Canim hemen bozma moralini regl gelene kadar sans var. olmazsa obur ay beraberizYesil ovu mavi hcg test ama simdi cok kiziyorum kendime yani bile bile nasil ümitlendim diye bugün 10.gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hemen bozma moralini regl gelene kadar sans var. olmazsa obur ay beraberizYesil ovu mavi hcg test ama simdi cok kiziyorum kendime yani bile bile nasil ümitlendim diye bugün 10.gün
Bat ne zamandı canimBenim ki negatif cankm Bn yaptim test
Ay inşallahh canım hayırlısııYaa sanki koyulaşmış
Bata 5 varsa gebelik testi için erken ama benim de sanki 5 kala koyulaşmaya başlamıştı. İnşallah pozitif olur sonucun
Yaa hadi inşallah sen yaptın mı lhKuzum sen hamilesin :) baya koyu çıkmış
Ay ayniyiz ayniiiiii ben de yapcam yrn sabah gelmezseBöyle son testlerim canım ama çok adet olcak gibi hissediyorum . Yarında lh yaparım birdaha bakalım
Bende de var belirtiler artık hayırlısı yaTmm cnm inşallah koyulaşmıştır . Benimde adet belirtilerim sancım var şuan hatta hafif hafif giriyor kasıklarıma bide üşüme
Ilk idrar daha iyi olur ama hcg yuksekse cikabilir deBende az öncr normal test yaptim bu ovu testlerle gelenler var ya ondan cikmadi ama öglen 13 de yaptim illa ilk idrarmo olmasi lazimki ? Benim 15 i catlamaydi
Ins cnm yaaa vallaAyy hadi inşallahh canım hayırlı haberler alalım hepimizz
Ben erken havlu attim bugün morelim iyice bozuldu sendne sonra yapayim tekrar ben ama zaten bekletmez beni hemen gelir adetim hayir sirf negatif görmeknicin test yapiyorum böyle bisi yok 17 sinde bidaha yaparim olmazsam regl suan hafif bulantidan baska hiic bir belirtim yok bide sol gögüs agrisi , bulantida sirf kafama takiyorum diye stres kesin mideme vurdu bsska aciklamasi yokIlk idrar daha iyi olur ama hcg yuksekse cikabilir de
Ya ben bir şey sormak istiyorum benim adetime 2-3 gün var, dün test yaptım silik çıktı akşamüstü yapmıştım dedim sabah yaparsam daha iyi olur, bugün yine yaptım uyanınca çizgi daha da silik çıktı neden acaba hatta dünki yaptığım gittikçe koyulaşmış bugünkü öyle duruyor :/Merhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Belirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs
Yaptım canım 6 gün var ve silik çizgi benim tutmadı benceYaa hadi inşallah sen yaptın mı lh
Dur bakalım 8. Gün benimde nası silik baksana hergün yapalım t daha koyu olana kadarYaptım canım 6 gün var ve silik çizgi benim tutmadı bence
Cnm daha erkenki.. 17sine cok var bekle azcik sabretmek lazim gelcegi varsa gelcek zaten onune gecemeyizki.. ben de bir heycan yaptim iste husran oldu valla napalim, gununde ya da sonrasinda yapmak lazim isteBen erken havlu attim bugün morelim iyice bozuldu sendne sonra yapayim tekrar ben ama zaten bekletmez beni hemen gelir adetim hayir sirf negatif görmeknicin test yapiyorum böyle bisi yok 17 sinde bidaha yaparim olmazsam regl suan hafif bulantidan baska hiic bir belirtim yok bide sol gögüs agrisi , bulantida sirf kafama takiyorum diye stres kesin mideme vurdu bsska aciklamasi yok
Aynen beklim ben simdi bayram falan zaten yogun gecer Allahimm aklima biel gelmesin aminn bakin size bi tablo yollicam hangi gün testte hcg Idrarda ne kadar kanda nekadar yaziyo Es+ larda yumurtlamanin kacinci gün olduguCnm daha erkenki.. 17sine cok var bekle azcik sabretmek lazim gelcegi varsa gelcek zaten onune gecemeyizki.. ben de bir heycan yaptim iste husran oldu valla napalim, gununde ya da sonrasinda yapmak lazim iste
Testler durdukça koyulaşıyor canım. Aynı test markasında bile farklılıklar olabilir bence. Silik çizgi varsa gebelik vardır zaten.Ya ben bir şey sormak istiyorum benim adetime 2-3 gün var, dün test yaptım silik çıktı akşamüstü yapmıştım dedim sabah yaparsam daha iyi olur, bugün yine yaptım uyanınca çizgi daha da silik çıktı neden acaba hatta dünki yaptığım gittikçe koyulaşmış bugünkü öyle duruyor :/
En sagdaki sutun ne peki?Yumurtlama günübe göre kirmizi liste kandaki ,sari liste Idrardaki Hcg miktari ve yesil olanda hassaslik derecesi 10,25 ,50 olan testlerin yumurtlama gunune gore cikarabilecegini glsteriyo mesela 14.gunde hassaslik derecesi 10 olan cikariyomus