Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir hata yaptım sanırım. Gece boyu rüyamda hamilelik görünce yapayım gitsin dedim
Evde tarihi geçmiş gebelik testi vardı. Normalde daha çatlatma iğnesinden 12 gün geçti. O testi yaptım. 2. Çizgi hemen belirdi. İğne etkisi ya da testin bozukluğundan olabilir. Sevinme sürem 30 sn oldu ama inşallah hayal kırıklığı yaşamam

Eklentiler

• 3897DF00-BB76-4508-974C-F7E9C5AA8718.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba arkadaslar. Konuyla alakali diyil ama belki bilenleriniz vardir diye sormak istedim.Doktor bana ocak ayi hamile kalirsam kiz olucagini soyledi benimde ocagin 27-si iliski 28-i yumurtlama oldu. Zaten subatin 1-den bende hamilelik belirtileri basladi 5-de evde kaset teste cikti zaten.Simdi kafam cok karisik hamilelik yumurta caltadigi gunden yani dollenme olan gundenmi olmis oluyur yoksa rahme ulasdigi gundenmi ?

Kan versene cnm ins dogrudur yaaa

Kan versene cnm ins dogrudur yaaa
yaa inşallah
iğnenin etkisi varsa kan için de yanıltmaz mı? Çarşambaya kadar regl olmazsam sabahtan gidip
Test vereyim diyorum. Yine yarın belki bir idrar testi daha yaparım

Canım ben geçen ay adete 5 gün kala yumurtladım 10 gün gecikmem oldu

yaa inşallah
iğnenin etkisi varsa kan için de yanıltmaz mı? Çarşambaya kadar regl olmazsam sabahtan gidip
Test vereyim diyorum. Yine yarın belki bir idrar testi daha yaparım
E artis olursa 48 saatte 1 2 kati seklinde oyle belli olur. Hem bugun hem crs vercen yani cuma sonra

E artis olursa 48 saatte 1 2 kati seklinde oyle belli olur. Hem bugun hem crs vercen yani cuma sonra
Evet aslında olabilir:) öğle arası üşenmeden gideyim.
yalnız diğer konularda bu erken gebelik testi pozitif çıkıp kan negatif çıkan çok olmuş erkenden yapmasa mıydım keşke bilmiyorum. Neyse gidip testimi vereyim dediğin gibi:)

Canimmmmm baya baya net ve koyu cikmiss igneyle ilgili pek bilgim yok ama 12. Gün icin cok cok belirgin degilmi sence ? Yani kan ver bi takip et bakalom bu simdi catlamadan sonraki 12.günmü

Canimmmmm baya baya net ve koyu cikmiss igneyle ilgili pek bilgim yok ama 12. Gün icin cok cok belirgin degilmi sence ? Yani kan ver bi takip et bakalom bu simdi catlamadan sonraki 12.günmü
Ya evet hemen belirdi ama bilmiyorum ki yanılmaz inşallah Forumda da bir sürü yanılan olmuş böyle inşallah öyle olmaz. İğneyi yaptırdığım gün zaten çatlamak üzereydi. Bugün yarın çatlar ama garantiye alalım demişti doktorum. Sanırım en kötü 10. Gündür çatlamadan sonra
Şu an kan testi için gidiyorum:)

Ins olumlu olur cnm hastanede verince 1 saatte cikiyor diyorlar acilde.. ordan ver istersen guzel haberlerini bekliyorummm cok net cikmis benim igneyle ilgili cok bilgim yok ama... nasil olsa belli olur sen stres yapma yeterki

Kızlar bişey sorucam sabahtan beri belimin sağ tarafına ağrı giriyor kasık sancısı gibi belimde ağrı başladı bugüne kadar da böyle bir belirti okumadım burda üşüttüm mü acaba

Ins olumlu olur cnm hastanede verince 1 saatte cikiyor diyorlar acilde.. ordan ver istersen guzel haberlerini bekliyorummm cok net cikmis benim igneyle ilgili cok bilgim yok ama... nasil olsa belli olur sen stres yapma yeterki
İnşallah Eve yakın tıp merkezi var orada yaptırdım geldim. 2 saate çıkarmış. İnşallah hayırlısı olsun

Ayyyy cook sevindimmmmmm bennnm suannnn ilk gebis senmisinnnnnnn simdii Insallah degildir bi diger igne ile bilgisi olanlara sorsanahaber et bizede
Yaaa çoook teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah senden de diğer kızlardan da güzel haberler alırız İsmen bilmiyorum ama kullanıcı adınızla duamdasınız

Adetine kac gün var simdi senin ? Ben oglumu adete 1 gün kala 159 ile ögrenmistimm sonucun iyi sanirim ama daha yeniii
Çatlatma iğnesi 27 siydi yani o günü saymazsam 2 gün var adetime. Ya inşallah o zaman yakınmış iğne etkisi değildir inşallah artık
Bugün yine ovulasyon testim pozitif çıktı. Gebelikte pozitif oluyor diyorlarya doğru mu acaba tesadüf mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…