Yok ya tat duyum iyi gayet . Benim ki son cirpinislar belki bu da belirti olabilir mi diye . Hala regl olmadim bakalimcanim ben bu belirtiyi hic yasamadim bende ilk gebeligimde yani ögrendigimde 4haftalikti hic bi belirtim olmadi. 6haftalikken mide bulantisi basladi ama felaket derecede bisey suyu dahi kustumhic belirti yasamadim bundakiler belirtimi bakalim ama duydum bazilarinda metalik bi tat oluyimus agizda o tarz bisey mi sendekide
hic belli olmaz canim hic belirti yasamadan hamile kalanlar var. evet insan kendini dinliyo acaba belirtimi diye ama aslinda cok takilmamak lazim. kirmizilari görmeden pes etme ki gorsen bile önündeki zamana bak stres yapip üzme kendini ne kadar rahat olursa kafan o kadar iyi hayirlisi bakalimI
Yok ya tat duyum iyi gayet . Benim ki son cirpinislar belki bu da belirti olabilir mi diye . Hala regl olmadim bakalim
Benimde yumurtlamaya göre bata 5 gün var canım krem beyaz akıntı geldi benden bugün ve göğüs uçlarım çok ağrıyor normalde de adete yakın göğüslerim şişer ve ağrır ama bu defa uçları baya hassaşlaştı acaba bu belirti olabilir mi ne zaman test yapsak kafam çok karışıkBeklenen adetime 5 gün kaldı, bugün bel ağrım var. Başka hiçbir belirti yok, hayırlısıyla inşallah tutmuştur. Yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti.Çok istiyorum çok çok... Sende durumlar nasıl? Adetin ne zaman
İstersen yarın erken gebelik testi yapabilirsinBenimde yumurtlamaya göre bata 5 gün var canım krem beyaz akıntı geldi benden bugün ve göğüs uçlarım çok ağrıyor normalde de adete yakın göğüslerim şişer ve ağrır ama bu defa uçları baya hassaşlaştı acaba bu belirti olabilir mi ne zaman test yapsak kafam çok karışık
Saolasin kuzum . Gunum gelene kadar bekliyorum. Zaten obur ay icin hazirliklari yapiyorum. Mesir macunu aldim kocamahic belli olmaz canim hic belirti yasamadan hamile kalanlar var. evet insan kendini dinliyo acaba belirtimi diye ama aslinda cok takilmamak lazim. kirmizilari görmeden pes etme ki gorsen bile önündeki zamana bak stres yapip üzme kendini ne kadar rahat olursa kafan o kadar iyi hayirlisi bakalim
hayirlisi olsun sen yinede ümitsizlige kapilma. şifa olsun insSaolasin kuzum . Gunum gelene kadar bekliyorum. Zaten obur ay icin hazirliklari yapiyorum. Mesir macunu aldim kocama
Cok Tesekkur ederim kuzumhayirlisi olsun sen yinede ümitsizlige kapilma. şifa olsun insorucumu acarken bol bol dua edicem sana ve isteyen herkese
Negatif görmekten çok korkuyorumİstersen yarın erken gebelik testi yapabilirsin
Napiyorsun bugun canimSon 7 gün hala kesintsiz devam eden bir belirti yok. Garip olan regl olacakmışım gibi de belirti yok
Ben yumurtlamadan 14 gün sonra diye hesapladımKızlar adetinizi yumurtlamaya göre mi bekliyorsunuz yani yumurtlamadan 14gün sonra adet olurmuş ya ona göre mi hesaplıyorsunuz yoksa genel döngü gününüze göre mi?
Canım şu anda ben de orda bi çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir. İnşallah değildir ve hamişsindirKizlar ben regl olcakmis gibi hissettim olmayinca cok erken olmasina ragmen gebelik testi yaptim. Ya ilk yaptigimda cizgiyi gordum kayboldu . Bir bakarmisiniz?
Ilk yapar yapmaz iki dk icinde cektim resmi . Daha bir hafta var regle . Ne yapsamCanım şu anda ben de orda bi çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir. İnşallah değildir ve hamişsindir
Pek bir şey görünmüyor bence haftasonu tekrar yap en erken gebelik testi 6 gün öncesinde gösteriyorKizlar ben regl olcakmis gibi hissettim olmayinca cok erken olmasina ragmen gebelik testi yaptim. Ya ilk yaptigimda cizgiyi gordum kayboldu . Bir bakarmisiniz?
Evet umutlanmakkl istemiyorum yaPek bir şey görünmüyor bence haftasonu tekrar yap en erken gebelik testi 6 gün öncesinde gösteriyor
İyiyim belirtisizce günü bitirdim.Napiyorsun bugun canimhala regl olmadim
Yumurtalamadan sonra 14 gün sayıyorum. Ama zaten döbgğm 27-28 günde bir geliyorKızlar adetinizi yumurtlamaya göre mi bekliyorsunuz yani yumurtlamadan 14gün sonra adet olurmuş ya ona göre mi hesaplıyorsunuz yoksa genel döngü gününüze göre mi?
Hafta sonuna kadar bisey belli olmucak sanirim ikimizinde. Benim gece ki kramplar bitti. Suan cok akintim var beyaz kremsi gibi. Baska birseyim Yokİyiyim belirtisizce günü bitirdim.
Süperr hala umut var demektir, sende bir belirti var mı