Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
I
Yok ya tat duyum iyi gayet . Benim ki son cirpinislar belki bu da belirti olabilir mi diye . Hala regl olmadim bakalim

I

Yok ya tat duyum iyi gayet . Benim ki son cirpinislar belki bu da belirti olabilir mi diye . Hala regl olmadim bakalim
hic belli olmaz canim hic belirti yasamadan hamile kalanlar var. evet insan kendini dinliyo acaba belirtimi diye ama aslinda cok takilmamak lazim. kirmizilari görmeden pes etme ki gorsen bile önündeki zamana bak stres yapip üzme kendini ne kadar rahat olursa kafan o kadar iyi hayirlisi bakalim

Benimde yumurtlamaya göre bata 5 gün var canım krem beyaz akıntı geldi benden bugün ve göğüs uçlarım çok ağrıyor normalde de adete yakın göğüslerim şişer ve ağrır ama bu defa uçları baya hassaşlaştı acaba bu belirti olabilir mi ne zaman test yapsak kafam çok karışık

İstersen yarın erken gebelik testi yapabilirsin

Saolasin kuzum . Gunum gelene kadar bekliyorum. Zaten obur ay icin hazirliklari yapiyorum. Mesir macunu aldim kocama

Son 7 gün hala kesintsiz devam eden bir belirti yok. Garip olan regl olacakmışım gibi de belirti yok

Kızlar adetinizi yumurtlamaya göre mi bekliyorsunuz yani yumurtlamadan 14gün sonra adet olurmuş ya ona göre mi hesaplıyorsunuz yoksa genel döngü gününüze göre mi?

Kızlar adetinizi yumurtlamaya göre mi bekliyorsunuz yani yumurtlamadan 14gün sonra adet olurmuş ya ona göre mi hesaplıyorsunuz yoksa genel döngü gününüze göre mi?
Ben yumurtlamadan 14 gün sonra diye hesapladım

Kizlar ben regl olcakmis gibi hissettim olmayinca cok erken olmasina ragmen gebelik testi yaptim. Ya ilk yaptigimda cizgiyi gordum kayboldu . Bir bakarmisiniz?

Eklentiler

• 7938D56B-A306-423A-AF56-36679834EBAE.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar ben regl olcakmis gibi hissettim olmayinca cok erken olmasina ragmen gebelik testi yaptim. Ya ilk yaptigimda cizgiyi gordum kayboldu . Bir bakarmisiniz?
Canım şu anda ben de orda bi çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir. İnşallah değildir ve hamişsindir

Pek bir şey görünmüyor bence haftasonu tekrar yap en erken gebelik testi 6 gün öncesinde gösteriyor

Yumurtalamadan sonra 14 gün sayıyorum. Ama zaten döbgğm 27-28 günde bir geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…