Çok sabırsızsan cumartesi pazar test yap pazartesi de kan testi ver regl olmazsan
Canım napysn test yaptin miTamam canim yarin haberlesiriz x
Aklim sendeydi bugun tatlim. Ben yaptim negatifCanım napysn test yaptin mi
Olcak bu is. Bu bebekler er yada gec buraya gelecskHayırlısı olsun kızlar ben bekliyecegim sabırla başka yolu yok bu işinbeleyenlerede bol sabir dilerim. En kısa zamanda hayırlı haberler alırız insallah
Bende yaptım negatif bütün günde ağladım zaten bugün çok duygusaldim testten mi başka bisyeden miydi bilmiyorumAklim sendeydi bugun tatlim. Ben yaptim negatifsen naptin doktor ne dedi
Doktorada gitmedim zatenAklim sendeydi bugun tatlim. Ben yaptim negatifsen naptin doktor ne dedi
insallah canim insallah Rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasınOlcak bu is. Bu bebekler er yada gec buraya gelecsk
Doktorada gitmedimAklim sendeydi bugun tatlim. Ben yaptim negatifsen naptin doktor ne dedi
Ben kaset test yaptimErken gebelik yaptim bombos
Yaa salma ama o kadar kendini. Kiyamam yaBende yaptım negatif bütün günde ağladım zaten bugün çok duygusaldim testten mi başka bisyeden miydi bilmiyorum
Test negatif çıkınca gerek duymadım bide yarın tasinma isim var kafamı dağıtırım iyiceYaa salma ama o kadar kendini. Kiyamam ya. Dolmussundur banada oluyor bazen boyle duygusal bosalmalar. Ama toplarla kendini. Doktora neden gitmedin tatlim
Amin bakalim ne zaman geliceklerinsallah canim insallah Rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın
Anladim. Iyi biraz mesgul olunca pek aklina gelmez. Toparlarsin .Test negatif çıkınca gerek duymadım bide yarın tasinma isim var kafamı dağıtırım iyice
Aynen kuzum sende takma lütfen bosver Allah vergisi yapcak bisey yokAnladim. Iyi biraz mesgul olunca pek aklina gelmez. Toparlarsin .
Oyle Walla insan bir anlik cokuyor Ama sonra toparlaniyorsunAynen kuzum sende takma lütfen bosver Allah vergisi yapcak bisey yok
Aynen ya bide ben testi yaptım negatif cıktı uyudum rüyamda bitene oğlum vardi uyanınca bi guzel agladimOyle Walla insan bir anlik cokuyor Ama sonra toparlaniyorsun
Yaa o iste tamamen psikolojik bilinc alti . Bende surekli test yaptim ruyamda . Pozitif cikiyordu filan . Kendi kendimize yapiyoruz yaniAynen ya bide ben testi yaptım negatif cıktı uyudum rüyamda bitene oğlum vardi uyanınca bi guzel agladim
Valla onu bunu bilmem de kafayi yedik iyice yakında Bakırköydeyiz hep beraber onu biliyorumYaa o iste tamamen psikolojik bilinc alti . Bende surekli test yaptim ruyamda . Pozitif cikiyordu filan . Kendi kendimize yapiyoruz yani
Valla onu bunu bilmem de kafayi yedik iyice yakında Bakırköydeyiz hep beraber onu biliyorum
Gülüm demişsin adımda gül buaradaguldurdun beni hayirlisi be gulum napalim yani insaniz bizde . Bide boslukdan da takiyorum . Pandemi oldu evlere tikildik. Activiteler azaldi. Insan sariyor