Geçen ay bat 3 gün gecikince test yapmıştım çok büyük hayal kırıklığı yaşadımOlabilir neden olmasin ki ? Belirti hep ariyoruz kuzum ya ne yazik ki merakdan. Pazartsi test yap bakalim
Ben de gördüm hayırlı olsun şimdidenKızzlar bende test yaptım 22.00 civarı akşam ama bir de siz bakın yarın bat gunum. Sabah tekrar yapıcam ama bir umut doğdu içime inş vardır
Hayirlisi olsun kuzum sabirsizlanmicaksan en guzeliGeçen ay bat 3 gün gecikince test yapmıştım çok büyük hayal kırıklığı yaşadımbu ay regl 3 gün geçmeden yapmam test
Ben de gördüm hayırlı olsun şimdiden
Benimde peynir gibiydi ilk kez oldu bakalm hamis miyiz allahim Nasib etsin hayirlisiylaHafta sonuna kadar bisey belli olmucak sanirim ikimizinde. Benim gece ki kramplar bitti. Suan cok akintim var beyaz kremsi gibi. Baska birseyim Yok
Allah razi olsun canimCok Tesekkur ederim kuzumbende sana dua edicem . Sende var mi belirti bugun ?
Sonucu bize bildirmeyi unutmaTamamdır sağ oluno zaman hafta sonu test yapmaya başlarım ben
Var gibi duruyor ama ilk idrarınla yapKızzlar bende test yaptım 22.00 civarı akşam ama bir de siz bakın yarın bat gunum. Sabah tekrar yapıcam ama bir umut doğdu içime inş vardır
Canım senin yumurtlama ne zamandı?Benimde yumurtlamaya göre bata 5 gün var canım krem beyaz akıntı geldi benden bugün ve göğüs uçlarım çok ağrıyor normalde de adete yakın göğüslerim şişer ve ağrır ama bu defa uçları baya hassaşlaştı acaba bu belirti olabilir mi ne zaman test yapsak kafam çok karışık
O beyaz akintilar belirtiymis baya kuzum ya . Ben afedersin gunde iki kez degistirdim camasirimiBenimde peynir gibiydi ilk kez oldu bakalm hamis miyiz allahim Nasib etsin hayirlisiyla
Atarım mutlakaSonucu bize bildirmeyi unutma
canım hayırli haberlerini bekliyorumO beyaz akintilar belirtiymis baya kuzum ya . Ben afedersin gunde iki kez degistirdim camasirimibakalim devam edicek mi akinti , testim yarin belirginlescek mi ? Kafamda deli sorular
silikte olsa görünüyo canım ben gecen ay deneme olmamasina ragmen adetim gecikince yapmistim bu ultracomfort erken gebelik testinden bembeyazdı yani. sende silikte olsa bi cizgi var insallah hayirlisi olsun hakkinda var benceKızzlar bende test yaptım 22.00 civarı akşam ama bir de siz bakın yarın bat gunum. Sabah tekrar yapıcam ama bir umut doğdu içime inş vardır
sağol canım yorumun için. İnşallah vardır önümüzde ki günlerde netleşir yarın muhtemelen tekrarlıycam testi sonra haftasonumu kısıtlamalar varsilikte olsa görünüyo canım ben gecen ay deneme olmamasina ragmen adetim gecikince yapmistim bu ultracomfort erken gebelik testinden bembeyazdı yani. sende silikte olsa bi cizgi var insallah hayirlisi olsun hakkinda var bence
Insallah tatlim haber vercemcanım hayırli haberlerini bekliyorum
Rabbim gönlündekini sana versin canım. hayırlısı bakalım. hastane cok yakinimda eczanede öyle ama ben sabirla bekliyecegim 1gün olsa gecikmeyisağol canım yorumun için. İnşallah vardır önümüzde ki günlerde netleşir yarın muhtemelen tekrarlıycam testi sonra haftasonumu kısıtlamalar varpazartesiye netleşir . hayırlısı ikimiz içinde. sen de tez zamanda görürsün inşallah çift çizgiyi
bekle bekle bende beklicem dedim yine bir gaz dayanamdım.. Sabrın sonu selamet inşallah bu ay olur, sağol canımRabbim gönlündekini sana versin canım. hayırlısı bakalım. hastane cok yakinimda eczanede öyle ama ben sabirla bekliyecegim 1gün olsa gecikmeyisende insallah yarin daha net bi cizgi görürsün
Neden oluyor ki acaba cok mu kasiyorsun acaba kendini ? Ondan olabilir. Ben kirmizi kart gorebilirim. Daha regle 7-8 gun var Ama benim regl doneminde oldugu gibi kramlarim basladi.
Valla canim benim gecen gebeligimde adet olacakmışım gibi şiddetli ağrım oluyordu ama gebeymisim insallah seninkide gebeliktir ama sağlıklı gebelikNeden oluyor ki acaba cok mu kasiyorsun acaba kendini ? Ondan olabilir. Ben kirmizi kart gorebilirim. Daha regle 7-8 gun var Ama benim regl doneminde oldugu gibi kramlarim basladi.
Canim baksana testime ne diyorsun ?Valla canim benim gecen gebeligimde adet olacakmışım gibi şiddetli ağrım oluyordu ama gebeymisim insallah seninkide gebeliktir ama sağlıklı gebelik