Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun darisi en kisa ve hayirli zamanda bizim basimiza Surecini anlatabilir misin biraz? Ne kadardir istiyordunuz pcos vs var miydi? Belirti oldu mu
Tesekkur ederim amin inşallah Biz 5 aydır evliyiz eşim istiyordu ama daha erken diyorduk bu yüzden korunuyorduk. Ben de bir iki sene beklemek istiyordum. Geçen ay korunmaya rağmen üç günlük gecikme olunca test yaptım negatif çıktı. Benim o zaman aklıma düştü bebek fikri. Sonra adet bittigi gün beyaz akıntıyı takip ederek gün aşırı denemeye başladık. Hiçbir belirtim yoktu ama ben olabilir diye bu akşam test yaptım direk fotodaki gibi çift çizgi çıktı. Bende pcos yok ve 28 günde bir adet olurum belki yılda bir kez bir iki gün oynar onun dışında çok düzenlidir reglim de beyaz akıntı da. Ya umarım sağlıkla devam eden bir hamilelik süreci olur ve umarım isteyen herkes de bebeğini kucağına alır ve burada farkli paylaşımlar da yaparız

Beta 67.3 çıktı
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bize de dua et kızlar bu arada ben de elendim sanırım. Bata 2 gün kaldı hem erken gebelik hem kaset test ikisi de negatif kuruma çizgisi bile yok o derece negatif önümüzdeki aylarda görüşürüz inşallah

Amin inşallah ederim tabi sen de bana dua et umarım bir aksilik çıkmaz inşallah güzel haberlerini alırız senin de

Masallah, cok guzel gecsin hamileliginiz

İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Galiba aynı gün de doğurabiliriz
Evet canım bugün baktırmadım ama tahminimce bugün 2 katı oluyor seninkine yakındır ayy kalbini kesesini görmekte nasip olsunda rahatlayalım inşallah

Benim bat 20 ocak ile 25 ocak arasi ya 30 gun yada 35.ci gün olur genelde 2021 benim en uğursuz bebeğimi kaybettigim yil oldu umarım 2022 bebegimi kucagima alırım Rabbim hepimiz hakkinda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…