• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete iki gün var. Bu ovulasyon testi böyle neden acaba

Canım benimde bu şekilde çıkıyor. Bende anlamadım🤷🏻‍♀️

kızlar direkt umut vermiş olmayayım ama benim de böyle ovulasyon testi 2-3 gün boyunca pozitif çıktı. yeniden yumurtlama sandım hatta değerlendirdik:) ama meğer gebeliktenmiş
İnnşallah sizinki de ondandır🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Haydi inşaallah canım. 🥰 gelin arkamdan bekliyorum🥰
Yaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah bize de uğurlu gelirsin arkandan geliriz bata son 6 gün gögüs hassasiyeti dışında belirtim pek yok zaten regl öncesi tüm belirtileri yaşıyorum hiçbirini gebeliğe yormuyorum. Nedense umutsuz da değilim pek düşünmüyorum bir fikrim yok hayırlısıysa olur zaten 😂

Yaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah bize de uğurlu gelirsin arkandan geliriz bata son 6 gün gögüs hassasiyeti dışında belirtim pek yok zaten regl öncesi tüm belirtileri yaşıyorum hiçbirini gebeliğe yormuyorum. Nedense umutsuz da değilim pek düşünmüyorum bir fikrim yok hayırlısıysa olur zaten 😂
Çok sağ ol 🤗canım kan testi netlrştirecek yarın 🥰 evet nolur gelin arkamdan çok istiyorum 🤲🏻☺️ Ben de bu ay öyleydim regl olucam diye haziran topiğine bile katıldım🤦🏼‍♀️ Randevu aldım hormon testi için vs. Senin de vardır inşaallah kuzum daha bata çok varmış☺️

Çok sağ ol 🤗canım kan testi netlrştirecek yarın 🥰 evet nolur gelin arkamdan çok istiyorum 🤲🏻☺️ Ben de bu ay öyleydim regl olucam diye haziran topiğine bile katıldım🤦🏼‍♀️ Randevu aldım hormon testi için vs. Senin de vardır inşaallah kuzum daha bata çok varmış☺️
İnşallah canım bende bu ay randevu aldım belki senin gibi bir haber alırım 😂

Benim bat 20 Mayıs ama yumurtlamadan 4 gün sonra göğüslerim ağrımaya ve dokununca acımaya başladı binkac gün sürdü geçti anlamadım ne oldu :( afedersiniz şimdi uç kısımlarına dokununca açıyor bu durumu yaşayan var mi

Benim bat 20 Mayıs ama yumurtlamadan 4 gün sonra göğüslerim ağrımaya ve dokununca acımaya başladı binkac gün sürdü geçti anlamadım ne oldu :KK43: afedersiniz şimdi uç kısımlarına dokununca açıyor bu durumu yaşayan var mi
Ben ne gebelik başlangıcında ne de regl dönemi hassasiyet yaşamıyorum canım o yüzden bilmiyorum bat’a çok var daha belirtilere takılma bence. Yumurtlamayı takip ettin mi kaç gün oldu

Ben ne gebelik başlangıcında ne de regl dönemi hassasiyet yaşamıyorum canım o yüzden bilmiyorum bat’a çok var daha belirtilere takılma bence. Yumurtlamayı takip ettin mi kaç gün oldu
Evet takibettim bu gün itibariyle 1 hafta oldu her günü degerlendirdik

Back