- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Benim 2 gün var dün yaptığım test negatifti tekrarlamadım testi bugün. Bir belirtim yok şuan beklemedeyim
İSİM YAŞ BAT TARİHİ NE ZAMANDIR İSTİYOR SONUÇ @mrshnoz 25 10.01 6 ay @tothestarsandback 25 13.01 2 ay @GamzeSd 26 13.01 Busra gulcan 25 15.01 @Sevdalikelebek 15.01 Papatyamveben-Mavi 15.01 @Guzelkuss 16.01 B blueberryyyy 26 16.01 1,5 yıl @Asisya 43 16.01 @Amiinee 17.01 @Gulsenn3388 28 17.01 M Mer123458 32 17.01 1 ay Petitoogofrett 26 18.01 4 ay @dua6441 24 18.01 3 ay @Mimii3 19.01 @semradurak45 23 19.01 @waldorf18 26 20.01 1 ay Portuga 23.01 1 yıl @Svgidrmzz 27 24.01 7 ay @ilaybelis 24.01 @tipistipis 24 24.01 11 ay
Selam kızlar güzel haftasonları hepinizeBat günü yaklaşanlar ne yaptı acaba merak ettim.. Benim bugün kasıklarım ağrıyor her ay gelen adet sivilcem yerini aldı ama gelen giden yok hala test yaptım negatif çıktı siz neler yaptınız
Tebrikler canım hamilesin bence pzt kan ver netleşsinKizlar ben ilk dakikasinda hah iste olmadi deyip yazdim ama 5 dakka icinde silik bi çizgi oluştu sizce olabilir mi ben mi yanlis goruyorum. Bir bucuk yildir boyle bi cizgi gormedim
Ayyy inşallahAy bence var, 5dakika içinde oluşmuş çünkü
İnşallah ama korkuyorum bir gun gecti reglim cok silik ya acaba böyle olmasi normal mi bilemedimTebrikler canım hamilesin bence pzt kan ver netleşsin
İlk beş dakika içinde çıktıysa doğrudur zaten daha bir gün geçmiş silik olur. Korkacak bir şey yok pzt kan sonuçlarından gebe olduğun doğrulanacaktır. İnşallah sağlıkla ilerler lütfen benim için de dua eder misinİnşallah ama korkuyorum bir gun gecti reglim cok silik ya acaba böyle olmasi normal mi bilemedim
Heeerrr zaman ediyorum canim hepimiz icin ama eger hamileysem de sizler icin dua etmeyi hic birakmicam. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin hepimize hayirli evlatlar nasip etsinİlk beş dakika içinde çıktıysa doğrudur zaten daha bir gün geçmiş silik olur. Korkacak bir şey yok pzt kan sonuçlarından gebe olduğun doğrulanacaktır. İnşallah sağlıkla ilerler lütfen benim için de dua eder misin
Canım yarın sabah ilk idrarla dene bence gün içinde bu şekilde çıktıysa sabah varsa daha belirginleşecektirKizlar ben ilk dakikasinda hah iste olmadi deyip yazdim ama 5 dakka icinde silik bi çizgi oluştu sizce olabilir mi ben mi yanlis goruyorum. Bir bucuk yildir boyle bi cizgi gormedim
Belirtin falan var mı nasıl hissediyorsun kendiniTamam canim ama bana bebek emojisi koyma netlesmedençünkü icimde bi korku da var hayırlısı bakalim
Yumurtlamadan beri göğüslerim coook aciyor ama adete yakin da agriyodu o belirti olur mu bilmiyorum. Dun bi 15 dk agri girdi karnima sonra çamaşırım islandi eyvah dedim regl oldum dun günüydü çünkü, baktim beyaz akinti. Yumurtlamadan sonraki ilk hafta cok karnim agridi bu ikinci hafta agrimadi. Ama en buyuk belirtim bu ay yumurtlamadan sonra 4. 5. ve 6. gunde iki damla igne ucu gibi nokta nokta kan geldi. Cok erken geldi bencede ama ne kani bilemedim.Belirtin falan var mı nasıl hissediyorsun kendini
Benim daha gelen yok aslında bat 17-18 cuma 14 ünde kan verdim negatif çıktı bugün 16 sı versem çıkar mı
İSİM YAŞ BAT TARİHİ NE ZAMANDIR İSTİYOR SONUÇ @mrshnoz 25 10.01 6 ay @tothestarsandback 25 13.01 2 ay @GamzeSd 26 13.01 Busra gulcan 25 15.01 @Sevdalikelebek 15.01 Papatyamveben-Mavi 15.01 @Guzelkuss 16.01 B blueberryyyy 26 16.01 1,5 yıl @Asisya 43 16.01 @Amiinee 17.01 @Gulsenn3388 28 17.01 M Mer123458 32 17.01 1 ay Petitoogofrett 26 18.01 4 ay @dua6441 24 18.01 3 ay @Mimii3 19.01 @semradurak45 23 19.01 @waldorf18 26 20.01 1 ay Portuga 23.01 1 yıl @Svgidrmzz 27 24.01 7 ay @ilaybelis 24.01 @tipistipis 24 24.01 11 ay
Selam kızlar güzel haftasonları hepinizeBat günü yaklaşanlar ne yaptı acaba merak ettim.. Benim bugün kasıklarım ağrıyor her ay gelen adet sivilcem yerini aldı ama gelen giden yok hala test yaptım negatif çıktı siz neler yaptınız
Benimde bugün bat ama gelmedi hala canım. Ayaktayken falan çamaşırım ıslanıyor kesin geldi diyorum gidiyorum tuvalete beyaz akıntı inşallah pembeye dönmezYumurtlamadan beri göğüslerim coook aciyor ama adete yakin da agriyodu o belirti olur mu bilmiyorum. Dun bi 15 dk agri girdi karnima sonra çamaşırım islandi eyvah dedim regl oldum dun günüydü çünkü, baktim beyaz akinti. Yumurtlamadan sonraki ilk hafta cok karnim agridi bu ikinci hafta agrimadi. Ama en buyuk belirtim bu ay yumurtlamadan sonra 4. 5. ve 6. gunde iki damla igne ucu gibi nokta nokta kan geldi. Cok erken geldi bencede ama ne kani bilemedim.
bugün verirsen kesin çıkar canımBenim daha gelen yok aslında bat 17-18 cuma 14 ünde kan verdim negatif çıktı bugün 16 sı versem çıkar mı
Çizgi görünüyor kuzum ordaKizlar ben ilk dakikasinda hah iste olmadi deyip yazdim ama 5 dakka icinde silik bi çizgi oluştu sizce olabilir mi ben mi yanlis goruyorum. Bir bucuk yildir boyle bi cizgi gormedim
Benimde hala gelmedi bekliyorum dün sabah test yaptım yine negatifBenimde bugün bat ama gelmedi hala canım. Ayaktayken falan çamaşırım ıslanıyor kesin geldi diyorum gidiyorum tuvalete beyaz akıntı inşallah pembeye dönmezSabah sol kasığım ağırdı geldi gelcek dedim ama yok şuan daha iyiyim yarın test alıcam bende bakalım gelmez inşallah ya
İnşallah sende güzel haberler verirsin canım öyle bir nokta ki gelecekse gelsin bitsin artık bu ay diyorum öğrenememek çok kötüBenimde hala gelmedi bekliyorum dün sabah test yaptım yine negatif
İnsallahh guzek haberler verirsin kuzum
Hic test yaptin miBenimde bugün bat ama gelmedi hala canım. Ayaktayken falan çamaşırım ıslanıyor kesin geldi diyorum gidiyorum tuvalete beyaz akıntı inşallah pembeye dönmezSabah sol kasığım ağırdı geldi gelcek dedim ama yok şuan daha iyiyim yarın test alıcam bende bakalım gelmez inşallah ya