• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın doğum hastanesine gideceksen hiçbir şey sormazlar genelde canım. Diğer hastaneleri soruyorlar mı bilmiyorum. Tabi her yerde de farklı bu uygulama🤷🏼‍♀️
Anladım canım yürüme mesafesinde olsa sorun olmazdı da bakalım nasip artık. Salı günü bat günüm az kaldı

Ben mesajı düzenleyemedim canım süresi varmış mesajı düzenlemek için diğer aya topic açacak olursak isimleri ve tarihlerin bir kısmını hazırlamıştım 🤣 Kolaylık olur kullanırsan (tabi inşallah gerek kalmaz da hamiş oluruz 🙏)

Rhea silvia 14 Mayıs

Minianne

Aynurrr 10 Mayıs

Gunes0527

Melekkanat 10 Mayıs

Mavi_ylmz 15 Mayıs

Gamzelianne93

Cirius 17-18 Mayıs

Mof 16-17 Mayıs

Mumice23 16-17 Mayıs

Zeynep 0666

Feruzecerci

Brs1691 12 Mayıs

Aysunnn28

Papatyam95

Ayca_06

Yi serumu

Genckading

Mylv48 10 Mayıs

Sevm57

Sohrab

Kelimelik

Asyaa561

CherryQueen

Ahjmey 17 Mayıs

Azaleaa 17 Mayıs

S_gofret 13 Mayıs

Dorothy 16 Mayıs

Maravillosa. 16 Mayıs

Elifserkan 8 Mayıs

Mumice23 17 Mayıs

Cbz

Milenaaaa 8 Mayıs

Piscezzz 14 Mayıs

Gulsenmug34 10 Mayıs

ELIF7007 12 Mayıs

Karaca3443 11 Mayıs

Kimenekibenden 17 Mayıs

Hali 17 Mayıs

Sanem1989 11 Mayıs

Tubiss321 11-12 Mayıs

Tubi05 18 Mayıs

Kelebekmadam 18-24 Mayıs

yanlışlık olabilir kusura bakılmasın 🤪🤪
Ooooo bebegim kiyamam harikasin sen yaaa😍 yapamadik ama emegine sağlık ugrasmissin cooook hosuma gitti 🙏💕💕💕

10mayis olan arkadaslar ne durumdasınız test yapan varmı ? Benim koca şimdi yapma diyor görev dönüşü yapalım test gecikirsen diyor beklemedeyim ben inşallah yine hüsran olmaz

Olur olur ne zamandır istiyodun sen ilk mi olcak bide 😍
Evet cnm ilk, ben 7 senedir beraberim 2 senedir evliyiz. Kendimi hic hazir hissetmedim ama hep anaç bir insandim ben. Simdi hazir hissediyorum ama sanki yastan mi nedir hic olmayacak gibi geliyor, o duyguyu koseye koyuyorum devam ediyorum 🤭 cok taktim bu hsg olayina ben simdi Rhea Silvia Rhea Silvia 😂

Evet cnm ilk, ben 7 senedir beraberim 2 senedir evliyiz. Kendimi hic hazir hissetmedim ama hep anaç bir insandim ben. Simdi hazir hissediyorum ama sanki yastan mi nedir hic olmayacak gibi geliyor, o duyguyu koseye koyuyorum devam ediyorum 🤭 cok taktim bu hsg olayina ben simdi Rhea Silvia Rhea Silvia 😂
Bizde 10 senedir beraberiz 3 senedir evliyiz ilk ayımız denemede. Olcak inşallah en hayırlı vakitte hepimizin😍❤️

Back