Sen benden umutlusun ama ben kendimden umutsuzum. Senden yana umudum var dünkü kramplar belki de regl için değildirHafta sonuna kadar bisey belli olmucak sanirim ikimizinde. Benim gece ki kramplar bitti. Suan cok akintim var beyaz kremsi gibi. Baska birseyim Yok
Insallah allahim herkeze saglikli bebekler versin. Senin belirtilerin oldu diye hatirliyorum ovulasyondan sonra. Dun bir Doktoru izledim . Cok guzel seyler soyluyor. Gebelik bu ilk haftalarda belirti olarak ilk basda yuzde yada vucdunuzda ozelllikle sirt bolgende akne olusuyorsa. Surekli duygu gecislerimiz oluyorsa gun icinde, kremsi yada su gibi sivi geliyorsa, kramplar giriyorsa, sac tiplerinde hassasiyet olusuyorsa , koltuk alti yada gogus basi kenarlari gobekde kararma oluyorsa bunlar , karninda bacaklar da siskinlik odem olusursa bunlar hep erken gebelik belirtisiymis ben bazilari duymamisdim hicSen benden umutlusun ama ben kendimden umutsuzum. Senden yana umudum var dünkü kramplar belki de regl için değildir
2 gün belde sızlama bir kere sol kasıkta batma oldu ama şuan bir belirtim yok gibi. Bu saydığın belirtileri bende hiç duymamıştım çok ilginçmişInsallah allahim herkeze saglikli bebekler versin. Senin belirtilerin oldu diye hatirliyorum ovulasyondan sonra. Dun bir Doktoru izledim . Cok guzel seyler soyluyor. Gebelik bu ilk haftalarda belirti olarak ilk basda yuzde yada vucdunuzda ozelllikle sirt bolgende akne olusuyorsa. Surekli duygu gecislerimiz oluyorsa gun icinde, kremsi yada su gibi sivi geliyorsa, kramplar giriyorsa, sac tiplerinde hassasiyet olusuyorsa , koltuk alti yada gogus basi kenarlari gobekde kararma oluyorsa bunlar , karninda bacaklar da siskinlik odem olusursa bunlar hep erken gebelik belirtisiymis ben bazilari duymamisdim hic
Beklicez kuzum ya baska yolumuz Yok2 gün belde sızlama bir kere sol kasıkta batma oldu ama şuan bir belirtim yok gibi. Bu saydığın belirtileri bende hiç duymamıştım çok ilginçmiş
Al benden de o kadarSon 7 gün hala kesintsiz devam eden bir belirti yok. Garip olan regl olacakmışım gibi de belirti yok
Şuan benim de aynı kızlarAl benden de o kadar
Benim de yüzümde bu ay sivilce oluştu. Ergenlik döneminde bile bu kadar çok sivilcem olmadı hamile miyim acabaInsallah allahim herkeze saglikli bebekler versin. Senin belirtilerin oldu diye hatirliyorum ovulasyondan sonra. Dun bir Doktoru izledim . Cok guzel seyler soyluyor. Gebelik bu ilk haftalarda belirti olarak ilk basda yuzde yada vucdunuzda ozelllikle sirt bolgende akne olusuyorsa. Surekli duygu gecislerimiz oluyorsa gun icinde, kremsi yada su gibi sivi geliyorsa, kramplar giriyorsa, sac tiplerinde hassasiyet olusuyorsa , koltuk alti yada gogus basi kenarlari gobekde kararma oluyorsa bunlar , karninda bacaklar da siskinlik odem olusursa bunlar hep erken gebelik belirtisiymis ben bazilari duymamisdim hic
Ovülasyonu baz al çünkü ondan 14 gün sonra regl gelir bu kişiden kişiye göre değişmezBen de yumurtlamaya göre hesaplarsam bat salı günü ancak genel döngüye göre hesaplarsam bat perşembe günü hangisini baz alsam bilemedimOvulasyon kullandığım için yumurtlamayı tam biliyorum
Bizim yumurtalama ve çatlama günlerimiz aynıMerhaba benim de bat 22 Nisan. 4 aydır deniyoruz ovulasyon testiyle
Benim de yüzümde bu ay sivilce oluştu. Ergenlik döneminde bile bu kadar çok sivilcem olmadı hamile miyim acabaşaka şaka kızlar bzde 4 aydır deniyoruz. Her ay farklı bir belirti arayıp buluyorum kendimde ama maalesef sonuç negatif artık takmamaya karar verdim. Bu arada bat 22 Nisan geçen hafta bugün yumurtlama oldu ve cuma günü çatladı yumurta
Tamamdır sağ olunOvülasyonu baz al çünkü ondan 14 gün sonra regl gelir bu kişiden kişiye göre değişmez
İnşallah hayırlısı olur hakkımızda bir an önce alırız bebişleri kucağımızaBizim yumurtalama ve çatlama günlerimiz aynı
Canim cizgi var ben goruyorumm. Gozun aydin Sabah tekrarlaKızzlar bende test yaptım 22.00 civarı akşam ama bir de siz bakın yarın bat gunum. Sabah tekrar yapıcam ama bir umut doğdu içime inş vardır
Olabilir neden olmasin ki ? Belirti hep ariyoruz kuzum ya ne yazik ki merakdanBenim de yüzümde bu ay sivilce oluştu. Ergenlik döneminde bile bu kadar çok sivilcem olmadı hamile miyim acabaşaka şaka kızlar bzde 4 aydır deniyoruz. Her ay farklı bir belirti arayıp buluyorum kendimde ama maalesef sonuç negatif artık takmamaya karar verdim. Bu arada bat 22 Nisan geçen hafta bugün yumurtlama oldu ve cuma günü çatladı yumurta
Bence de var canım yarın bir daha yap bakalım haydi inşallahKızzlar bende test yaptım 22.00 civarı akşam ama bir de siz bakın yarın bat gunum. Sabah tekrar yapıcam ama bir umut doğdu içime inş vardır
Sağolun kızlar tekrarlıcam testleri inşallah vardırBence de var canım yarın bir daha yap bakalım haydi inşallah
Sabah bende tekrarliyorumSağolun kızlar tekrarlıcam testleri inşallah vardır
Hadii hakkimizsa hayirlisiiSabah bende tekrarliyorumsenin bat ne zamandi
Bnm ki 22 Ama erken yumurtladim Bn .. yumurtlamaya gore daha erken bat bence 20.21 olabilir sankiHadii hakkimizsa hayirlisii16 nisan yarin senin?