Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok Tesekkur ederim kuzumAllah isteyen herkezin kucagini doldursun . Dogru zamanda gelir elbette. Insan sabirsizlaniyor. Bol Bol dua edicem bnde senin icin

Kuzum benim Yok gibi ya erken gebelik yaptim olsa cikardi diye dusunuyorum. Bat 21-22 nisan . Allahin takdiri
Daha senin bata 5 6 gün var canım bence çıkmaması çok normal erken gebelik testi bile 1 2gün kala net gösterir.Çok kafaya takmayıp adete yakın baksak aslında daha iyi olacak bizim için

Cok Tesekkur ederim kuzumAllah isteyen herkezin kucagini doldursun . Dogru zamanda gelir elbette. Insan sabirsizlaniyor. Bol Bol dua edicem bnde senin icin
Haftaya bugün test yapicam bende biraz sabirsizlaniyorum hatta diyorum simdi git al. Ama bekliycem Kendimi dinleyip ümitlendirmek istemiyorum hayırlısı olsun

Daha senin bata 5 6 gün var canım bence çıkmaması çok normal erken gebelik testi bile 1 2gün kala net gösterir.Çok kafaya takmayıp adete yakın baksak aslında daha iyi olacak bizim için
Haftasonu tekrar yapicam son bir umut olarak. Sonrasinda onumuzdeki aya hazirlik yaparim artik

Hafta sonu deneyebilirsin bence erken gebelik testini varsa cikar
Bence daha erken. ilk gebeligimde adet 10gun gecince yapmistim nası sabretmisim valla bende bilmiyorum belki adetlerim düzensiz ya garanti olsun diye beklemisimdir.Bunuda sadece 1gün gecikmeyi bekleyebilirim diyorum nasip kısmet hayırlısı...

Kuzum benim Yok gibi ya erken gebelik yaptim olsa cikardi diye dusunuyorum. Bat 21-22 nisan . Allahin takdiri
Canım çok acele ediyorsun. Böyle kendini yıpratırsın bende eskiden senin gibiydim. Bat 22 Nisan ise şu an test için çok erken. Hamilelik belirtisinin en net adet gecikmesi onun dışındaki belirtilerin biraz bizim uydurmamız olduğunu düşünüyorum hani sırf beklediğimiz için. Lütfen test için en erken 24 nisanı bekle

Masallah kiz ne sabirlisin o zaman sen hic acele etme Guzel guzel bekle bat gununu

Walla o kadar haklisin ki .... benim karakterim geregi ben cok sabirsizim zaten . Hicbirsey icin sabrim Yok . Ama ogreniyorum yavas yavas

Canım ben de hiç belirti yok sıfır kendime de inanamıyorum bat ya 20 yada 21 bakalım bekliyorum gecikince yapacağım artık yoksa diğer aya
Bata6 gün kaldı arada azıcık sızlama dışında hiçbir şey yok. O sızlamayı da saymıyorum çünkü bir hafta önceden karın ağrısı yavaştan başlıyordu. Ben bu ay olmadı diye düşünüyorum

Kızlar benim Bat da 23 Nisan 5. 6. Günden itibaren göğüs sızısı ve baya hassasiyeti yaşıyorum. Yarın Erken gebelik testi yapmak istiyorum çok mu erken olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…