istersen bekle canim bende sonra cikip bir test daha alacagim yarin sabah ilk idrarla yapicam bu sefer bakalimGerçektenmi ara lekelenmen oldumu benim gibi ay bak içime umut oldun 40 yaşindayim AMH çok dusuktü gecen sene asla olmaz dediler gecen hafta AMH yeniden yaptiedim inailmaz yukselmis dr şaşirdi ay ne bilim.hepsi boyle olunca umutta tukenoyor r yildir ugrasiyorum bi kac gun bekleyipmi yapsam test acaba
Inşallah cnm.inşallah hbr ederimZaten belirti beş haftalıktan sonra başlıyor diyorlar erken dönem belirtilerini önemsemiyor doktorlar. İnşaallah vardır canım bilgilendir burayı da
Inşallah hepimiz hamileyizdir Allahım her isyeyene nasip etsinistersen bekle canim bende sonra cikip bir test daha alacagim yarin sabah ilk idrarla yapicam bu sefer bakalim
Inşallah hepimiz hamileyizdir Allahım her isyeyene nasip etsinistersen bekle canim bende sonra cikip bir test daha alacagim yarin sabah ilk idrarla yapicam bu sefer bakalim
Canım gidemedim ya çok uykusuzum araba kullanmalı mıyım bu şekilde bilemedim. Asm ler açık olsaydı yürüme mesafesiydi giderdim çoktanRhea Silvia gittin mi testeeee
Kiz o test naisil bozuk heycanlandimm gebelik yaaapHep bu testi kullandım ama canım nasıl bozuk
Taksi yok mu yaw, biri goturuversin yok mu kimseCanım gidemedim ya çok uykusuzum araba kullanmalı mıyım bu şekilde bilemedim. Asm ler açık olsaydı yürüme mesafesiydi giderdim çoktan
Pozitif çıktı cnm gebelik yaptiKiz o test naisil bozuk heycanlandimm gebelik yaaap
Canım gidemedim ya çok uykusuzum araba kullanmalı mıyım bu şekilde bilemedim. Asm ler açık olsaydı yürüme mesafesiydi giderdim çokta
Gördümmm gördümmmmPozitif çıktı cnm gebelik yapti
taksi çok yaygın değil burda canım. 3 km için gelmezler. Eşim de rahatsız yeni yeni uyudu kaldırmayayım dedim. Acile giderim akşam olmadı. Orda da yapıyorlarmış galiba.Taksi yok mu yaw, biri goturuversin yok mu kimse
Çok sağ ol canım Allah en kısa zamanda nasip etsinValllah7 coook sevindim bi burnumun diregi sizladiii resmennnn istemsizzzz ayy insallahhhh diye konusurken buldum kendimicanimmmm Allah saglikla kavustursunnn bizlerede coook dua ett bu sayfanin hepsi hamile insallahhhh böylece sayfanin adini degisiriz bitek bebeklerin dogacagi tarihi atariz benimde belirtim.yok midem bulaniyo tuhaf yani midem anlamadim.ama cok ümitli degilim ben yani esimde sorun oldugundan bosuna kasmiyorum kendimi sizdennn iyi haberler bekliyorummmm
CansinnnnnÇok sağ ol canım Allah en kısa zamanda nasip etsinİyi günümde de kötü günümde de sizleri gördüm yanımda. Ne kadar duanız varsa hepsi kabul olsun
Benimde bi ümidim yok yani kiziyorum kendime diyorumki neyine heveslendin acabaaa diyip kiziyorum hevesimi kaciriyorumSende regl agrisi gibj seyler var mi? Ben olcam gibi hissediyorum
Sen bi erken gebelik yapsana canimmm bat nezamandi seninn?Var var bi giriyo bi çıkıyo birde kasık ağrım devam ediyo sağ tarafa yatamıyorum desem yeridir
Senin bat 16 si dimi ayniyiz senle yumurtlama nezamandi catlama nezamandi senin canimm erkendir belki dahaSende regl agrisi gibj seyler var mi? Ben olcam gibi hissediyorum
Canım 17 mayıs 16 da olabilir erken gebelik yok elimde eşim sağolsun ben alamam diyor eczanedenSen bi erken gebelik yapsana canimmm bat nezamandi seninn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?