• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kizlarim 15 mayis bat olanlar yada en yakin olanlar .. ne zaman uygun erken gebelik testi icin ?

Bata son 8 gün kala sol kasıkta ağırlık gibi tuhaf bir şey hisseden var mı? Ben belirtileri bu ay dinlememeye çalışıyorum ama yine de aklıma takıldı

Aramizda koca 5 yas var ben yasliyim sen citirsin ohooo olur olur🤭 ama hemen olsun di mi😂
Ya estağfirullah hepimizin hemen olsun. 😍Mesela bi yıl sonra olcak olcanı bilsen takmazsın ama işin psikolojik boyutu çok zor bence. Ya hiç olmazsa psikolojisine girmeden oluversin hemencik 😍

Ya estağfirullah hepimizin hemen olsun. 😍Mesela bi yıl sonra olcak olcanı bilsen takmazsın ama işin psikolojik boyutu çok zor bence. Ya hiç olmazsa psikolojisine girmeden oluversin hemencik 😍
Evet hsgler dna hasar testleri vb birsuru o çukura girmeden doğal yoldan hamile kaliriz ins ya🙏💕

Baya erkenmis 🤣bende cok merak ediyorum yarin yapsam sence ne diyorsun erken mi 🤣
Şimdi ben bu ay biraz saldim kendimi rahatlamak icin saçmalıyorum 🤭 normalde bana sorsan 16 sinda erken gelebelik testi yap derim ama suan diyorumki zaten regl olcaksan olcaksin fazla testin varsa birini ayir diğerlerini yap gitsin bari heycan olur🤭 ama yumurta catlamasindan bi 12 gun gecsin yine en az..

Şimdi ben bu ay biraz saldim kendimi rahatlamak icin saçmalıyorum 🤭 normalde bana sorsan 16 sinda erken gelebelik testi yap derim ama suan diyorumki zaten regl olcaksan olcaksin fazla testin varsa birini ayir diğerlerini yap gitsin bari heycan olur🤭 ama yumurta catlamasindan bi 12 gun gecsin yine en az..
Bnde bu ay ovulasyon yapmadim o yuzden bilmiyorum ne zaman yumurtlama oldu. Takvimde 30 nisan dio . Yine de beklmem lazim carsamba sanirim yapmam dogru .

• Beğen
Reactions: Mof
Evet cnm ilk, ben 7 senedir beraberim 2 senedir evliyiz. Kendimi hic hazir hissetmedim ama hep anaç bir insandim ben. Simdi hazir hissediyorum ama sanki yastan mi nedir hic olmayacak gibi geliyor, o duyguyu koseye koyuyorum devam ediyorum 🤭 cok taktim bu hsg olayina ben simdi Rhea Silvia Rhea Silvia 😂
Ahaha hsg için daha erken yaa. Doktorlardan fırça yemeyelim şimdi durduk yere 😂

• Beğen
Reactions: Mof
Kızlar bieşy sorucam ya 28 yumurtlama 29 nisan çatlama bende. Bu hesaba göre 13 mayıs oluyor ama takvim 14 gösteriyor. Hep doğru gösterirdi şimdi niye 15 gün seçmiş kendine onu anlamadım 🤔 yani şimdi benim bat hangisi 🤭

Kızlar bieşy sorucam ya 28 yumurtlama 29 nisan çatlama bende. Bu hesaba göre 13 mayıs oluyor ama takvim 14 gösteriyor. Hep doğru gösterirdi şimdi niye 15 gün seçmiş kendine onu anlamadım 🤔 yani şimdi benim bat hangisi 🤭
Uygulama döngü gün sayısına göre ayarlıyor olabilir canım, yumurtlama ve çatlama belirtilerini yazınca değişmiş miydi günler

Back