- 1 Ocak 2022
- 180
- 126
- 27
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Yapmistim ama negatif cikmisti reglimin ilk gunuTest yapmadın mı canım
Selam canımmm
İSİM YAŞ BAT TARİHİ NE ZAMANDIR İSTİYOR SONUÇ @mrshnoz 25 10.01 6 ay T tothestarsandback 25 13.01 2 ay @GamzeSd 26 13.01 Busra gulcan 25 15.01 @Sevdalikelebek 15.01 @papatyamveben 15.01 @Guzelkuss 16.01 B blueberryyyy 26 16.01 1,5 yıl @Asisya 43 16.01 @Amiinee 17.01 G Gulsenn3388 28 17.01 M Mer123458 32 17.01 1 ay @gofretbebeksu 26 18.01 4 ay @dua6441 24 18.01 3 ay M Mimii3 19.01 @semradurak45 23 19.01 P Pinklady06 26 20.01 1 ay @Genckading 23.01 1 yıl @Svgidrmzz 27 24.01 7 ay ilaybelis 24.01 @tipistipis 24 24.01 11 ay
Selam kızlar güzel haftasonları hepinizeBat günü yaklaşanlar ne yaptı acaba merak ettim.. Benim bugün kasıklarım ağrıyor her ay gelen adet sivilcem yerini aldı ama gelen giden yok hala test yaptım negatif çıktı siz neler yaptınız
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahSabah doktora gidecegim canim cikolata kistim de var bakalm hersey belli olacak
Onu hatırlıyorum da tekrarlamadın mı diye merak ettim canımYapmistim ama negatif cikmisti reglimin ilk gunu
Bende aynı canım 2 tane test yaptım negatif olsa ufacık da olsa çıkardı diyorum ki adet sancım da var beyaz akıntım da ama gelmiyor herşey Allah'tan bekleyip görücezSelam canımmmbenim 1 gün kaldı bata regl olmadım ama dün akşam 2 test yaptım hem erken gebelik hem kaset test. İkisi de negatif. Sanırım bu ayı da boş geçiriyorum. Olsaydı çizgi gibi bile olsa çıkardı diyorum. Ama bi yanım da geçte olsa çıkar belki diyorum
İnsallah canm Allah razi olsunHayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Yok bekliyorum valla cokta tekrarlayip moralimi bozmak istemiyorumOnu hatırlıyorum da tekrarlamadın mı diye merak ettim canım
Yapma canm testini bende senin gibiyim erkenden yapıp negatifi gordum cok moralim bozuldu bekle gününü evet beklemek zor biliyorum ama negatif gormektense beklemek daha iyi benceKızlar bu ay çok garip şeyler oluyor bana. Ovulasyon takibi yapmaya başladım pik görmeme rağmen zerre akıntı yok çatlayıncaya da yok. Sadece kuru kuru kasik ve bel ağrısı. Bat a 10 gün var test de yapmak istemiyorum çünkü olumsuz bisey görmek bile istemiyorum bilmiyorum çok karışık kafam gözüm seyirse belirti sanacagim
Delirdim
Peki benim gibiyken hamile miymissiniz?Yapma canm testini bende senin gibiyim erkenden yapıp negatifi gordum cok moralim bozuldu bekle gününü evet beklemek zor biliyorum ama negatif gormektense beklemek daha iyi benceinsallah bu ay olur canm
Canm bugun test yaptm ve bikac gun once negatifti adetime 3 gun var yumurtlama uzerinden 12 gun gectigi icin erken diyolar yarin doktora gidecegim hersey yarin belli olacak inan bende bilmiyorumPeki benim gibiyken hamile miymissiniz?
Bence var ben de gördüm silik çizgiyiKizlar ben ilk dakikasinda hah iste olmadi deyip yazdim ama 5 dakka icinde silik bi çizgi oluştu sizce olabilir mi ben mi yanlis goruyorum. Bir bucuk yildir boyle bi cizgi gormedim
İnşallah hamileyizdirCanm bugun test yaptm ve bikac gun once negatifti adetime 3 gun var yumurtlama uzerinden 12 gun gectigi icin erken diyolar yarin doktora gidecegim hersey yarin belli olacak inan bende bilmiyorumkasik agrisi gogusumde agri beyaz yapiskan akinti var yumurtlamadan beri bugunde hafif tiksinme oldu bilmiyorum gercekten bende cok merak ediyorum sen adet gununu bekle bence negatif gormektense beklemek iyi diye dusunuyorm
Ayyy gercekten miiiBence var ben de gördüm silik çizgiyi
Canım geç döllenme gibi bir durum varsa değişebilir tabiki ama normal şartlarda gebelik varsa bata 2 gün kala kanda çıkması lazımKızlar benim bat 18 ocak az önce kan verdim sonuç 0,100 negatif sizce değişir mi
Canım silik çizgiyi bende görüyorum az çok yarın tekrarla bakalım ilk idrarla inşallah vardırKizlar ben ilk dakikasinda hah iste olmadi deyip yazdim ama 5 dakka icinde silik bi çizgi oluştu sizce olabilir mi ben mi yanlis goruyorum. Bir bucuk yildir boyle bi cizgi gormedim
Gec dollenmede ne zaman belli oluyo acabaCanım geç döllenme gibi bir durum varsa değişebilir tabiki ama normal şartlarda gebelik varsa bata 2 gün kala kanda çıkması lazım