Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yumurtlama belirtisi diye dusundum ben cok daha yeni yumurtlamissin . Sabirla umutla beklicez. Bir kac gun daha devam ederse o zaman daha iyi olur .
Dimi doğru söyliyorsun daha çok yeni yumurtladım. Ay vallahi tavuk olduk iyice çatladı yumurtaladım Ben devam edeyim. Doktorun verdiği tarihleri güzel haberler ile inşallah gelelim.

Regl için erken değil mi canım döngü günün kaç gün oluyor senin? Reglin düzenli mi?
Erken bat 22 nisan . Ama erken olabilir diye dusunuyorum. Reglim 26-27-28 gunde bir oluyorum. O siradan degisiyor . Ama Daha cok erken dedigin gibi Anlamis degilim .

Dimi doğru söyliyorsun daha çok yeni yumurtladım. Ay vallahi tavuk olduk iyice çatladı yumurtaladım Ben devam edeyim. Doktorun verdiği tarihleri güzel haberler ile inşallah gelelim.
ahahaha oyle cidden. Civciv ne zaman dio bana kocam sen iyice degerlendir bu gunleri

insallah güzel haberi tez zmnda alırsın. bizimde bu ay ilk denememiz korunuyoduk biraktik haliyle. bende pandemi gecsin falan diye dusundum kac ay erteledim ama baktim gececegi yok nasipse denemeye baslayalim dedik. benim adetler cok düzensiz canim genelde hep gecikiyorum ve agri sızı hic bi sekilde bisey yasamiyorum bi sorunum yokmus cok sukur ama hep gec oluyorum. senin duzenli mi peki adetin. birde bende su belirtiler var( artik psikolojik mi bilmiyorum test yapinca ögrenicez)
*ilk denemelerden bir kac gün sonra bel agrisi cektim birazda karnim agridi 4gun cektim onu sonra gecti.
*akıntım çogaldı su gibi bazen o derece
*baş dönmesi yaşıyorum oruç baslamadan öncede vardi hafif, ama bugün acayip basim döndü ve hala dönüyor.
*ilk gebeligimde ögrenene kadar belirtim olmadi hic. sonrasinda gögüslerim o kadar kasindi ki yani anlatamam ve simdide hafif hafif kasiniyolar
Başkada belirtim yok canim dedigim gibi psikolojik degil ise bunlar bu ay bi farklilik seziyorum kendimde. yinede hayirlisi olsun hakkimizda

Erken bat 22 nisan . Ama erken olabilir diye dusunuyorum. Reglim 26-27-28 gunde bir oluyorum. O siradan degisiyor . Ama Daha cok erken dedigin gibi Anlamis degilim .
Aa sen o zaman regl olmazsan bu hafta sonu test yap çıkar ben seni de kendim gibi düşündüm 30günde bir oluyorum ben yumurtlamamız aynı ama döngü farklıymış o yüzden benim için erken ama sen test yapabilirsin

ahahaha oyle cidden. Civciv ne zaman dio bana kocam sen iyice degerlendir bu gunleri
Civcivler bence Mayıs başı inşallah keşke online sohbeti olsaydı buranın yaa canlı yayını ne güzel akıcı konuşur sohbet ederdik. Yorum yapıyorum bekliyorum bagzen 1 gün boyunca öyle bekliyorum insan sıkılıyor ya derdine ortak arıyor hele ki bu gebelikse tamam

Amin canim insallah . Sorun yok sana regl gecikmesinden dolayi yumurtlamayi tahmin etmek zor . Ovulasyon testi guzel olur bnce. Ama senin belirtilerin masallah artik iyice kendini gostermis. Var gibi geldi bana . Benim duzenli reglim cok sukur 26-27-28 gunde bir oluyorum.

Regl olmazsam eger yapayim . Bende dusunuyorum Ama cikmaz gibi geliyor . Ne zaman yapsam cikar ki sence cuma filan yapsam cikar mi ki

Sorma ya bncede . Bazen mesajlari yazarken zorlaniyorum ben . Sabirsiz biriyim ztn bekle bekle zor geliyor

hayirlisi bakalim. insallah sonucu yazacagim son bir hafta kaldi senin düzenliyse eger bence bekleme olmaz isen adet pazartesi yap test. yarin yapacaksanda erken gebelik testi uygulayabilirsin. aah bu merak

hayirlisi bakalim. insallah sonucu yazacagim son bir hafta kaldi senin düzenliyse eger bence bekleme olmaz isen adet pazartesi yap test. yarin yapacaksanda erken gebelik testi uygulayabilirsin. aah bu merak
Muhakak bekliyorumsence agiz ici hassasiyeti ust damagimda eksiki Bir sey yiyince yanma oluyor. Bu bir belirti sayilir mi ?

Bekliyorum bakalim sence agiz ici hassasiyeti gebelik belirtisi olabilir mi ?
Ağızda metalik bir tat varsa gebelik belirtisiymiş ancak hassasiyeti duymadım hiç bir de aslında biz belirti arayarak da yanlış yapıyor olabiliriz çok yakın arkadaşım hamile şuan 5.haftaya kadar hiçbir belirtisi olmamış yani belirti olmadan da gebelik olur

Tat alma duyum iyi ya . Bazi insanlar oyle sansli iste . Kuzenim uc aya kadar hamile oldugunu anlamadi bile . Bulanti kusma hicbiri olmadi ara ara bebek tutunma kanamalari olmus dusuk tehlikesi gecirmis o da regl sanmis . Oyle simdi kizi oldu . Ama belirti aramadann duramiyorum

Şu mübarek ayın hürmetine Allah burdaki bütün çocuk isteyenlere nasip eylesin inşallah amin

Muhakak bekliyorumsence agiz ici hassasiyeti ust damagimda eksiki Bir sey yiyince yanma oluyor. Bu bir belirti sayilir mi ?
canim ben bu belirtiyi hic yasamadim bende ilk gebeligimde yani ögrendigimde 4haftalikti hic bi belirtim olmadi. 6haftalikken mide bulantisi basladi ama felaket derecede bisey suyu dahi kustum hic belirti yasamadim bundakiler belirtimi bakalim ama duydum bazilarinda metalik bi tat oluyimus agizda o tarz bisey mi sendekide

Beklenen adetime 5 gün kaldı, bugün bel ağrım var. Başka hiçbir belirti yok, hayırlısıyla inşallah tutmuştur. Yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti. Çok istiyorum çok çok... Sende durumlar nasıl? Adetin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…