-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Benim bugün ilişkinin 15.günüydü reglime de 4 gün vardı erken gebelik testi ile yaptım.İlişkiden kaç gün sonra test yapıyorsunuz kızlar? Benim adetleri düzensiz bat yazamıyorum ama ovulasyon takibi ile ilerlemeye çalışıyorum şimdilik.
Hayırlı olsuuuunEki Görüntüle 2989109
Kızlar benim bat 19 Ocak. Bu akşam yaptım böyle çıktı. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum dua edin bana
Seninle aynı gündü batlarımız canım. Ben beklemedeyim halaBen kırmızıları gördüm kızlar. Umutlar öbür aya kaldı. Hayirlısı bakalım
Hayırlı olsun canımBeta 67.3 çıktı
Amin Allah hepimize sağlıkla kısa vakitte ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canımAllah sağlıklı gebelik,bebiş ve kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallahHayırlı olsuuuun
Hayirli olsunEki Görüntüle 2989109
Kızlar benim bat 19 Ocak. Bu akşam yaptım böyle çıktı. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum dua edin bana
Tesekkur ederim amin inşallahHayirli olsundarisi en kisa ve hayirli zamanda bizim basimiza Surecini anlatabilir misin biraz? Ne kadardir istiyordunuz pcos vs var miydi? Belirti oldu mu
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bize de dua etBeta 67.3 çıktı
Amin inşallah ederim tabi sen de bana dua et umarım bir aksilik çıkmazHayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bize de dua etkızlar bu arada ben de elendim sanırım. Bata 2 gün kaldı hem erken gebelik hem kaset test ikisi de negatif kuruma çizgisi bile yok o derece negatif önümüzdeki aylarda görüşürüz inşallah
Masallah, cok guzel gecsin hamileliginizTesekkur ederim amin inşallahBiz 5 aydır evliyiz eşim istiyordu ama daha erken diyorduk bu yüzden korunuyorduk. Ben de bir iki sene beklemek istiyordum. Geçen ay korunmaya rağmen üç günlük gecikme olunca test yaptım negatif çıktı. Benim o zaman aklıma düştü bebek fikri. Sonra adet bittigi gün beyaz akıntıyı takip ederek gün aşırı denemeye başladık. Hiçbir belirtim yoktu ama ben olabilir diye bu akşam test yaptım direk fotodaki gibi çift çizgi çıktı. Bende pcos yok ve 28 günde bir adet olurum belki yılda bir kez bir iki gün oynar onun dışında çok düzenlidir reglim de beyaz akıntı da. Ya umarım sağlıkla devam eden bir hamilelik süreci olur ve umarım isteyen herkes de bebeğini kucağına alır ve burada farkli paylaşımlar da yaparız
İnşallah canım benim. İsteyen herkese nasip olsun inşallahCanımm sanada hayırlı olsun eğer sıkıca sağlıklıca tutunurlarsa aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım
Beta değerim 539 çıktı 2gun önce 149du. Senin nasıl?Canımm sanada hayırlı olsun eğer sıkıca sağlıklıca tutunurlarsa aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım
Canım perşembe günü 152 cuma günü 228 di benimde pazartesi tekrar vericem maşallah güzel artmış değerin senindeBeta değerim 539 çıktı 2gun önce 149du. Senin nasıl?
Haftaya cuma doktor kontrolüm var keseyi görmek için çağırdı nasipseCanım perşembe günü 152 cuma günü 228 di benimde pazartesi tekrar vericem maşallah güzel artmış değerin seninde
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Galiba aynı gün de doğurabilirizCanım perşembe günü 152 cuma günü 228 di benimde pazartesi tekrar vericem maşallah güzel artmış değerin seninde
Evet canım bugün baktırmadım ama tahminimce bugün 2 katı oluyor seninkine yakındır ayy kalbini kesesini görmekte nasip olsunda rahatlayalım inşallahİnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Galiba aynı gün de doğurabiliriz
Eylül anneleri grubuna gelseneİnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Galiba aynı gün de doğurabiliriz