Özel hastaneler randevu alıyorlar. Ben de alıp iptal etmiştim. Devlette de sorun olmaz sanırım. Ama belki gebelik testini yapmazlarDiğer gruplarda kan verenleri görüyorum tam kapanmada nasıl gidiyorlar hastaneye?
Evet bana da öyle geldi neyse bi geciksin de tüm riskleri göze alıp çıkabilirim sanırımÖzel hastaneler randevu alıyorlar. Ben de alıp iptal etmiştim. Devlette de sorun olmaz sanırım. Ama belki gebelik testini yapmazlar
Kadın doğum hastanesine gideceksen hiçbir şey sormazlar genelde canım. Diğer hastaneleri soruyorlar mı bilmiyorum. Tabi her yerde de farklı bu uygulamaRandevusuz da gidilir mi ki?
Anladım canım yürüme mesafesinde olsa sorun olmazdı da bakalım nasip artık. Salı günü bat günüm az kaldıKadın doğum hastanesine gideceksen hiçbir şey sormazlar genelde canım. Diğer hastaneleri soruyorlar mı bilmiyorum. Tabi her yerde de farklı bu uygulama
Çok az kalmış inşaallah vardırAnladım canım yürüme mesafesinde olsa sorun olmazdı da bakalım nasip artık. Salı günü bat günüm az kaldı
İnşallahÇok az kalmış inşaallah vardırAllah’ın izniyle. Yoksa haziran topiği açıcam orda bekleşiriz. Olana kadar devam
Haydi inşaallah bu aydan doğum günü hediyeni alırsınİnşallahHaziran topiği uğurlu gelsin bu ay güzel haber alamayanlara. Benim de doğduğum ay zaten çok severim Haziran’ı
Hahahaa ben de inanamadim ama tutcam kendimi, pardon tutmaya caliscamBakalım kim dayanamayıp yapicak
O zaman bekliycen 18ini zaten en erkenBenm 5 normal test var ama erken yok
Ooooo bebegim kiyamam harikasin sen yaaaBen mesajı düzenleyemedim canım süresi varmış mesajı düzenlemek için diğer aya topic açacak olursak isimleri ve tarihlerin bir kısmını hazırlamıştımKolaylık olur kullanırsan (tabi inşallah gerek kalmaz da hamiş oluruz )
Rhea silvia 14 Mayıs
Minianne
Aynurrr 10 Mayıs
Gunes0527
Melekkanat 10 Mayıs
Mavi_ylmz 15 Mayıs
Gamzelianne93
Cirius 17-18 Mayıs
Mof 16-17 Mayıs
Mumice23 16-17 Mayıs
Zeynep 0666
Feruzecerci
Brs1691 12 Mayıs
Aysunnn28
Papatyam95
Ayca_06
Yi serumu
Genckading
Mylv48 10 Mayıs
Sevm57
Sohrab
Kelimelik
Asyaa561
CherryQueen
Ahjmey 17 Mayıs
Azaleaa 17 Mayıs
S_gofret 13 Mayıs
Dorothy 16 Mayıs
Maravillosa. 16 Mayıs
Elifserkan 8 Mayıs
Mumice23 17 Mayıs
Cbz
Milenaaaa 8 Mayıs
Piscezzz 14 Mayıs
Gulsenmug34 10 Mayıs
ELIF7007 12 Mayıs
Karaca3443 11 Mayıs
Kimenekibenden 17 Mayıs
Hali 17 Mayıs
Sanem1989 11 Mayıs
Tubiss321 11-12 Mayıs
Tubi05 18 Mayıs
Kelebekmadam 18-24 Mayıs
yanlışlık olabilir kusura bakılmasın
Beklediiim de gelmeeeedinErken erken daha bekleyelim
Çok zooor yaa.. normal testle daha da zor ama şans tabi bakalim. Neyse sen yap erken sonrasini beraber o zamanAynen ama bi kaç gün önceyi gösteriyo diyo bazı kadınlar bakalım
Kendimle celismisim di miYüzümü güldürmedinTabiki inancımız büyük. İnanmak başarmanın yarısıdır
Evet cnm ilk, ben 7 senedir beraberim 2 senedir evliyiz. Kendimi hic hazir hissetmedim ama hep anaç bir insandim ben. Simdi hazir hissediyorum ama sanki yastan mi nedir hic olmayacak gibi geliyor, o duyguyu koseye koyuyorum devam ediyorumOlur olur ne zamandır istiyodun sen ilk mi olcak bide
Bizde 10 senedir beraberiz 3 senedir evliyiz ilk ayımız denemede. Olcak inşallah en hayırlı vakitte hepimizinEvet cnm ilk, ben 7 senedir beraberim 2 senedir evliyiz. Kendimi hic hazir hissetmedim ama hep anaç bir insandim ben. Simdi hazir hissediyorum ama sanki yastan mi nedir hic olmayacak gibi geliyor, o duyguyu koseye koyuyorum devam ediyorumcok taktim bu hsg olayina ben simdi Rhea Silvia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?