• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lh var mi sende onu yapsan bi görsek. Simdi merak ettim. Nasil olcer lh hiç aklim almadi.. artarak gitmesi lazim o zaman gebelik varsa..
Böyle son testlerim canım ama çok adet olcak gibi hissediyorum . Yarında lh yaparım birdaha bakalım

Eklentiler

• 83BDBD50-775B-4C0B-AC42-02884C68F9D1.jpeg
    83BDBD50-775B-4C0B-AC42-02884C68F9D1.jpeg
    125,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 4B70618E-792D-454B-980A-8FD059EB7863.jpeg
    4B70618E-792D-454B-980A-8FD059EB7863.jpeg
    176,3 KB · Görüntüleme: 66
Lh var mi sende onu yapsan bi görsek. Simdi merak ettim. Nasil olcer lh hiç aklim almadi.. artarak gitmesi lazim o zaman gebelik varsa..
Diğer grupta bi ark sey demişti. Beta ile lh benzer proteinleri arıyomuş idrarda. Ondan lh yüksekse gebelik olabilir diye ama bilmiyorum bence t daha koyu çıkarsa geçerli o 😂 benim beş gün kala daha koyu değil 🤷🏻‍♀️

Oyle olcak heralde.. benim daha 4 gun var ama bat.a pazar günü🤭 bir umut olur mu diyor icimden bir ses ama.. regl olursam bidahaki grup benden gelsin herkese😁 Rhea Silvia Rhea Silvia tahti devralcam😂 ay ins almam hahahaa

Aksam atarim🤩 ama pozitif degil ve agrilar var yani bakalim
Aksam atarim🤩 ama pozitif degil ve agrilar var yani bakalim
Tmm cnm inşallah koyulaşmıştır . Benimde adet belirtilerim sancım var şuan hatta hafif hafif giriyor kasıklarıma bide üşüme

Böyle son testlerim canım ama çok adet olcak gibi hissediyorum . Yarında lh yaparım birdaha bakalım
Yaa sanki koyulaşmış🥰🥰
Bata 5 varsa gebelik testi için erken ama benim de sanki 5 kala koyulaşmaya başlamıştı. İnşallah pozitif olur sonucun🙏🏼🙏🏼

Hic olmiycak gibi geliyor ya gercekten😒 mumicenin ayni benle bati. Yapma M mumice23 bak ben yaptim ne oldu😂 fazla test varsa yapabilirsin aslinda sende var mi görürüz bari.. bence 3 4 gun once belli olur ya silik de olsa bende yok
Bende az öncr normal test yaptim bu ovu testlerle gelenler var ya ondan cikmadi ama öglen 13 de yaptim illa ilk idrarmo olmasi lazimki ? Benim 15 i catlamaydi

1-2 mayis yumurtlama 3 mayis catlama benim az önce OVU test yPtim silik cikti bende bisi yok bu ay siz devam edin biliyodum ama yine görünce morelim bozuldu😓

1-2 mayis yumurtlama 3 mayis catlama benim az önce OVU test yPtim silik cikti bende bisi yok bu ay siz devam edin biliyodum ama yine görünce morelim bozuldu😓
Kuzum benimde 4 mayıs çatlama bendede bişey yok 0 belirti zaten batı bekliyorum üzülme bidahaki ay denicez:(

Yesil ovu mavi hcg test ama simdi cok kiziyorum kendime yani bile bile nasil ümitlendim diye 🤧 bugün 10.gün

Eklentiler

• 20210512_133201.jpg
    20210512_133201.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20210512_133146.jpg
    20210512_133146.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 52
Valla yildim artik su ters pozisyonda milet yillar sonra tek seferde tuttu diyo neden olmuyo bu denk gelmiyo inanki yildim😓
Canım ben napiyim bide 4 Gün üst üste degerlendirdik yumurtlama çatlama kaçmadı yani olmayınca olmuyo işte. Denk geliştiremiyoruz heralde ters pozisyon hangisi?

Back