- 6 Mayıs 2021
- 132
- 88
- 27
- Konu Sahibi blueberryyyy
Sagol yorumun icin inşallah gördüğümüz gibidirÇizgi görünüyor kuzum orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol yorumun icin inşallah gördüğümüz gibidirÇizgi görünüyor kuzum orda
Yaptım canım hep negatif Ama ben yurt dışındayım internetten almıştım testlerimi uyguna gelmişti 50 ovülasyon 20 hcg var içinde ama yorumlarda hcg nin yanlış pozitif veya negatif verdiğini okudum sonradan batı 3-4 gün gecikenler bile negatif sonuç almış. Hassasiyeti kötü sanırım testin. Yarını bekliyorum test almak içinHic test yaptin mi
İnşallah canım benim çooook aminn Sen nasıl hissediyorsun kendiniİnşallah seninkide pozitife döner
Valla bi değişiklik yok ağrı yok adet olcakmisim gibi belirtim yok suan yarin sabah test yapip ona gore kan vermeye gitcem artikİnşallah canım benim çooook aminn Sen nasıl hissediyorsun kendini
Ay bende aynı durumdayım yaa gelseydi bari. Yolumuza bakardikİnşallah sende güzel haberler verirsin canım öyle bir nokta ki gelecekse gelsin bitsin artık bu ay diyorum öğrenememek çok kötü
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benimValla bi değişiklik yok ağrı yok adet olcakmisim gibi belirtim yok suan yarin sabah test yapip ona gore kan vermeye gitcem artik
Ben hala regl olmadim
İSİM YAŞ BAT TARİHİ NE ZAMANDIR İSTİYOR SONUÇ @mrshnoz 25 10.01 6 ay T tothestarsandback 25 13.01 2 ay @GamzeSd 26 13.01 Busra gulcan 25 15.01 @Sevdalikelebek 15.01 Papatyamveben-Mavi 15.01 @Guzelkuss 16.01 B blueberryyyy 26 16.01 1,5 yıl @Asisya 43 16.01 @Amiinee 17.01 @Gulsenn3388 28 17.01 @Mer123458 32 17.01 1 ay @gofretbebeksu 26 18.01 4 ay @dua6441 24 18.01 3 ay @Mimii3 19.01 @semradurak45 23 19.01 @waldorf18 26 20.01 1 ay @Genckading 23.01 1 yıl @Svgidrmzz 27 24.01 7 ay @ilaybelis 24.01 @tipistipis 24 24.01 11 ay
Selam kızlar güzel haftasonları hepinize Bat günü yaklaşanlar ne yaptı acaba merak ettim.. Benim bugün kasıklarım ağrıyor her ay gelen adet sivilcem yerini aldı ama gelen giden yok hala test yaptım negatif çıktı siz neler yaptınız
Canm benmde yumurtlama 4undeydi bendede ayni seyler var sabah yaptim cikmadi bende adet tarihini bekle istersen insallah sende vardirBenim bat 24 Ocak ovülasyon testiyle yumurtlama zamanımı takip ettim değerlendirdik ayın 8 i ve 9 uydu. Su birkaç gündür aşırı kaşık ağrım var ve göğüs ağrım çok fena dokunmama bile gerek kalmadan oturduğum yerde ağrısını hissediyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ne zaman test yapsam cıkar su an erken sanırım.
Benim 24Kızlar merhaba Yeni yılın ilk ayında en güzel haberleri birlikte alalım inşallah gelin birlikte bekleyelim Benim bat 16 Ocak
Adet oldun muKızlar merhaba Yeni yılın ilk ayında en güzel haberleri birlikte alalım inşallah gelin birlikte bekleyelim Benim bat 16 Ocak
Teşekkür ederim umarım sizin de cıkarCanm benmde yumurtlama 4undeydi bendede ayni seyler var sabah yaptim cikmadi bende adet tarihini bekle istersen insallah sende vardir
Amin canim isteyen herkese verir umarim rabbimTeşekkür ederim umarım sizin de cıkar
Test yapmadın mı canımBen hala regl olmadim
Herkeste aynı olmayabiliyor canım regl günü geçip çıkmayan da var biraz daha bekle ya da kan verebilirsin kesin çıkar o şekildeKizlar merhaba benmde 19 ocak bat bugun sabah test yaptim yumurtlamanin 12. Gunu cikmadi olsa cikardi demi
Olmadım hala canım beklemedeyimAdet oldun mu
Sabah doktora gidecegim canim cikolata kistim de var bakalm hersey belli olacakHerkeste aynı olmayabiliyor canım regl günü geçip çıkmayan da var biraz daha bekle ya da kan verebilirsin kesin çıkar o şekilde