81F3-5A4F81C30C85.png
    418,6 KB · Görüntüleme: 68
Hayırlı olsun ben de görüyorum. O cizgi kapaktaki seffaf göstergenin altında kalıyor degil mi? Ust kapagin alt kapaga degdigi yer olmasin diye soruyorum. Bat ne zamandı

Hayırlı olsun ben de görüyorum. O cizgi kapaktaki seffaf göstergenin altında kalıyor degil mi? Ust kapagin alt kapaga degdigi yer olmasin diye soruyorum. Bat ne zamandı
Kapalı hali de bu canım tam T’ nin altında kalıyor o çizgi bat 21 veya 22 nisan

Eklentiler

• 2A23CD98-6905-426C-A5E8-7A0C8C29EC14.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…