Ayyy cok sevindimmm
Hihihii kapak olsun çatlasın patlasın anladın sen
Amiiin Allah razı olsun inşallah
Achh canimm.benimmmm Saglikla kavus inan cok sevindimmm dualarin icinn de cooik tesekkür ediyorumm ismimdr AysunÇatlatma iğnesi 27 siydi yani o günü saymazsam 2 gün var adetime. Ya inşallah o zaman yakınmış iğne etkisi değildir inşallah artık
Bugün yine ovulasyon testim pozitif çıktı. Gebelikte pozitif oluyor diyorlarya doğru mu acaba tesadüf mü bilmiyorum
Canımya Allah razı olsunAyyy cok sevindimmmyok cnm ya o kdr etkilemez bence artik hayirli olsun saglikla kucağına al insallaaaahh ben de istioruuuum ben deeee
Siimdi sans ya bu sayfadakiler hep hamile cikiyomussHihihii kapak olsun çatlasın patlasın anladın sen
Yaaa evet ne güzel denk gelmiişAchh canimm.benimmmm Saglikla kavus inan cok sevindimmm dualarin icinn de cooik tesekkür ediyorumm ismimdr Aysunkuzummm ben oglumu Ovulasyon testiyle ögrendimm tam böyle adete 2 gün kala pozitif vermisti adete 1 gün kala da erken gebelikle ögrendim sonra normal testle ovu.test gösteriyo hamileligii dogru yani hatta buraya yazmistim pazartesi adet olicam bu test pozitif diye herkes hamilelk diyince ertesi aksam tesz yapmistim degerimiz nerdeyse ayno cikmis ayni günlerde hemde
Amiiin bir sürü amiiinSiimdi sans ya bu sayfadakiler hep hamile cikiyomussAllaaahiiim nooolurrrr
Ayy çok hoşş
Artik hep kendini ve bebegi düşün stresten can sıkıcı seylerden uzak duuuur isine gelmeyeni yapmaa azcik keyif yap. Kucagina al da gerisi ivir zıvır seylerYaaa evet ne güzel denk gelmiişİçten içe çok korkuyorum tekrar kayıp yaşamaktan ama inşallah senin gibi sağlıkla kucağıma almak nasip olsun
Ayyyy keske keske keskeSiimdi sans ya bu sayfadakiler hep hamile cikiyomussAllaaahiiim nooolurrrr
Canım tebrik ederiim, sağlıkla gelsin bebiş <3
Çoook teşekkür ederimAyy çok hoşşhayırla gelsin inşallah canım çok sevindim. Bizlere de dua et. Taptaze anne
Adetine kaç gün var canım? Senin hesaba göre. Gebelikten kaynaklı da olabiliyor ikinci yumurtlama da muhtemel. Kasette çıkmaz bence de.Canım tebrik ederiim, sağlıkla gelsin bebiş <3
Benim de size bir sorum var kızlar , hep aynı saatte yapıyorum testi biliyosunuz, 25 yazılı olanda çatlama oldu diye bıraktım test yapmayı 2 gün, sonra meraktan devam ettim ama yine koyulaştı pik gibi bugün, kasıklarımda da ara ara ağrı var, ben çatlamayı yanlış mı düşündüm acaba, 19-21 ve 23 yazılı günlerin akşamı değerlendirdik tekrar koyulaşmasını anlamadım, kaset test de elimde 1 tane kaldı onda da çıkmaz herhalde gebelik varsa bile. Kafam karıştı sizce adetime kaç gün var bu tabloya göre, ne zaman çatlama olmuş sizce? İşin içinden çıkamadım.
İnşallah canım inşallahArtik hep kendini ve bebegi düşün stresten can sıkıcı seylerden uzak duuuur isine gelmeyeni yapmaa azcik keyif yap. Kucagina al da gerisi ivir zıvır seylerBizi de unutma tmm mi
Allah razı olsun. Sağlıkla kucağına al inşaallah çook rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle canım. Topiğin ilk bebişi senin olduÇoook teşekkür ederimEtmez miyim, artık kendim kadar ederim inşallah
Canım tebrik ederiim, sağlıkla gelsin bebiş <3
Benim de size bir sorum var kızlar , hep aynı saatte yapıyorum testi biliyosunuz, 25 yazılı olanda çatlama oldu diye bıraktım test yapmayı 2 gün, sonra meraktan devam ettim ama yine koyulaştı pik gibi bugün, kasıklarımda da ara ara ağrı var, ben çatlamayı yanlış mı düşündüm acaba, 19-21 ve 23 yazılı günlerin akşamı değerlendirdik tekrar koyulaşmasını anlamadım, kaset test de elimde 1 tane kaldı onda da çıkmaz herhalde gebelik varsa bile. Kafam karıştı sizce adetime kaç gün var bu tabloya göre, ne zaman çatlama olmuş sizce? İşin içinden çıkamadım.
Ins cnm ins bakalimİnşallah canım inşallahUnutur muyum bol bol dua edeceğim
Beraber gebelik forumlarına geçelim
Siimdi sans ya bu sayfadakiler hep hamile cikiyomussAllaaahiiim nooolurrrr
Allah razı olsun. Sağlıkla kucağına al inşaallah çook rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle canım. Topiğin ilk bebişi senin oldu
Eşim dışında kimseyle paylaşmadığım için resmen mutluluğumu sizinle paylaşıyorumIns cnm ins bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?