Ins cnm ya ben umudumu kaybettim regl olcam gibiGördümmm gördümmmmcokk sevindimmm darisi bizlere kuzummmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins cnm ya ben umudumu kaybettim regl olcam gibiGördümmm gördümmmmcokk sevindimmm darisi bizlere kuzummmmmm
Catlama 1inde oldu, reg 15 16 aynen. Ya 3 4 gun var olsa cikardi benceSenin bat 16 si dimi ayniyiz senle yumurtlama nezamandi catlama nezamandi senin canimm erkendir belki daha
Yaptim silik çıktı. Ağrı bende de var ondan umudu kaybettim regl olcam die.. ctsi test yaparim artik olmazsam. Aslinda son gune kdr umudu kaybetmemek lazim da isteSende lh baksana testin varsa bakalım
Hic olmiycak gibi geliyor ya gercekten mumicenin ayni benle bati. Yapma M mumice23 bak ben yaptim ne oldu fazla test varsa yapabilirsin aslinda sende var mi görürüz bari.. bence 3 4 gun once belli olur ya silik de olsa bende yokBenimde bi ümidim yok yani kiziyorum kendime diyorumki neyine heveslendin acabaaa diyip kiziyorum hevesimi kaciriyorum
Lh var mi sende onu yapsan bi görsek. Simdi merak ettim. Nasil olcer lh hiç aklim almadi.. artarak gitmesi lazim o zaman gebelik varsa..Canım 17 mayıs 16 da olabilir erken gebelik yok elimde eşim sağolsun ben alamam diyor eczaneden mecbur batı beklicem
Kıııız dualarına bende talibim adım MerveKan için kaçta gideceksin? Uyuyamamışsındır bile belki:)
Gerçekten inşallah M Mof da diğer arkadaşlar da pozitifi hayırlı bir şekilde görseler insan çok seviniyor
Dua da isimler biraz komik oluyor ama:)) Aysun dışında isim bilmiyorum kullanıcı adlarını söylemeye çalışıyorum ben de İnşallah hep beraber çifte bayram yaşarız.
Ama olmazsa da daha güzeli daha hayırlı olanı için vakti var der sabırla duaya devam ederiz inşallah
Bat kaçtı canım biz senle kol kola girip haziranı bekleyelimAy ins cnm ya.. seni gorunce bir gaza geldim test yaptim ama booooş
Oyle olcak heralde.. benim daha 4 gun var ama bat.a pazar günü bir umut olur mu diyor icimden bir ses ama.. regl olursam bidahaki grup benden gelsin herkese Rhea Silvia tahti devralcam ay ins almam hahahaaBat kaçtı canım biz senle kol kola girip haziranı bekleyelim
Foto var mi?Selam kızlar bende aranıza katılmak istedim bat bugün , dün ovulasyon yaptım öylesine çift çizgi çıktı beklemedeyim bende :)
Off benim de 4 işte.. cikar miydi olsa diyorumSag taraftan yumurtladim bu ay geçen ay doktordayken soldan yumurtlamissin yeni demişti ordan biliyorum ve dunden beri sag tarafım çok ağrıyor ayağıma vuruyor erken gebelik yaptım cikmadi ama 6gun var bilmiyorum ne olacak
Kız daha varmış kırmızılar gelmediyse umut hep vardır inşallah hamişsindir sendeOyle olcak heralde.. benim daha 4 gun var ama bat.a pazar günü bir umut olur mu diyor icimden bir ses ama.. regl olursam bidahaki grup benden gelsin herkese Rhea Silvia tahti devralcam ay ins almam hahahaa
Foto var mi?
amin canim insallahInşallah hepimiz hamileyizdir Allahım her isyeyene nasip etsin
Uhueueue cok üzülüyorum olsun yaaa valla inş cnm yaaKız daha varmış kırmızılar gelmediyse umut hep vardır inşallah hamişsindir sende
Seninkinin resmî var mı , inşallah bayrama iki sevinçle girerizBenim de ayni cikti bugün pozitif degil ama artarsa bir umut olur belki yarina