Valla cok mutsuzum ben ya vallahi :-(Gülüm demişsin adımda gül buarada
Aaa icime dogmusGülüm demişsin adımda gül buarada
Aynen canim ya bende görünce hemen öyle dedim icine doğmuş demekkiiAaa icime dogmusne guzel
Aynen canim ya bende görünce hemen öyle dedim icine doğmuş demekkii
Selam canim , Bir suru hamilelik belirtilerin var . Gebelik testi yaptin mi peki ? Cok az kalmis bat tarihineIyi aksamlar hanimlar bende katilayim.aranizasat 25 mart
Yumurtlama 4-5 nisan
Bat 19-20-21 Nisan
Belirtilerim yumurtlamadan 5 gün sonra 1 hafta süren meme ucu hassasiyetim oldu ama ciddi derecede dokundukca midem bulaniyodu , sol ve sag kasik batmalarim bu hafta basladi öyle uzun sürmüyo batip geciyo igne gibi , sag kasigimdaki batma kistten olabilir belkide 3 cm kist varmis carsamba günü önce ögrendim daha önce 1.5 cmdi ayni kist batma yasamamistim ilk defa sag kasigimda batisiyo , birde beyaz akintim ,siskinligim , bagirsak hareketlerim var ,iftarda tika basa yiyorum sahur ac düsüyorum birde cok uykum.var sabah oglumu krese birakip gelip yatiyorum öglen bidaha yatiyorum belki oructan kaynaklanadabilir ha birde ovulasyindan önce pembe akintim oldu 2 yildir bizimde deniyoruz pek umudum yok ama hissettiklerim.bunlar insallah yanilmam
Selammm canimmm yaa bu ay ilk defa böyle hissediyorum ve üstelik kendimi hic dinlemedim yani agriyida insan hissediyo ama bi tarafimda acaba yinemi psikolojik diyo bugün öglen yaptim normal Innovita nin testi vardi öglen 12 gibi yaptim ama ben bisi göremiyorum yok gibiSelam canim , Bir suru hamilelik belirtilerin var . Gebelik testi yaptin mi peki ? Cok az kalmis bat tarihine
Bende goremedim canim yaSelammm canimmm yaa bu ay ilk defa böyle hissediyorum ve üstelik kendimi hic dinlemedim yani agriyida insan hissediyo ama bi tarafimda acaba yinemi psikolojik diyo bugün öglen yaptim normal Innovita nin testi vardi öglen 12 gibi yaptim ama ben bisi göremiyorum yok gibi
Aynen bende göremedim o yüzdende kafam karisiyo madem yok vücudum bunu neden yapiyo gögüs uclarim bi oglumda emzirirken böyle acimisti ilk birde gecen 1 hafta boyunca o kafana cok takildi sadece senin yumurtlama nezamandiki ? Erken test yapip komple ümidimi kaybetnekte istemiyorum acikcasi bakalim bu belirtilerle adetim bezaman gelecek öyle bekliyorumBende goremedim canim yaerken gebelik testi degilse cikmaz ki .. Ama bazen erken gebelikd bile cikmiyor.. bende yaptim bugun cikmadi benim bat 21-22 nisan ( hemde erken gebelik testiydi)
Kesin Yok diye Bir sey yok ki daha regl zamanina kadar sansin var bence. Bide bazen psikolojik kendimizi etkiliyoruz. Ama sende umut cok yuksek bekleyelim. 5 nisan pik 6 nisan catlama oldu benim.Aynen bende göremedim o yüzdende kafam karisiyo madem yok vücudum bunu neden yapiyo gögüs uclarim bi oglumda emzirirken böyle acimisti ilk birde gecen 1 hafta boyunca o kafana cok takildi sadece senin yumurtlama nezamandiki ? Erken test yapip komple ümidimi kaybetnekte istemiyorum acikcasi bakalim bu belirtilerle adetim bezaman gelecek öyle bekliyorum
Bekleriz tabi canımInsallah vardir . Yoksa beraber bekleriz diger ayida artik napalim
Ayniyiz nerdeyse canim benimde 4 5 yumurtlama 5 gecesi catlamayi hafif görmüstümKesin Yok diye Bir sey yok ki daha regl zamanina kadar sansin var bence. Bide bazen psikolojik kendimizi etkiliyoruz. Ama sende umut cok yuksek bekleyelim. 5 nisan pik 6 nisan catlama oldu benim.
selam canim benimde bir oglum varAyniyiz nerdeyse canim benimde 4 5 yumurtlama 5 gecesi catlamayi hafif görmüstüminsallahhh rabbim hepimizin umdugunu versin dünden beride cok sik idrara cikiyorum sabah 7 den beri 2 defa gittim sahuru saymiyorum bile Almanyadayim burda saat 9.30 sanki yine sikistiriyo beni bakalim bu belirtiler belki de orucluyken insan toksin atarmis ya ondanda olabilir takvim yarini gösteriyo benim Bat ama 12.yumurtlama oldugundan 19 20 21 gibi olurum diyorum
Selam canimm Allah bagislasinselam canim benimde bir oglum varnasipse 2. icin bu ay basladik calismalara. bazi belirtilerim oldu hala var belki psikoljiktir diye kendimi dinlememeye karar verdim cünku dün bende test yaptim negatifti bat 22nisan erken oldugunu bile bile yapiyoruz iste malesef. bu sene oruç tutarken hic zorlanmiyorum folik asit kullaniyorum sahuru yapinca o mu enerji veriyo bilemem ama hic acıkma susama yasamadim sadece ilk günler aşırı başım döndü.Birde şu var sahurda çaydı 3 4bardak suydu derken cok sıvı alıyoruz çok sık tuvalete gitme oluyo illakide belki yaptigimiz tesleride etkiliyordur sonucta varsa bile daha cok yeni. sıvı tükettigimiz icinde etkileyebilir sabah erken yapilan testleri en azından.
Ben dayanamadım yaptım ve negatif gördümCanım erken bence ayın 20’sini gör derim
Yaptim negatif çıktıBen yaptim negatif cikti tatlim. Insanin cok morali bozuluyor. Sabrin varsa bekle derim. Olsada cikmayabilir biraz erken
Amin canim seninkinide bağıslasın RabbimSelam canimm Allah bagislasinbiz 2 yildir deniyoruz ben aslinda sahurda su icmiyorum imsaka yakin 1-2 yudum aliyorum okadar cünkü pek midem almiyo durduk yere suyu pek aramda yok aslinda haklisin canim ben bi ilk idrarla testi denk getiremiyorum bu ay yani sahura kalkinca zaten wc ye gidiyorum sabah 7 de okul icin kalkiyorum giriyorum derken o imsaktan sabah 7 ye 2 saat yapiyo zaten ilk idrar yine olmuyo öglen yaptim hep testleri 12-13 gibi insallah vardir adet günüm gecmeden yapmayi düsünmüyorum zaten biktim.negatiften böyle bile bi umut oluyo insana , adet günümde sanirim bikac gün ileri aticak varsa bile testlerde cikmamasi normaldir sanirim yumurtlamanin 10
11.günü yapmistim testleri simdi 17.güne kadat beklicem.gelir zaten o zamanada bekletmezsenin varmi belirtin
Aminm canimm cümlemizinkiniAmin canim seninkinide bağıslasın Rabbimtez zamanda 2.leride bagıslar insallah. Bende sık idrara çıkma yok her zamanki gibi ama akıntı cok bende arada azalıyo ama yinede fazla geldi bu ay. Birde ilk denemelerden bir kac gun sonra bel karın ağrısı cektim en cok bel.Yorucu bi is yapmadigim icin dikkatimi cekti o ağrılar. Basım cok döndü oturduğum yerden hatta yattım hala dönüyodu bu oructan öncede vardı oruçluyken 2gün döndü simdi normal. Başkada bi belirtim olmadi tabi bunlar belirtiyse hayirlisi diyelim. Sendede var bazi belirtiler okudum. 2senedir deniyoruz dedin hic doktora gittin mi peki bu süre zarfında merak edip niye simdiye kadar olmadi diye
Canim ben adet olurken hic bisey yasamiyorum agrı sızı vs. sadece adetlerim düzensiz genelde gecikiyorum. İlk gebeligimdede ogrenene kadar belirti yaşamadim o yüzden simdi belkide psikolojik olarak yasiyorumdur belirtiler Allah bilir. 1haftaya netlesmis olur var mi yokmu adetim gecince test yapicam. Bu ilk denememiz daha oncesinde hep korunuyorduk nasip bakalim.Aminm canimm cümlemizinkinio bel ve kasik agrisi bendede yumurtlamadan beri var aslinda hepsi tanidik belirtilerde memeuclarima dokanamiyordum bu haftaya kadar kafama takilan birtek o oldu gerisini cok önemsemiyorum cünkü adetkende olan seyler diye gittim canimm zaten asilamaya gecicez bu ay kagitlarimizi verdik bakalim esimdd marfoloji 2 hizinda ve sayisinda sorum varmis oglumdada ayni sorunumuz vardi 2 yil denedik takviye aldi esim o sekilde hamile kaldim , e vitamini keciboynuzu özü falan simdide 2 aydir daha aynilarini kullaniyo ekstra olarak L Carnitin aliyo birde belki ise yaramistir diyorum bu ay öyle aklimada takmadim taki memeucumu farkedene kadar ama simdi gecti zaten sadece gögüslerim hassas ozamanda gögüslerim.degil uclari hassasti doktor deneyin yine sansiniz var diyo ama asilama vakit kaybetmemek adina bizim icin en iyisi sanirim böyle üzerine düserek tam 6 aydir falan istiyoruz öncesi korunmadim sadece yani bakalim bu ayda adet olursam sonraki adim asilama artik insallaj gerek kalmaz
Evet cok yakiniz. Benim teste negatif cikinca dun artik yokdur diye dusunuyorum. Hazirliklarimi onumuzdeki aya gore aldim. Bende yurtdisindayim testlerimi ebayden aliyorum. Ovulasyon ve gebelik. Ben oruc tutmuyorum eger gebelik varsa diye cubku en cok vitamine ihtiyaci bu donemde oluyormus. Hakkina girmek istemiyorum . Ne zaman tam net bilebiliriz bilmiyorum . Artik esime dedim bu ay daha bebek yok. O da ben geceleri wc ye kalkinca regl mi oldun diye soruyorAyniyiz nerdeyse canim benimde 4 5 yumurtlama 5 gecesi catlamayi hafif görmüstüminsallahhh rabbim hepimizin umdugunu versin dünden beride cok sik idrara cikiyorum sabah 7 den beri 2 defa gittim sahuru saymiyorum bile Almanyadayim burda saat 9.30 sanki yine sikistiriyo beni bakalim bu belirtiler belki de orucluyken insan toksin atarmis ya ondanda olabilir takvim yarini gösteriyo benim Bat ama 12.yumurtlama oldugundan 19 20 21 gibi olurum diyorum