- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 29
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Amin canım üzülme bu sefer sağlıklı olsun sımsıkı tutunsun sana inşallah rabbim nasip etsinBenim bat 20 ocak ile 25 ocak arasi ya 30 gun yada 35.ci gün olur genelde 2021 benim en uğursuz bebeğimi kaybettigim yil oldu umarım 2022 bebegimi kucagima alırım Rabbim hepimiz hakkinda hayırlısını versin
Canım ben pazartesi randevu aldım. Bakalım görülecek mi.Evet canım bugün baktırmadım ama tahminimce bugün 2 katı oluyor seninkine yakındır ayy kalbini kesesini görmekte nasip olsunda rahatlayalım inşallah
Pazartesi gözükmeyebilir canım 2 binlerde falan gözüküyormuş genelde ondan bana haftaya cuma gel dedi ancak artar..Canım ben pazartesi randevu aldım. Bakalım görülecek mi.
Ama sen yine kontrol için git belki progestan falan verir folik asit verirCanım ben pazartesi randevu aldım. Bakalım görülecek mi.
Amin inşallah bebeğin hayırlı olsun sagliklica kucağına alırsın inşallah benim normalde 20 ci haftada oluşan preklamsi 10 cu haftada oluştu ve sinsi şekilde ilerleyen protein kacagi yapti kriz gecirdim yattigim yerde ve ameliyata alinmistim bu seferde belim kasıklarım gogusum agriyo sizliyo bacaklarimda yanma agri var umarım bende tekrar kalmisimdir bu sefer cok erken yumurtladim çünkü akintida var tek duam Rabbimden İlk bebeğimi saglikli sıhhatli eli ayagi düzgün şekilde kucağıma almakAmin canım üzülme bu sefer sağlıklı olsun sımsıkı tutunsun sana inşallah rabbim nasip etsin
Gideyim bir bakalım hayırlısıyla nasip olur inşallahPazartesi gözükmeyebilir canım 2 binlerde falan gözüküyormuş genelde ondan bana haftaya cuma gel dedi ancak artar..
Allah korumuş canım seni çok şükür olmaması için bi neden yoktur eminimki belirtilerinde benziyor canım biraz daha bekleyip test yap varsada inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin sana bebeğiniAmin inşallah bebeğin hayırlı olsun sagliklica kucağına alırsın inşallah benim normalde 20 ci haftada oluşan preklamsi 10 cu haftada oluştu ve sinsi şekilde ilerleyen protein kacagi yapti kriz gecirdim yattigim yerde ve ameliyata alinmistim bu seferde belim kasıklarım gogusum agriyo sizliyo bacaklarimda yanma agri var umarım bende tekrar kalmisimdir bu sefer cok erken yumurtladim çünkü akintida var tek duam Rabbimden İlk bebeğimi saglikli sıhhatli eli ayagi düzgün şekilde kucağıma almak
İnşallah canım benimGideyim bir bakalım hayırlısıyla nasip olur inşallah
Amin inşallahAmin inşallah bebeğin hayırlı olsun sagliklica kucağına alırsın inşallah benim normalde 20 ci haftada oluşan preklamsi 10 cu haftada oluştu ve sinsi şekilde ilerleyen protein kacagi yapti kriz gecirdim yattigim yerde ve ameliyata alinmistim bu seferde belim kasıklarım gogusum agriyo sizliyo bacaklarimda yanma agri var umarım bende tekrar kalmisimdir bu sefer cok erken yumurtladim çünkü akintida var tek duam Rabbimden İlk bebeğimi saglikli sıhhatli eli ayagi düzgün şekilde kucağıma almak
Herkesin gebeliği farklı olur diyorlar ama benim yaşadığım belirti oburuyle ayni ondada böyle olmuştum ama bu sefer perinatolojiylede calisacam eger hamileysem ve dahiliye düşmeyen tansiyonuma çare bulduracam gebelikte tansiyon bi firladi 2 hafta boyunca ilacta vermediler dusuremediler bebeğimin kan akışını kestilerAllah korumuş canım seni çok şükür olmaması için bi neden yoktur eminimki belirtilerinde benziyor canım biraz daha bekleyip test yap varsada inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin sana bebeğini
İnsan kendindende anlıyor zaten canım dediğin gibi.. Tansiyon sıkıntı canım perinatoloji bölümü daha iyi olur iyice bakarlar araştırırlar o etkilemiş gebeliğini bi arkadaşımında aynı şekildeydi erken doğum yapmıştı.Herkesin gebeliği farklı olur diyorlar ama benim yaşadığım belirti oburuyle ayni ondada böyle olmuştum ama bu sefer perinatolojiylede calisacam eger hamileysem ve dahiliye düşmeyen tansiyonuma çare bulduracam gebelikte tansiyon bi firladi 2 hafta boyunca ilacta vermediler dusuremediler bebeğimin kan akışını kestiler
Bide özele gidiyodum kimseye güvenim kalmadi o konuda malesef yasasaydi6.ci ayindaydim ama yaşamadı malesef çöpe attılar bebeğimi besigine kadar kıyafetine kadar almıştım biliyomusun Kısmet değilmişİnsan kendindende anlıyor zaten canım dediğin gibi.. Tansiyon sıkıntı canım perinatoloji bölümü daha iyi olur iyice bakarlar araştırırlar o etkilemiş gebeliğini bi arkadaşımında aynı şekildeydi erken doğum yapmıştı.
Çok teşekkür ederimMasallah, cok guzel gecsin hamileliginiz
Nerden bileceksinki öyle olacağını canım anlayamam belki ama tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü rabbim yaşatmasın bi daha okuyunca bile içim cız etti rabbim herkesin evladını korusunBide özele gidiyodum kimseye güvenim kalmadi o konuda malesef yasasaydi6.ci ayindaydim ama yaşamadı malesef çöpe attılar bebeğimi besigine kadar kıyafetine kadar almıştım biliyomusun Kısmet değilmiş
İSİM | YAŞ | BAT TARİHİ | NE ZAMANDIR İSTİYOR | SONUÇ |
M mrshnozcm | 25 | 10.01 | 6 ay | |
T tothestarsandback | 25 | 13.01 | 2 ay | |
| 26 | 13.01 | ||
| 25 | 15.01 | ||
| 15.01 | |||
| 15.01 | |||
| 16.01 | |||
B blueberryyyy | 26 | 16.01 | 1,5 yıl | |
A Asisya | 43 | 16.01 | ||
A airy-fairy | 17.01 | |||
G Gulsenn3388 | 28 | 17.01 | ||
M Mer123458 | 32 | 17.01 | 1 ay | |
| 26 | 18.01 | 4 ay | |
| 24 | 18.01 | 3 ay | |
M Mimii3 | 19.01 | |||
S semradurak45 | 23 | 19.01 | ||
P Pinklady06 | 26 | 20.01 | 1 ay | |
| 23.01 | 1 yıl | ||
S Svgidrmzz | 27 | 24.01 | 7 ay | |
| 24.01 | |||
T tipistipis | 24 | 24.01 | 11 ay |
Beni de ekler misiniz BAT muhtemelen 28 Ocak
İSİM YAŞ BAT TARİHİ NE ZAMANDIR İSTİYOR SONUÇ M mrshnozcm 25 10.01 6 ay T tothestarsandback 25 13.01 2 ay GamzeSd 26 13.01 Busra gulcan 25 15.01 Sevdalikelebek 15.01 Papatyamveben-Mavi 15.01 Guzelkuss 16.01 B blueberryyyy 26 16.01 1,5 yıl A Asisya 43 16.01 A airy-fairy 17.01 G Gulsenn3388 28 17.01 M Mer123458 32 17.01 1 ay Petitoogofrett 26 18.01 4 ay Dua4614 24 18.01 3 ay M Mimii3 19.01 S semradurak45 23 19.01 P Pinklady06 26 20.01 1 ay Portuga 23.01 1 yıl S Svgidrmzz 27 24.01 7 ay ilaybelis 24.01 T tipistipis 24 24.01 11 ay
Selam kızlar güzel haftasonları hepinizeBat günü yaklaşanlar ne yaptı acaba merak ettim.. Benim bugün kasıklarım ağrıyor her ay gelen adet sivilcem yerini aldı ama gelen giden yok hala test yaptım negatif çıktı siz neler yaptınız
Ay bence var, 5dakika içinde oluşmuş çünküKizlar ben ilk dakikasinda hah iste olmadi deyip yazdim ama 5 dakka icinde silik bi çizgi oluştu sizce olabilir mi ben mi yanlis goruyorum. Bir bucuk yildir boyle bi cizgi gormedim