Canim valla var gibiCanim baksana testime ne diyorsun ?
Yaa cok guzelmis canim gercekden bayildimCanim bak bu benim kimyasal gebeligimdeki testim ilk bir dakikada cikti adete bir gün vardi
Eki Görüntüle 2826698
Sabah tekrar test yapcamCanim valla var gibi
Insallah canim evet güzeldi de devam etmedi malesef rabbim insallah sanada en güzelini tattirir dua ediyorum isteyen herkeseYaa cok guzelmis canim gercekden bayildim. Insallah allah bu sefer yuzunu guldurur minik civcivlerimizi kucagimiza alalim
Bende yapmayı düşünüyorum ama umudum yok pek 4 gun kaldi bataSabah tekrar test yapcam
Uzulme vakti gelmemis demek daha . Gel Sabah birlikte yapalimInsallah canim evet güzeldi de devam etmedi malesef rabbim insallah sanada en güzelini tattirir dua ediyorum isteyen herkese
Senin bata kac gun varUzulme vakti gelmemis demek daha . Gel Sabah birlikte yapalimne dersin?
Olur yapalım bitane testim var zaten amaannn varsa var yoksada napalim yaniSenin bata kac gun var
Ya 22 nisandi Ama pik 5 catlama 6 nisan. Oyle olunca 20 nisan oluyor oyle hesaplarsam. Takvimde kendini geri cekmis 21 gosteriyor.Senin bata kac gun var
Benimde 20 nisan 4 gun var o zaman yapsak mi kiYa 22 nisandi Ama pik 5 catlama 6 nisan. Oyle olunca 20 nisan oluyor oyle hesaplarsam. Takvimde kendini geri cekmis 21 gosteriyor.
Helal beOlur yapalım bitane testim var zaten amaannn varsa var yoksada napalim yani
Benim yarına doktor randevum var bide inanki randevuyu niye aldigimi bile bilmiyorum kimyasaldan sonra almıştım simdi düşünüyorum doktora gidip ne diyem kiYapiyoruz
Aynen az önce lavaboya gittim yapsam mi acaba dedim sonra vazgeçtim demekki beraber yapmak varmış nasipteHelal beSabahi iple cekiyorumm
Kontrol ettir istersen icin daha rahat eder. Varsa sorcaklarin dusuncelerin. Hem Sabah test pozitif cikarsa kan verirsinBenim yarına doktor randevum var bide inanki randevuyu niye aldigimi bile bilmiyorum kimyasaldan sonra almıştım simdi düşünüyorum doktora gidip ne diyem ki
Test kardesligiAynen az önce lavaboya gittim yapsam mi acaba dedim sonra vazgeçtim demekki beraber yapmak varmış nasipte
Hic Bilmiyorum ki ne sorucam ki bi sorunum yok gibi ama çokta korkuyorum ya ne bileyim kimyasaldan sonra negatifKontrol ettir istersen icin daha rahat eder. Varsa sorcaklarin dusuncelerin. Hem Sabah test pozitif cikarsa kan verirsin
Test kardeşliğiTest kardesligi
Ne bileyim ki ya Bn hic gidip bakdirmadim pek anlamiyorumHic Bilmiyorum ki ne sorucam ki bi sorunum yok gibi ama çokta korkuyorum ya ne bileyim kimyasaldan sonra negatif