Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 20 ocak ile 25 ocak arasi ya 30 gun yada 35.ci gün olur genelde 2021 benim en uğursuz bebeğimi kaybettigim yil oldu umarım 2022 bebegimi kucagima alırım Rabbim hepimiz hakkinda hayırlısını versin
Amin canım üzülme bu sefer sağlıklı olsun sımsıkı tutunsun sana inşallah rabbim nasip etsin

Amin canım üzülme bu sefer sağlıklı olsun sımsıkı tutunsun sana inşallah rabbim nasip etsin
Amin inşallah bebeğin hayırlı olsun sagliklica kucağına alırsın inşallah benim normalde 20 ci haftada oluşan preklamsi 10 cu haftada oluştu ve sinsi şekilde ilerleyen protein kacagi yapti kriz gecirdim yattigim yerde ve ameliyata alinmistim bu seferde belim kasıklarım gogusum agriyo sizliyo bacaklarimda yanma agri var umarım bende tekrar kalmisimdir bu sefer cok erken yumurtladim çünkü akintida var tek duam Rabbimden İlk bebeğimi saglikli sıhhatli eli ayagi düzgün şekilde kucağıma almak

Allah korumuş canım seni çok şükür olmaması için bi neden yoktur eminimki belirtilerinde benziyor canım biraz daha bekleyip test yap varsada inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin sana bebeğini

Amin inşallah teşekkür ederim bu arada canım

Allah korumuş canım seni çok şükür olmaması için bi neden yoktur eminimki belirtilerinde benziyor canım biraz daha bekleyip test yap varsada inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin sana bebeğini
Herkesin gebeliği farklı olur diyorlar ama benim yaşadığım belirti oburuyle ayni ondada böyle olmuştum ama bu sefer perinatolojiylede calisacam eger hamileysem ve dahiliye düşmeyen tansiyonuma çare bulduracam gebelikte tansiyon bi firladi 2 hafta boyunca ilacta vermediler dusuremediler bebeğimin kan akışını kestiler

İnsan kendindende anlıyor zaten canım dediğin gibi.. Tansiyon sıkıntı canım perinatoloji bölümü daha iyi olur iyice bakarlar araştırırlar o etkilemiş gebeliğini bi arkadaşımında aynı şekildeydi erken doğum yapmıştı.

Bide özele gidiyodum kimseye güvenim kalmadi o konuda malesef yasasaydi6.ci ayindaydim ama yaşamadı malesef çöpe attılar bebeğimi besigine kadar kıyafetine kadar almıştım biliyomusun Kısmet değilmiş

Bide özele gidiyodum kimseye güvenim kalmadi o konuda malesef yasasaydi6.ci ayindaydim ama yaşamadı malesef çöpe attılar bebeğimi besigine kadar kıyafetine kadar almıştım biliyomusun Kısmet değilmiş
Nerden bileceksinki öyle olacağını canım anlayamam belki ama tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü rabbim yaşatmasın bi daha okuyunca bile içim cız etti rabbim herkesin evladını korusun

İSİMYAŞBAT TARİHİNE ZAMANDIR İSTİYORSONUÇ
M mrshnozcm 2510.016 ay
T tothestarsandback 2513.012 ay
GamzeSd 2613.01
Busra gulcan 2515.01
Sevdalikelebek 15.01
Papatyamveben-Mavi 15.01
Guzelkuss 16.01
B blueberryyyy 2616.011,5 yıl
A Asisya 4316.01
A airy-fairy 17.01
G Gulsenn3388 2817.01
M Mer123458 3217.011 ay
Petitoogofrett 2618.014 ay
Dua4614 2418.013 ay
M Mimii3 19.01
S semradurak45 2319.01
P Pinklady06 2620.011 ay
Portuga 23.011 yıl
S Svgidrmzz 2724.017 ay
ilaybelis 24.01
T tipistipis 2424.0111 ay

Selam kızlar güzel haftasonları hepinize Bat günü yaklaşanlar ne yaptı acaba merak ettim.. Benim bugün kasıklarım ağrıyor her ay gelen adet sivilcem yerini aldı ama gelen giden yok hala test yaptım negatif çıktı siz neler yaptınız

Benimde dündü gelmedi aslinda test yapmak istemiyorum negatif cikar diye ama eşim yap diye cok ısrar ediyo yapcam bugun galiba. Adete uc gun kala negatif cikti umudum pek yok ama bildircem sonucu

Beni de ekler misiniz BAT muhtemelen 28 Ocak
Yaş 36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…