Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic test yaptin mi
Yaptım canım hep negatif Ama ben yurt dışındayım internetten almıştım testlerimi uyguna gelmişti 50 ovülasyon 20 hcg var içinde ama yorumlarda hcg nin yanlış pozitif veya negatif verdiğini okudum sonradan batı 3-4 gün gecikenler bile negatif sonuç almış. Hassasiyeti kötü sanırım testin. Yarını bekliyorum test almak için

Benim bat 24 Ocak ovülasyon testiyle yumurtlama zamanımı takip ettim değerlendirdik ayın 8 i ve 9 uydu. Su birkaç gündür aşırı kaşık ağrım var ve göğüs ağrım çok fena dokunmama bile gerek kalmadan oturduğum yerde ağrısını hissediyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ne zaman test yapsam cıkar su an erken sanırım.

Ben hala regl olmadim

Cok afedersiniz beyaz yapiskan akintim oluyor 1 haftadir ve kasiklarimda sanciyor yumurtlamada degil birde cok fazla bas agrim var kendi kendime belirti mi ariyorum bilmiyorum

Canm benmde yumurtlama 4undeydi bendede ayni seyler var sabah yaptim cikmadi bende adet tarihini bekle istersen insallah sende vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…