- 13 Nisan 2021
- 189
- 120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap canim varsa cikarBenim de bat 21 nisan yarin bi test ben de mi patatsam
Evet canım pazartrsi vereceğim kan bakalım ben öylesine yaptım elimde test çok diye hiç çıkacağına ihtimal vermiyordum adet gününe kadar her gün yaparım bir tane diyordum ilkinde bu çıktıBenim de bat 21 nisan yarin bi test ben de mi patatsam
Canim hayırlı olsun insallah Rabbim saglıklısı ve hayırlısını versin Gözün aydınnEvet canım pazartrsi vereceğim kan bakalım ben öylesine yaptım elimde test çok diye hiç çıkacağına ihtimal vermiyordum adet gününe kadar her gün yaparım bir tane diyordum ilkinde bu çıktı
sende durumlar ne canım ne yaptın var mı belirtiYap canim varsa cikar
Çok teşekkür ederim hâlâ inansmıyorum inşallah vardır darısı burdaki herkesin başınaCanim hayırlı olsun insallah Rabbim saglıklısı ve hayırlısını versin Gözün aydınn
Ben test yaptim ya su ucuz testlerden negatif . Bence bende Yok gebelik Regli bekliyorum artiksende durumlar ne canım ne yaptın var mı belirti
AminÇok teşekkür ederim hâlâ inansmıyorum inşallah vardır darısı burdaki herkesin başına
Allah razı olsun canim aminÇok teşekkür ederim hâlâ inansmıyorum inşallah vardır darısı burdaki herkesin başına
Ya bende aynı dün yaptım kaldı öyle batta yaparim artik yoksa yoktur zaten. Allahdan ümit kesilmez canımBen test yaptim ya su ucuz testlerden negatif . Bence bende Yok gebelik Regli bekliyorum artik
Hayırlı olsun inşallah kan testi sonucunda da güzel şeyler görürsün canım. Herhangi bir belirtin oldu mu?Çok teşekkür ederim hâlâ inansmıyorum inşallah vardır darısı burdaki herkesin başına
Gözün aydın canım bence de var ay harikaEvet canım pazartrsi vereceğim kan bakalım ben öylesine yaptım elimde test çok diye hiç çıkacağına ihtimal vermiyordum adet gününe kadar her gün yaparım bir tane diyordum ilkinde bu çıktı
Ben umidimi kestim artik Yok cubku . Obur ay tekrar denicem .Ya bende aynı dün yaptım kaldı öyle batta yaparim artik yoksa yoktur zaten. Allahdan ümit kesilmez canım
İnşallah beklediğimiz gibi çıkar sağ olasın canım hiç belirtim olmadı hâlâ daha yokHayırlı olsun inşallah kan testi sonucunda da güzel şeyler görürsün canım. Herhangi bir belirtin oldu mu?
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirGözün aydın canım bence de var ay harika
Benim de regl 5 gün var ama hafiften karnım ağrımaya başladı sanki yakında regl olacakmışım gibi o yüzden seni merak ettimİnşallah beklediğimiz gibi çıkar sağ olasın canım hiç belirtim olmadı hâlâ daha yok
Sen de bi test yapsan yarın aslında senin de az kalmış çünkü yumurtlama gününü biliyor musun?Benim de regl 5 gün var ama hafiften karnım ağrımaya başladı sanki yakında regl olacakmışım gibi o yüzden seni merak ettim
Evet ovülasyon yapmıştım geçen hafta perşembe 13 günü yumurtalama oldu. Cuma günü 14 günde silikleşme oldu. Biz sadece 12 13 14 günü değerlendirebildik. Sadece 3 gün olunca çok fazla umut etmek istemiyorum. Elimde erken gebelik testi de yok sadece 2 tane normal test var. Gecikmeden yapıp kendimi daha çok üzmekten istemiyorum ama regl olacakmışım gibi hissediyorumSen de bi test yapsan yarın aslında senin de az kalmış çünkü yumurtlama gününü biliyor musun?
Canım benim de öyle döngünün 14.günü pik çıktı 15.günü çatladı biz yumurtlamadan 1gün öncesi yumurtlama pik günü be çatlama günü olmak üzere sadece 3gün değerlendirebildik başka yapamadık bugün de yumurtlamanın üzerinden 11gün geçti ve silik çizgiyi gördüm çok şükür kanda da çıkmadan rahatlamayacağım tabi ama dediğim gibi benim testim çok olduğu için yaptımEvet ovülasyon yapmıştım geçen hafta perşembe 13 günü yumurtalama oldu. Cuma günü 14 günde silikleşme oldu. Biz sadece 12 13 14 günü değerlendirebildik. Sadece 3 gün olunca çok fazla umut etmek istemiyorum. Elimde erken gebelik testi de yok sadece 2 tane normal test var. Gecikmeden yapıp kendimi daha çok üzmekten istemiyorum ama regl olacakmışım gibi hissediyorum
Aslında yumurtlamanın üzerinden 14gün geçmeden yapılmamalı diye düşünüyordum ben de test çok olunca yaptım ve hiç düşünmüyordum silik çizgi göreceğimi nasip Yine de kan verene kadar testi takip edeceğim birkaç günEvet ovülasyon yapmıştım geçen hafta perşembe 13 günü yumurtalama oldu. Cuma günü 14 günde silikleşme oldu. Biz sadece 12 13 14 günü değerlendirebildik. Sadece 3 gün olunca çok fazla umut etmek istemiyorum. Elimde erken gebelik testi de yok sadece 2 tane normal test var. Gecikmeden yapıp kendimi daha çok üzmekten istemiyorum ama regl olacakmışım gibi hissediyorum