Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğer gruplarda kan verenleri görüyorum tam kapanmada nasıl gidiyorlar hastaneye?
Özel hastaneler randevu alıyorlar. Ben de alıp iptal etmiştim. Devlette de sorun olmaz sanırım. Ama belki gebelik testini yapmazlar

Kadın doğum hastanesine gideceksen hiçbir şey sormazlar genelde canım. Diğer hastaneleri soruyorlar mı bilmiyorum. Tabi her yerde de farklı bu uygulama
Anladım canım yürüme mesafesinde olsa sorun olmazdı da bakalım nasip artık. Salı günü bat günüm az kaldı

Ooooo bebegim kiyamam harikasin sen yaaa yapamadik ama emegine sağlık ugrasmissin cooook hosuma gitti

10mayis olan arkadaslar ne durumdasınız test yapan varmı ? Benim koca şimdi yapma diyor görev dönüşü yapalım test gecikirsen diyor beklemedeyim ben inşallah yine hüsran olmaz

Olur olur ne zamandır istiyodun sen ilk mi olcak bide
Evet cnm ilk, ben 7 senedir beraberim 2 senedir evliyiz. Kendimi hic hazir hissetmedim ama hep anaç bir insandim ben. Simdi hazir hissediyorum ama sanki yastan mi nedir hic olmayacak gibi geliyor, o duyguyu koseye koyuyorum devam ediyorum cok taktim bu hsg olayina ben simdi Rhea Silvia

Bizde 10 senedir beraberiz 3 senedir evliyiz ilk ayımız denemede. Olcak inşallah en hayırlı vakitte hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…