Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir neden olmasin ki ? Belirti hep ariyoruz kuzum ya ne yazik ki merakdan🤷‍♀️. Pazartsi test yap bakalim
Geçen ay bat 3 gün gecikince test yapmıştım çok büyük hayal kırıklığı yaşadım 😭 bu ay regl 3 gün geçmeden yapmam test 😞
Kızzlar bende test yaptım 22.00 civarı akşam ama bir de siz bakın yarın bat gunum. Sabah tekrar yapıcam ama bir umut doğdu içime inş vardır
Ben de gördüm hayırlı olsun şimdiden 😊

Hafta sonuna kadar bisey belli olmucak sanirim ikimizinde. Benim gece ki kramplar bitti. Suan cok akintim var beyaz kremsi gibi. Baska birseyim Yok
Benimde peynir gibiydi ilk kez oldu bakalm hamis miyiz allahim Nasib etsin hayirlisiyla

Benimde yumurtlamaya göre bata 5 gün var canım krem beyaz akıntı geldi benden bugün ve göğüs uçlarım çok ağrıyor normalde de adete yakın göğüslerim şişer ve ağrır ama bu defa uçları baya hassaşlaştı acaba bu belirti olabilir mi ne zaman test yapsak kafam çok karışık 😕
Canım senin yumurtlama ne zamandı?

Kızzlar bende test yaptım 22.00 civarı akşam ama bir de siz bakın yarın bat gunum. Sabah tekrar yapıcam ama bir umut doğdu içime inş vardır
silikte olsa görünüyo canım ben gecen ay deneme olmamasina ragmen adetim gecikince yapmistim bu ultracomfort erken gebelik testinden bembeyazdı yani. sende silikte olsa bi cizgi var insallah hayirlisi olsun hakkinda var bence👍🏻

silikte olsa görünüyo canım ben gecen ay deneme olmamasina ragmen adetim gecikince yapmistim bu ultracomfort erken gebelik testinden bembeyazdı yani. sende silikte olsa bi cizgi var insallah hayirlisi olsun hakkinda var bence👍🏻
sağol canım yorumun için. İnşallah vardır önümüzde ki günlerde netleşir yarın muhtemelen tekrarlıycam testi sonra haftasonumu kısıtlamalar var :KK43: pazartesiye netleşir . hayırlısı ikimiz içinde. sen de tez zamanda görürsün inşallah çift çizgiyi :KK200:

Kızlar ben klomen kullanmıştım pazar günü çatlatma iğnesi yaptım üzerinden 4 gün geçti ama kasıklarımın ağrısından nefesim kesiliyor sizce normal mi iğne kullanan var mı aranızda aniden girip çıkan ağrılar sağ tarafıma daha çok oluyor. Özellikle ayakta kaldığım zaman bazen de uyurken ağrıdan uyanıyorum normal midir sizce gebelik oluşmuş olsa bile böyle erken belirti verir mi yoksa iğnenin yan etkileri mi bunlar😑

sağol canım yorumun için. İnşallah vardır önümüzde ki günlerde netleşir yarın muhtemelen tekrarlıycam testi sonra haftasonumu kısıtlamalar var :KK43: pazartesiye netleşir . hayırlısı ikimiz içinde. sen de tez zamanda görürsün inşallah çift çizgiyi :KK200:
Rabbim gönlündekini sana versin canım. hayırlısı bakalım. hastane cok yakinimda eczanede öyle ama ben sabirla bekliyecegim 1gün olsa gecikmeyi 🤭 sende insallah yarin daha net bi cizgi görürsün🤲🏻

Rabbim gönlündekini sana versin canım. hayırlısı bakalım. hastane cok yakinimda eczanede öyle ama ben sabirla bekliyecegim 1gün olsa gecikmeyi 🤭 sende insallah yarin daha net bi cizgi görürsün🤲🏻
bekle bekle bende beklicem dedim yine bir gaz dayanamdım.. Sabrın sonu selamet inşallah bu ay olur, sağol canım

Neden oluyor ki acaba cok mu kasiyorsun acaba kendini ? Ondan olabilir. Ben kirmizi kart gorebilirim. Daha regle 7-8 gun var Ama benim regl doneminde oldugu gibi kramlarim basladi.
Valla canim benim gecen gebeligimde adet olacakmışım gibi şiddetli ağrım oluyordu ama gebeymisim insallah seninkide gebeliktir ama sağlıklı gebelik

Valla canim benim gecen gebeligimde adet olacakmışım gibi şiddetli ağrım oluyordu ama gebeymisim insallah seninkide gebeliktir ama sağlıklı gebelik
Canim baksana testime ne diyorsun ?

Eklentiler

• CCB3F973-3B2C-4D2F-AC12-EB556D91F6AF.jpeg
    CCB3F973-3B2C-4D2F-AC12-EB556D91F6AF.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 42
  • D9B77F06-010E-4F53-A4CD-A254E8220FAC.jpeg
    D9B77F06-010E-4F53-A4CD-A254E8220FAC.jpeg
    128 KB · Görüntüleme: 42
X