• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçektenmi ara lekelenmen oldumu benim gibi ay bak içime umut oldun 40 yaşindayim AMH çok dusuktü gecen sene asla olmaz dediler gecen hafta AMH yeniden yaptiedim inailmaz yukselmis dr şaşirdi ay ne bilim.hepsi boyle olunca umutta tukenoyor r yildir ugrasiyorum bi kac gun bekleyipmi yapsam test acaba
istersen bekle canim bende sonra cikip bir test daha alacagim yarin sabah ilk idrarla yapicam bu sefer bakalim

Valllah7 coook sevindim bi burnumun diregi sizladiii resmennnn istemsizzzz ayy insallahhhh diye konusurken buldum kendimi😍😍😍 canimmmm Allah saglikla kavustursunnn bizlerede coook dua ett bu sayfanin hepsi hamile insallahhhh böylece sayfanin adini degisiriz bitek bebeklerin dogacagi tarihi atariz😍😍😍 benimde belirtim.yok midem bulaniyo tuhaf yani midem anlamadim.ama cok ümitli degilim ben yani esimde sorun oldugundan bosuna kasmiyorum kendimi 😊sizdennn iyi haberler bekliyorummmm
Canım gidemedim ya çok uykusuzum araba kullanmalı mıyım bu şekilde bilemedim. Asm ler açık olsaydı yürüme mesafesiydi giderdim çokta

Valllah7 coook sevindim bi burnumun diregi sizladiii resmennnn istemsizzzz ayy insallahhhh diye konusurken buldum kendimi😍😍😍 canimmmm Allah saglikla kavustursunnn bizlerede coook dua ett bu sayfanin hepsi hamile insallahhhh böylece sayfanin adini degisiriz bitek bebeklerin dogacagi tarihi atariz😍😍😍 benimde belirtim.yok midem bulaniyo tuhaf yani midem anlamadim.ama cok ümitli degilim ben yani esimde sorun oldugundan bosuna kasmiyorum kendimi 😊sizdennn iyi haberler bekliyorummmm
Çok sağ ol canım Allah en kısa zamanda nasip etsin🤲🏻 İyi günümde de kötü günümde de sizleri gördüm yanımda. Ne kadar duanız varsa hepsi kabul olsun🥰🤲🏻

Back