Kim 10 mayis acaba10mayis olan arkadaslar ne durumdasınız test yapan varmı ? Benim koca şimdi yapma diyor görev dönüşü yapalım test gecikirsen diyor beklemedeyim ben inşallah yine hüsran olmaz
Sen kac yasindasin cnmBizde 10 senedir beraberiz 3 senedir evliyiz ilk ayımız denemede. Olcak inşallah en hayırlı vakitte hepimizin
Listeyi ben görmüştüm sankiKim 10 mayis acabaherkes ayni tarihtekileri aklinda tutuyor liste yapamadık
HahahaaListeyi ben görmüştüm sankibaya kişi vardı yaa
Aramizda koca 5 yas var ben yasliyim sen citirsin ohooo olur olurHaziranda 29 olacağım
Ben bugün anneler gunu ugurlu gelir diye bata 8 gun kala test yapmis biri olarak cevaplamama hakkımı kullanmak istiyorumEvet kizlarim 15 mayis bat olanlar yada en yakin olanlar .. ne zaman uygun erken gebelik testi icin ?
Ya estağfirullah hepimizin hemen olsun.Aramizda koca 5 yas var ben yasliyim sen citirsin ohooo olur olurama hemen olsun di mi
Baya erkenmisBen bugün anneler gunu ugurlu gelir diye bata 8 gun kala test yapmis biri olarak cevaplamama hakkımı kullanmak istiyorum
Evet hsgler dna hasar testleri vb birsuru o çukura girmeden doğal yoldan hamile kaliriz ins yaYa estağfirullah hepimizin hemen olsun.Mesela bi yıl sonra olcak olcanı bilsen takmazsın ama işin psikolojik boyutu çok zor bence. Ya hiç olmazsa psikolojisine girmeden oluversin hemencik
Şimdi ben bu ay biraz saldim kendimi rahatlamak icin saçmalıyorumBaya erkenmisbende cok merak ediyorum yarin yapsam sence ne diyorsun erken mi
Bnde bu ay ovulasyon yapmadim o yuzden bilmiyorum ne zaman yumurtlama oldu. Takvimde 30 nisan dio . Yine de beklmem lazim carsamba sanirim yapmam dogru .Şimdi ben bu ay biraz saldim kendimi rahatlamak icin saçmalıyorumnormalde bana sorsan 16 sinda erken gelebelik testi yap derim ama suan diyorumki zaten regl olcaksan olcaksin fazla testin varsa birini ayir diğerlerini yap gitsin bari heycan olur ama yumurta catlamasindan bi 12 gun gecsin yine en az..
Ooooo bebegim kiyamam harikasin sen yaaayapamadik ama emegine sağlık ugrasmissin cooook hosuma gitti
Ahaha hsg için daha erken yaa. Doktorlardan fırça yemeyelim şimdi durduk yereEvet cnm ilk, ben 7 senedir beraberim 2 senedir evliyiz. Kendimi hic hazir hissetmedim ama hep anaç bir insandim ben. Simdi hazir hissediyorum ama sanki yastan mi nedir hic olmayacak gibi geliyor, o duyguyu koseye koyuyorum devam ediyorumcok taktim bu hsg olayina ben simdi Rhea Silvia
Uygulama döngü gün sayısına göre ayarlıyor olabilir canım, yumurtlama ve çatlama belirtilerini yazınca değişmiş miydi günlerKızlar bieşy sorucam ya 28 yumurtlama 29 nisan çatlama bende. Bu hesaba göre 13 mayıs oluyor ama takvim 14 gösteriyor. Hep doğru gösterirdi şimdi niye 15 gün seçmiş kendine onu anlamadımyani şimdi benim bat hangisi
Benim de çatlamaya göre bata 10 gün var, iki üç gündür sol kasıkta ara ara ağrılar hissediyorum. Bilemedim neden :/Bata son 8 gün kala sol kasıkta ağırlık gibi tuhaf bir şey hisseden var mı? Ben belirtileri bu ay dinlememeye çalışıyorum ama yine de aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?