Olsun cnm ugrasman yeteryaa evet canım yapsak iyiydi ama olmadı
Kan versene cnm ins dogrudur yaaaBen bir hata yaptım sanırım. Gece boyu rüyamda hamilelik görünce yapayım gitsin dedim
Evde tarihi geçmiş gebelik testi vardı. Normalde daha çatlatma iğnesinden 12 gün geçti. O testi yaptım. 2. Çizgi hemen belirdi. İğne etkisi ya da testin bozukluğundan olabilir. Sevinme sürem 30 sn oldu ama inşallah hayal kırıklığı yaşamam
yaa inşallahKan versene cnm ins dogrudur yaaa
Canım ben geçen ay adete 5 gün kala yumurtladım 10 gün gecikmem olduKizlar merhaba yine ben. Adetime 8 gun falan var. Ovulasyon testinde pik göremedim halen. Adete 8 gün kala pik olurmu ? Testlere devam etmeli miyim. Umudum kırıldı bu ay. Birde yumurtlama olursa adetim gecikirmi? Cevap bekliyorum sizden lutfennn
E artis olursa 48 saatte 1 2 kati seklinde oyle belli olur. Hem bugun hem crs vercen yani cuma sonrayaa inşallah
iğnenin etkisi varsa kan için de yanıltmaz mı? Çarşambaya kadar regl olmazsam sabahtan gidip
Test vereyim diyorum. Yine yarın belki bir idrar testi daha yaparım
Evet aslında olabilir:) öğle arası üşenmeden gideyim.E artis olursa 48 saatte 1 2 kati seklinde oyle belli olur. Hem bugun hem crs vercen yani cuma sonra
Ayy kuzummm öylesime yaptimm ben nezaman adet olucagimi bu ay biraz karistirdim bakalim hala gögüs agrim.yok buayda böyle olucak sanirimGünaydıın 8 gün erken değil mi? 6 da erken. İnşallah pozitife döner:)
Canimmmmm baya baya net ve koyu cikmiss igneyle ilgili pek bilgim yok ama 12. Gün icin cok cok belirgin degilmi sence ? Yani kan ver bi takip et bakalomBen bir hata yaptım sanırım. Gece boyu rüyamda hamilelik görünce yapayım gitsin dedim
Evde tarihi geçmiş gebelik testi vardı. Normalde daha çatlatma iğnesinden 12 gün geçti. O testi yaptım. 2. Çizgi hemen belirdi. İğne etkisi ya da testin bozukluğundan olabilir. Sevinme sürem 30 sn oldu ama inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Ya evet hemen belirdi ama bilmiyorum ki yanılmaz inşallahCanimmmmm baya baya net ve koyu cikmiss igneyle ilgili pek bilgim yok ama 12. Gün icin cok cok belirgin degilmi sence ? Yani kan ver bi takip et bakalombu simdi catlamadan sonraki 12.günmü
Ins olumlu olur cnm hastanede verince 1 saatte cikiyor diyorlar acilde.. ordan ver istersen guzel haberlerini bekliyorummmEvet aslında olabilir:) öğle arası üşenmeden gideyim.
yalnız diğer konularda bu erken gebelik testi pozitif çıkıp kan negatif çıkan çok olmuşerkenden yapmasa mıydım keşke bilmiyorum. Neyse gidip testimi vereyim dediğin gibi:)
İnşallahIns olumlu olur cnm hastanede verince 1 saatte cikiyor diyorlar acilde.. ordan ver istersen guzel haberlerini bekliyorummmcok net cikmis benim igneyle ilgili cok bilgim yok ama... nasil olsa belli olur sen stres yapma yeterki
Ayyyy cook sevindimmmmmm bennnm suannnn
Adetine kac gün var simdi senin ? Ben oglumu adete 1 gün kala 159 ile ögrenmistimm sonucun iyi sanirim ama daha yeniii
Yaaa çoook teşekkür ederimAyyyy cook sevindimmmmmm bennnm suannnnilk gebis senmisinnnnnnn simdii Insallah degildir bi diger igne ile bilgisi olanlara sorsana haber et bizede
Çatlatma iğnesi 27 siydi yani o günü saymazsam 2 gün var adetime. Ya inşallah o zaman yakınmış iğne etkisi değildir inşallah artıkAdetine kac gün var simdi senin ? Ben oglumu adete 1 gün kala 159 ile ögrenmistimm sonucun iyi sanirim ama daha yeniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?