Iste o 10 dedigin 14te olabiliyor 48 saatte 1, 2 kati arta arta gidiyor. En kötü ihtimal regl gecikmesinden 1 hafta sonrasi da iste cok uzun o sure deBi yerde okudum lh pikinden 10 gün sonra beta hcg salgılanmaya başlar diye idrara geçmesi bigünü bulsa 12 13. Gün çıkması lazım gibi
Diğer gruplarda kaset testle adetten üç dört gün önce çıkanları cok olmuş diye okuyorumOhoo daha benim perşembeden önce çıkmaz bişey zaten ben pazarı beklicem kaset test 4 gün öncesinden göstermiyo o kadar akilli değil bat geçince yapın diyolar
O en iyisi ama beklemek imkansızIste o 10 dedigin 14te olabiliyor 48 saatte 1, 2 kati arta arta gidiyor. En kötü ihtimal regl gecikmesinden 1 hafta sonrasi da iste cok uzun o sure de
Merhabalar iğnenin etkisi 12-14 günü buluyormuş galiba buralardan okuduğum o . Bence acele etme batı bekle derim ben.Kızlar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Gün 17 Mayıs bat iğne etkisiyle yalancı pozitif çıkıyor hâlâ HCG testi ama yinede insan umutlanıyor. Temmuz 2 yıllık evli olcam bir 11 aydır korunmuyorum 9 ay önce bir dış gebeligim oldu iğne ve kürtajla atlattım
Kuzum ben pazar yaparım bat günü pazartesi yaparım bideHahahaha, valla negatif gormektense beklemek daha mantikli geliyor da dur bakalimsen ne zaman yapcan
Sizin perşembe cuma çıkar ben pazara kaldimDiğer gruplarda kaset testle adetten üç dört gün önce çıkanları cok olmuş diye okuyorumbetası 5 olanı yakalamış kaset test bi keresinde. Bakalım artık perşembe falan kaset denicem bi karar verdim 1 mayıstı benim pik
Dr diye seni azarlamaya hakki asla yok duzgun bir uslupla anlatmak zorunda sen de cevap verseydin keskeİnşallah canım ya. Ya bu gün bir sinir oldum bir sinir oldum anlatacak yer arıyordum size anlatayım. Benim kendi doktorumun bu gün randevuları doluydu bende adetin üçüncü günü gideyim belki test falan ister diye bu gün için başka doktora aldım randevuyu ve o doktorada daha önce gittim ama hiç hoşlanmamıştım. Bu günde fazla kilom var diye bildiğin fırçaladı benim tamam haklı kilo vermem lazım zaten diyetisyen kontrolündeyim ama sağlıklı beslenme diyet ile olmuyor ki sadece hareket etmek lazım benimde hareket alanım çok kısıtlı artık üç öğün leslee ebru karaduman videolarına sarılırım heralde çok moralim bozuldu ya neymiş 10 kilo verdikten sonra kendisinden hamile kalanlar varmış biliyorum ama ben 60 kiloydayken de korunmuyordum o zaman niye gebe kalmadım diyemedim tabi off içimde kaldı kadına bişey diyemedim yaaaa
Bende pazar yaparim belkiKuzum ben pazar yaparım bat günü pazartesi yaparım bideaslında bat geçince yapıcaktım bu ay ama sizden heveslendim şimdi
Aynen perşembe çıkmazsa büyük ihtimal yok gözüyle bakarımSizin perşembe cuma çıkar ben pazara kaldim
Aslinda regl belirtisi olmazsa beklenebilir. Biz regl belirtileri olunca hemen test yapiyoruz hani şansımız var gibisine ama tabi o kendini kandirmacaO en iyisi ama beklemek imkansız
Regl sizisi mi? Aman o da benziyormus birbirineAynen perşembe çıkmazsa büyük ihtimal yok gözüyle bakarımkarnım sızım sızım dünden beri
Bende tiik yok ,,Aynen perşembe çıkmazsa büyük ihtimal yok gözüyle bakarımkarnım sızım sızım dünden beri
Ya aslında regli öncesi kramp girer çıkar ve alt karnımda olur sadece. Şuan daimi bi sızı var gibi ve sağ kasığımdan bacağıma doğru yayılıyor. Acaba diyorum enfeksiyon mu kaptım üst üste ilişkide çok sürtündük falanRegl sizisi mi? Aman o da benziyormus birbirine
Koyulasmaya başlıyorsa hamileyimdir diye her gün yapsam mı diyordum o zaman beklim ben en iyisiMerhabalar iğnenin etkisi 12-14 günü buluyormuş galiba buralardan okuduğum o . Bence acele etme batı bekle derim ben.
Zaten geçen paylaştın ya kuzum adet öncesi belirti aramayın gerçekçi değil diye. Hiç umudu kesme bence belirtiler psikolojik çoğu zaman yada enfeksiyon falan diyorumBende tiik yok ,,perşembe falan belirti olmazsa iyice umudu kesicem
Valla ihtimaller çok beklemeden bilemeyecegiz galibaYa aslında regli öncesi kramp girer çıkar ve alt karnımda olur sadece. Şuan daimi bi sızı var gibi ve sağ kasığımdan bacağıma doğru yayılıyor. Acaba diyorum enfeksiyon mu kaptım üst üste ilişkide çok sürtündük falan
Yapınca acaba iğneden mi diye düşüneceksin hep. Bence en güzeli bat beklemek canım.Koyulasmaya başlıyorsa hamileyimdir diye her gün yapsam mı diyordum o zaman beklim ben en iyisi
Cuma ve pazartesi yapcam gibi, ama garanti değilAynen öyle göğüsler desen benm adet öncesi yumurtlama hep şişer oda kriter değilen iyisi sabırla beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?