• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar direkt umut vermiş olmayayım ama benim de böyle ovulasyon testi 2-3 gün boyunca pozitif çıktı. yeniden yumurtlama sandım hatta değerlendirdik:) ama meğer gebeliktenmiş
İnnşallah sizinki de ondandır🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Canım benim t çizgisi daha koyu değil . Adete beş gün var. Lh aşağıdaki gibi bakalım koyulaşcak mı 😍 erken gebelik testim yok yapamıyorum 🥲

Eklentiler

• 90F8F8E0-711F-468B-B5E0-9C0E9995BA84.jpeg
    90F8F8E0-711F-468B-B5E0-9C0E9995BA84.jpeg
    176,3 KB · Görüntüleme: 33
Canım benim t çizgisi daha koyu değil . Adete beş gün var. Lh aşağıdaki gibi bakalım koyulaşcak mı 😍 erken gebelik testim yok yapamıyorum 🥲
Benim ikisi aynı koyuluktaydı ama 5 gün daha varmış. İnşallah koyulaşır🙏🏼🙏🏼 Bat ya da 1-2 gün öncesi de kan testi verirsin belki ve pozitif olur inşallaah🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰

Canım ya çok sağ ol. Hiç umudum yoktu ama oldu çok şükür☺️🥰🥰 Hepiniz arkamdan gelin nolurr bir an önce. Sizlerden ayrılmak istemiyorum hiç. çok dua ettim öğrendiğimde ☺️
Kan için kaçta gideceksin? Uyuyamamışsındır bile belki:)
Gerçekten inşallah M Mof da diğer arkadaşlar da pozitifi hayırlı bir şekilde görseler insan çok seviniyor🥰🥰
Dua da isimler biraz komik oluyor ama:)) Aysun dışında isim bilmiyorum kullanıcı adlarını söylemeye çalışıyorum ben de😂 İnşallah hep beraber çifte bayram yaşarız.🥰🥰
Ama olmazsa da daha güzeli daha hayırlı olanı için vakti var der sabırla duaya devam ederiz inşallah🙏🏼

Gerçekten inşallah M Mof da diğer arkadaşlar da pozitifi hayırlı bir şekilde görseler insan çok seviniyor🥰🥰
Dua da isimler biraz komik oluyor ama:)) Aysun dışında isim bilmiyorum kullanıcı adlarını söylemeye çalışıyorum ben de😂 İnşallah hep beraber çifte bayram yaşarız.🥰🥰
Ama olmazsa da daha güzeli daha hayırlı olanı için vakti var der sabırla duaya devam ederiz inşallah🙏🏼
İnşaallah ya çok istiyorum gerçekten şurda hepinizden hcg pozitif haberi almayı. 🤲🏻🤲🏻 En kısa en hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz 🥰 kan için gidicem ama çok uykusuzum araba kullanabilir miyim bilmiyorum biraz toparlanayım gideceğim inşaallah ☺️ Acilde hemen çıkıyormuş galiba.

İnşaallah ya çok istiyorum gerçekten şurda hepinizden hcg pozitif haberi almayı. 🤲🏻🤲🏻 En kısa en hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz 🥰 kan için gidicem ama çok uykusuzum araba kullanabilir miyim bilmiyorum biraz toparlanayım gideceğim inşaallah ☺️ Acilde hemen çıkıyormuş galiba.
Amiin🥰🥰
Kendini uykusuz hissediyorsan araba kullanmasan daha iyi ama. Acilde yasaktan dolayı yaparlar mı emin olamadım. Yakın mesafede tıp merkezi ya da özel hastane falan var mı? Ben 64₺ yaptırdım. Direkt doktora muayene olmadan gebelik testi dedim. 1-2 saat gibi sürede çıktı. Ama tabii acilde yaparlarsa daha da hızlı çıkar belki

Amiin🥰🥰
Kendini uykusuz hissediyorsan araba kullanmasan daha iyi ama. Acilde yasaktan dolayı yaparlar mı emin olamadım. Yakın mesafede tıp merkezi ya da özel hastane falan var mı? Ben 64₺ yaptırdım. Direkt doktora muayene olmadan gebelik testi dedim. 1-2 saat gibi sürede çıktı. Ama tabii acilde yaparlarsa daha da hızlı çıkar belki
Yakın mesafede yok en yakın 10 km falan galiba😕 kadın doğum hastanesi 3 km. Biraz dinlenince gidicem inşaallah bi şansımı denerim. acilde yaparlar dedi çoğu kişi ama bakalım nasıl olucak.

Bende varım kızlar 14 nisanda regl oldum 26 27 nisan gibi peceteye silinince gelen kahverengi ve bi kez de pembe 1 2 gun suren bisey oldu neydi anlamadim normalde 27 28 gunde bir olurum bu ay regl olunva dr gidicektim tup bebek başlamak icin ama sadece akintim var belimde şiddetli bir agri bir kac gun oncede adet olacakmisim gibi sanci ama.gelem bisey yok sizce bu durumlar hamilleik olabilormi göguslerimde hic agri yok

Bende varım kızlar 14 nisanda regl oldum 26 27 nisan gibi peceteye silinince gelen kahverengi ve bi kez de pembe 1 2 gun suren bisey oldu neydi anlamadim normalde 27 28 gunde bir olurum bu ay regl olunva dr gidicektim tup bebek başlamak icin ama sadece akintim var belimde şiddetli bir agri bir kac gun oncede adet olacakmisim gibi sanci ama.gelem bisey yok sizce bu durumlar hamilleik olabilormi göguslerimde hic agri yok
Merhaba canım. Bat tarihin geçmiş galiba. Bence varsa test yap çıkar diye düşünüyorum. Herkeste göğüs ağrısı olmuyor erken dönem belirtiler çok değişken olduğu için bence en güzeli test.

Merhaba canım. Bat tarihin geçmiş galiba. Bence varsa test yap çıkar diye düşünüyorum. Herkeste göğüs ağrısı olmuyor erken dönem belirtiler çok değişken olduğu için bence en güzeli test.
Regl takvimim 27 gune bir ayarli 1 gun gecikti diyor ama korkuyorum bi aşilama bir tüp bebek olumsuz denemelerim var rutin gecikmemi acaba o arada olan lekeler neydi boyle aklimda sorular var tetsede korkuyorum yapmaya

Ctsi yapcam test bugün yaptim ama boş çıktı, çok istiyorum ins olur Allah razi olsun🙏💕

Herkese merhaba bu sabah yaptım çok silik çıktı sizce varmı gebelik geç yumurtlama olmuştu bu ay normalde çok düzenli adetim bu ay 6gun gecikti ama test böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20210512_102857.jpg
    IMG_20210512_102857.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 1620799663768-01.jpeg
    1620799663768-01.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210512_071402.jpg
    IMG_20210512_071402.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210512_071154.jpg
    IMG_20210512_071154.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 43
canim bende ayni durumdayim 30 günde bir olurum ve yumurtlama gününü degerlendirip iliskiye girdikten bir gün sonra 3 gün boyunca pembe akintim oldu ilk defa ve dün normalde adet günümde gelen giden yok demin test yaptim hayalet cizgi cikti ama ilk idrarla yapamadim maalesef galiba ondan cikmadi net 🤷🏼‍♀️

Regl takvimim 27 gune bir ayarli 1 gun gecikti diyor ama korkuyorum bi aşilama bir tüp bebek olumsuz denemelerim var rutin gecikmemi acaba o arada olan lekeler neydi boyle aklimda sorular var tetsede korkuyorum yapmaya
Öyleyde biraz daha bekle istersen canım mevsimsel gecikme vs de olabilir. Haftasonu test yapabilirsin bence.

Herkese merhaba bu sabah yaptım çok silik çıktı sizce varmı gebelik geç yumurtlama olmuştu bu ay normalde çok düzenli adetim bu ay 6gun gecikti ama test böyle çıktı
Canım ben çizgi göremedim. Ama sen baya geç yumurtlamıştın hatırlıyorum testlerini. Daha bekle bence.

canim bende ayni durumdayim 30 günde bir olurum ve yumurtlama gününü degerlendirip iliskiye girdikten bir gün sonra 3 gün boyunca pembe akintim oldu ilk defa ve dün normalde adet günümde gelen giden yok demin test yaptim hayalet cizgi cikti ama ilk idrarla yapamadim maalesef galiba ondan cikmadi net 🤷🏼‍♀️
Gerçektenmi ara lekelenmen oldumu benim gibi ay bak içime umut oldun 40 yaşindayim AMH çok dusuktü gecen sene asla olmaz dediler gecen hafta AMH yeniden yaptiedim inailmaz yukselmis dr şaşirdi ay ne bilim.hepsi boyle olunca umutta tukenoyor r yildir ugrasiyorum bi kac gun bekleyipmi yapsam test acaba

Bende oyle.dusunuyorum bi kac gin daha bekleyim ama ne regl nede hamilelik hic bir seyin belirtisi yok
Zaten belirti beş haftalıktan sonra başlıyor diyorlar erken dönem belirtilerini önemsemiyor doktorlar. İnşaallah vardır canım bilgilendir burayı da🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back