- 7 Nisan 2021
- 86
- 102
- 32
Canım erken bence ayın 20’sini gör derimKızlar benim Bat da 23 Nisan 5. 6. Günden itibaren göğüs sızısı ve baya hassasiyeti yaşıyorum. Yarın Erken gebelik testi yapmak istiyorum çok mu erken olur acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım erken bence ayın 20’sini gör derimKızlar benim Bat da 23 Nisan 5. 6. Günden itibaren göğüs sızısı ve baya hassasiyeti yaşıyorum. Yarın Erken gebelik testi yapmak istiyorum çok mu erken olur acaba
Aynı sayılır bizim hadi bakalım canım21-22 Nisan canım beklemedeyiz
bende bugün ovulasyon testi yaptım aynı böyle çıktı gebelikle ilgisi olabilir mi gerçekten ?merak ettim bat 22 nisan normal gebelik testi negatif ama erken öylesine yaptım yine de :)Bata 5gun var bu belirti mi acaba ovulasyonntesti
Insallah vardir . Yoksa beraber bekleriz diger ayida artik napalimCanım ben de hiç belirti yok sıfır kendime de inanamıyorum bat ya 20 yada 21 bakalım bekliyorum gecikince yapacağım artık yoksa diğer aya
Yaaa olsun uzulme regl olana kadar umut var beklicez. Olmazsa obur ay yine yoldasizya dayanamadım yaptım ben test gittim aldım eczaneden 4tane sonuç tabiki tek net bi cizgi diğerlerini saklıyacam adet gününe kadar
Ya boyle Bir suru yazilar okudum burda Ama dogruluk payi nedir bilmiyorum. En guzeli erken gebelik testi yada beklemek guzelimBata 5gun var bu belirti mi acaba ovulasyonntesti
Ay hadi hayirlisi=)bende bugün ovulasyon testi yaptım aynı böyle çıktı gebelikle ilgisi olabilir mi gerçekten ?merak ettim bat 22 nisan normal gebelik testi negatif ama erken öylesine yaptım yine de :)
Bekleyelim=)Ya boyle Bir suru yazilar okudum burda Ama dogruluk payi nedir bilmiyorum. En guzeli erken gebelik testi yada beklemek guzelim
Ben yaptim negatif cikti tatlim. Insanin cok morali bozuluyor. Sabrin varsa bekle derim. Olsada cikmayabilir biraz erkenKızlar benim Bat da 23 Nisan 5. 6. Günden itibaren göğüs sızısı ve baya hassasiyeti yaşıyorum. Yarın Erken gebelik testi yapmak istiyorum çok mu erken olur acaba
Lh hormonu yumurtlamadan sonrada oluyor kızlar o yüzden böyle silik çizgi olması normal. Gebelik olması için t çizgisinin kopkoyu olması gerekiyorBata 5gun var bu belirti mi acaba ovulasyonntesti
Silik deil 2 gün önce yaptım baya artış var ona göre devam edicem yapmaya bakalm belki silinmezLh hormonu yumurtlamadan sonrada oluyor kızlar o yüzden böyle silik çizgi olması normal. Gebelik olması için t çizgisinin kopkoyu olması gerekiyor
çok erken yaptım zaten ya varsada çikmaz ki beklemek elbette en güzeli canım herseyin bir vakti var insallah hayırlısı olsunYaaa olsun uzulme regl olana kadar umut var beklicez. Olmazsa obur ay yine yoldasiz
Aynen oyle . Bende obur ay hic year yapmicam artik bu ney ya insanin psikolojisini bozuyor. Zaten ayin sonunda ise donucem . Yogunlukdan aklima gelmez artikçok erken yaptım zaten ya varsada çikmaz ki beklemek elbette en güzeli canım herseyin bir vakti var insallah hayırlısı olsun
ya evet bende yaptım normal gebelik testi ve sonuç negatif 22nisanı beklemek hatta gecikmeyi beklemek en güzeli canımbende bugün ovulasyon testi yaptım aynı böyle çıktı gebelikle ilgisi olabilir mi gerçekten ?merak ettim bat 22 nisan normal gebelik testi negatif ama erken öylesine yaptım yine de :)
haklısın canim yapmamak lazım bekklemek lazım sabredemedim bi an yaptim ama yok yani olsa ufakta olsa silik cikardi diyorum belkide daha erkendir bilemedim simdiAynen oyle . Bende obur ay hic year yapmicam artik bu ney ya insanin psikolojisini bozuyor. Zaten ayin sonunda ise donucem . Yogunlukdan aklima gelmez artik
Wala kuzum ne desek bos . Kismetimizde varsa Allah vericek. Yani artik cokda dusunmealalim eslerimize mesir macunu baslayalim obur ay calismalarahaklısın canim yapmamak lazım bekklemek lazım sabredemedim bi an yaptim ama yok yani olsa ufakta olsa silik cikardi diyorum belkide daha erkendir bilemedim simdi
Ben takip etmiyorum orayi Ama acele ettigimizin farkindayim. Benim her isim acele zaten . Biliyor musun ben amerikan youtuberlari filan izliyorum orda erken ogrenen warKızlar instagramda birgebeningünlüğü sayfası var takip edenler bilir ovulasyon testi satıyor sahibi ve gebeliği takip ediyor gebe kalanlarla ise röportaj yapıyor biraz önce onları okudum yumurtlamadan sonra genelde 14.15. 17. 18. günlerde gebeliği öğrenmişler biz çok acele ediyoruz sabretmeliyiz en erken öğrenen kişi yumurtlamadan sonra 12. Gün öğrenmiş onunda beta hcg kan değeri 14 yani çok çok erken Bizim henüz yumurtlamadan sonra 9 10 gün geçti beklemeliyiz biraz daha
Çok sabırsızsan cumartesi pazar test yap pazartesi de kan testi ver regl olmazsanBen takip etmiyorum orayi Ama acele ettigimizin farkindayim. Benim her isim acele zaten . Biliyor musun ben amerikan youtuberlari filan izliyorum orda erken ogrenen war