• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bi ümidim yok yani kiziyorum kendime diyorumki neyine heveslendin acabaaa diyip kiziyorum hevesimi kaciriyorum🤣
Hic olmiycak gibi geliyor ya gercekten😒 mumicenin ayni benle bati. Yapma M mumice23 bak ben yaptim ne oldu😂 fazla test varsa yapabilirsin aslinda sende var mi görürüz bari.. bence 3 4 gun once belli olur ya silik de olsa bende yok

Canım 17 mayıs 16 da olabilir erken gebelik yok elimde eşim sağolsun ben alamam diyor eczaneden 🤣 mecbur batı beklicem
Lh var mi sende onu yapsan bi görsek. Simdi merak ettim. Nasil olcer lh hiç aklim almadi.. artarak gitmesi lazim o zaman gebelik varsa..

Sag taraftan yumurtladim bu ay geçen ay doktordayken soldan yumurtlamissin yeni demişti ordan biliyorum ve dunden beri sag tarafım çok ağrıyor ayağıma vuruyor erken gebelik yaptım cikmadi ama 6gun var bilmiyorum ne olacak

Kan için kaçta gideceksin? Uyuyamamışsındır bile belki:)
Gerçekten inşallah M Mof da diğer arkadaşlar da pozitifi hayırlı bir şekilde görseler insan çok seviniyor🥰🥰
Dua da isimler biraz komik oluyor ama:)) Aysun dışında isim bilmiyorum kullanıcı adlarını söylemeye çalışıyorum ben de😂 İnşallah hep beraber çifte bayram yaşarız.🥰🥰
Ama olmazsa da daha güzeli daha hayırlı olanı için vakti var der sabırla duaya devam ederiz inşallah🙏🏼
Kıııız dualarına bende talibim adım Merve 🥰🥰

Selam kızlar bende aranıza katılmak istedim bat bugün , dün ovulasyon yaptım öylesine çift çizgi çıktı beklemedeyim bende :)

Oyle olcak heralde.. benim daha 4 gun var ama bat.a pazar günü🤭 bir umut olur mu diyor icimden bir ses ama.. regl olursam bidahaki grup benden gelsin herkese😁 Rhea Silvia Rhea Silvia tahti devralcam😂 ay ins almam hahahaa
Kız daha varmış kırmızılar gelmediyse umut hep vardır inşallah hamişsindir sende😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu şekilde çıktı kızlar açıkçası ovulasyon testi elimde olmasına rağmen hiç kullanmadım dün öylesine bir deneyeyim dedim forumda hep bu testle gebelik öğrenenler olmuş bilemiyorum

Back