Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim Bat da 23 Nisan 5. 6. Günden itibaren göğüs sızısı ve baya hassasiyeti yaşıyorum. Yarın Erken gebelik testi yapmak istiyorum çok mu erken olur acaba
Ben yaptim negatif cikti tatlim. Insanin cok morali bozuluyor. Sabrin varsa bekle derim. Olsada cikmayabilir biraz erken

Lh hormonu yumurtlamadan sonrada oluyor kızlar o yüzden böyle silik çizgi olması normal. Gebelik olması için t çizgisinin kopkoyu olması gerekiyor 😞
Silik deil 2 gün önce yaptım baya artış var ona göre devam edicem yapmaya bakalm belki silinmez

çok erken yaptım zaten ya varsada çikmaz ki🤷‍♀️ beklemek elbette en güzeli canım herseyin bir vakti var 🤰 insallah hayırlısı olsun
Aynen oyle . Bende obur ay hic year yapmicam artik bu ney ya insanin psikolojisini bozuyor. Zaten ayin sonunda ise donucem . Yogunlukdan aklima gelmez artik

bende bugün ovulasyon testi yaptım aynı böyle çıktı gebelikle ilgisi olabilir mi gerçekten ?merak ettim bat 22 nisan normal gebelik testi negatif ama erken öylesine yaptım yine de :)
ya evet bende yaptım normal gebelik testi ve sonuç negatif 22nisanı beklemek hatta gecikmeyi beklemek en güzeli canım

Aynen oyle . Bende obur ay hic year yapmicam artik bu ney ya insanin psikolojisini bozuyor. Zaten ayin sonunda ise donucem . Yogunlukdan aklima gelmez artik
haklısın canim yapmamak lazım bekklemek lazım sabredemedim bi an yaptim ama yok yani olsa ufakta olsa silik cikardi diyorum 🤷‍♀️ belkide daha erkendir bilemedim simdi

Kızlar instagramda birgebeningünlüğü sayfası var takip edenler bilir ovulasyon testi satıyor sahibi ve gebeliği takip ediyor gebe kalanlarla ise röportaj yapıyor biraz önce onları okudum yumurtlamadan sonra genelde 14.15. 17. 18. günlerde gebeliği öğrenmişler biz çok acele ediyoruz sabretmeliyiz 🤗 en erken öğrenen kişi yumurtlamadan sonra 12. Gün öğrenmiş onunda beta hcg kan değeri 14 yani çok çok erken☺️ Bizim henüz yumurtlamadan sonra 9 10 gün geçti beklemeliyiz biraz daha🤗

Bata 6 gün kala kasığımda çok ufak sızlama var regl mi gelecek acaba 🙄

Kızlar instagramda birgebeningünlüğü sayfası var takip edenler bilir ovulasyon testi satıyor sahibi ve gebeliği takip ediyor gebe kalanlarla ise röportaj yapıyor biraz önce onları okudum yumurtlamadan sonra genelde 14.15. 17. 18. günlerde gebeliği öğrenmişler biz çok acele ediyoruz sabretmeliyiz 🤗 en erken öğrenen kişi yumurtlamadan sonra 12. Gün öğrenmiş onunda beta hcg kan değeri 14 yani çok çok erken☺️ Bizim henüz yumurtlamadan sonra 9 10 gün geçti beklemeliyiz biraz daha🤗
Ben takip etmiyorum orayi Ama acele ettigimizin farkindayim. Benim her isim acele zaten 🤣🤣🤣. Biliyor musun ben amerikan youtuberlari filan izliyorum orda erken ogrenen war🤗🤷‍♀️

X