- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Yanma daha çok enfeksiyon belirtisidir canım. Erken gebelik testin varsa yap bence yine de.Merhaba arkadaşlar bat 3 gün kaldı idrar yaparken yanma oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanma daha çok enfeksiyon belirtisidir canım. Erken gebelik testin varsa yap bence yine de.Merhaba arkadaşlar bat 3 gün kaldı idrar yaparken yanma oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı acaba ?
Adeti bekleyemem en azından cuma yapicamBence adeti bekle emin olmak İçin bende öyle yapıyorum tabi yinede senin tercihin
Daha sonra hayal kırıklığına uğramamak adına adet gününde ya da geçtiğinde yapabilirsiniz. Henüz 8 gün varsa erken gebelik testlerinde bile çıkmaz. Çok erken28 gunde 1 adet oluyorum elimde bir suru test var ne zaman test yapmali miyim?(20.gundeyim)
Çok erken daha yumurtlamanın üzerinden ne kadar zaman geçti gerçi önemli olan o. Elindekiler erken gebelik testiyse bat’a 2 gün kala yapabilirsin. Kasetse en az bat’ı bekle.28 gunde 1 adet oluyorum elimde bir suru test var ne zaman test yapmali miyim?(20.gundeyim)
Daha 6 güncük gecti cuma 10 11 gün geçmiş oluyor ondan öyle dedim 2 çeşit testimde varÇok erken daha yumurtlamanın üzerinden ne kadar zaman geçti gerçi önemli olan o. Elindekiler erken gebelik testiyse bat’a 2 gün kala yapabilirsin. Kasetse en az bat’ı bekle.
Teşekkür ederim bir kaç gün önce şiddetli bel ve kasık ağrısı oldu şüphe ettim açıkçası bilmiyorum bakalım az kaldı duruma göre devam ederse yanma doktora giderimYanma daha çok enfeksiyon belirtisidir canım. Erken gebelik testin varsa yap bence yine de.
Öylesine sordumda cuma bile erken galiba bekleyeyim o zaman tesekkurle=)Daha sonra hayal kırıklığına uğramamak adına adet gününde ya da geçtiğinde yapabilirsiniz. Henüz 8 gün varsa erken gebelik testlerinde bile çıkmaz. Çok erken
Bende böyle durduk yere giren ağrı gibi değil de baskı dolgunluk ağırlık gibi özellikle yürüdükçe hissediyorum. Valla bende bilemedim bakalım bundan ne çıkacakBenim de çatlamaya göre bata 10 gün var, iki üç gündür sol kasıkta ara ara ağrılar hissediyorum. Bilemedim neden :/
Yanma idrar yolu enfeksiyonundan oluyorMerhaba arkadaşlar bat 3 gün kaldı idrar yaparken yanma oluyor hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı acaba ?
Teşekkür ederimYanma idrar yolu enfeksiyonundan oluyor
İlk kez mi oluyor? Piki kaçırmış olabilir misiniz?Kizlar merhaba yine ben. Adetime 8 gun falan var. Ovulasyon testinde pik göremedim halen. Adete 8 gün kala pik olurmu ? Testlere devam etmeli miyim. Umudum kırıldı bu ay. Birde yumurtlama olursa adetim gecikirmi? Cevap bekliyorum sizden lutfennn
Bu ay ilkkez ovulasyon deniyorum. Adet biter bitmez başladım kaçırmış olamam diye düşünüyorum ama bilemedim . Neyden kaynaklanıyor olabilirİlk kez mi oluyor? Piki kaçırmış olabilir misiniz?
Benim geç yumurtlama olduğunda adetim gecikiyor. 20.-22. gün arasında oluyor bir kaç aydır yumurtlamam. Bence devam edin ama hiç yumurtlama görmezseniz ve ilk kez olmuyorsa mutlaka doktora görünün
22. Gun yumurtlama dan kac gun sonra adet gördünüz acabaİlk kez mi oluyor? Piki kaçırmış olabilir misiniz?
Benim geç yumurtlama olduğunda adetim gecikiyor. 20.-22. gün arasında oluyor bir kaç aydır yumurtlamam. Bence devam edin ama hiç yumurtlama görmezseniz ve ilk kez olmuyorsa mutlaka doktora görünün
Aynı saatlerde yapmadıysanız belki kaçabilir. Bir de 2 saat önceden sıvı alımını kesmeniz lazım.Bu ay ilkkez ovulasyon deniyorum. Adet biter bitmez başladım kaçırmış olamam diye düşünüyorum ama bilemedim . Neyden kaynaklanıyor olabilir
22. Gun yumurtlama dan kac gun sonra adet gördünüz acaba
Peki adet döngünüz kac günde bir oluyor. Benim de doktor ultrasonla baktı tsh baktı adet duzensizligim icin herhangi bir sorun yok dedi. Adetim 35. 36. 37. günü buluyor her ay gecikmesi? Sizin pcos teşhisi ultrasonla mı koyuldu?yaklaşık +14 gün sonra. Normali de böyle yumurtlamadan 14 gün kadar sonra adet oluyoruz
bu ay da 21. Gün oldu yumurtlamam 10 gün geçti üzerinden hala regl olmadım
O zaman geç yumurtluyorsunuz siz de. Teste devam edin yine de.Peki adet döngünüz kac günde bir oluyor. Benim de doktor ultrasonla baktı tsh baktı adet duzensizligim icin herhangi bir sorun yok dedi. Adetim 35. 36. 37. günü buluyor her ay gecikmesi? Sizin pcos teşhisi ultrasonla mı koyuldu?
Günaydıın 8 gün erken değil mi? 6 da erken. İnşallah pozitife döner:)Günayyydinnnnn valla bi heyecanla hemen girdim test yapan varmi diyeee kimse yapmamis benimde bugün ovu.8.günü dün cok bel bacak karin agrim oldu sicak su koydum bugün yine bisi yok adete 3 gösteriyo takvim ama ovu.göre 6 var dün aksam test yapim dedim normal negatifti bisi yok yani bu ay anlasilan bu gög0s agrisi yok ya bende acaba yumurtlamayi degerlendiremedimmi yaa yum.degerlendirince olurmus gögüa agrisi benimde her ay tas gibi olurlar bu ay neden agrimiyoki