Uygulamanın adı ben canım? Bendeki hep 14. Gün gösteriyor yumurtlamamı ona göre günlük sapmalar oluyor. Bi ay 13. Gün yumurtlam oldu bi ay 15. Gün. Çatlamadan sonra 14 sayınca doğru sonuç diyorlarKızlar bieşy sorucam ya 28 yumurtlama 29 nisan çatlama bende. Bu hesaba göre 13 mayıs oluyor ama takvim 14 gösteriyor. Hep doğru gösterirdi şimdi niye 15 gün seçmiş kendine onu anlamadımyani şimdi benim bat hangisi
Aa ikizler burcuHaziranda 29 olacağım
Yok canıkom yengeç hemide dibiAa ikizler burcu
Bunda uygulamanın dediğiyle denk geldi o yüzden değiştirmedim. Geçen ay değiştirmiştim regl günüm de değişmiştiUygulama döngü gün sayısına göre ayarlıyor olabilir canım, yumurtlama ve çatlama belirtilerini yazınca değişmiş miydi günler
İphone da P.C. Canım en çok kullanılan uygulama. Çatlamadan sayınca 13üUygulamanın adı ben canım? Bendeki hep 14. Gün gösteriyor yumurtlamamı ona göre günlük sapmalar oluyor. Bi ay 13. Gün yumurtlam oldu bi ay 15. Gün. Çatlamadan sonra 14 sayınca doğru sonuç diyorlar
14u bence canim o bütün ay adetlerinin ortalamasını aliyoKızlar bieşy sorucam ya 28 yumurtlama 29 nisan çatlama bende. Bu hesaba göre 13 mayıs oluyor ama takvim 14 gösteriyor. Hep doğru gösterirdi şimdi niye 15 gün seçmiş kendine onu anlamadımyani şimdi benim bat hangisi
Kız anlasiyomusunz hava ve suYok canıkom yengeç hemide dibiEşcazım ikizler
Evet genelde doğru çıkıyor ondan şaşırdım. Çok da önemli değil zaten bi gün14u bence canim o bütün ay adetlerinin ortalamasını aliyo
Aynen ben de uygulamaya göre 10 u yani yarın. Ama çatlamaya göre 11 i diye beklicemEvet genelde doğru çıkıyor ondan şaşırdım. Çok da önemli değil zaten bi gün
Benim burçlarla çok aram yoktur ama okuduğum kadarıyla eşim çok ikizler gibi değil daha çok başak gibiKız anlasiyomusunz hava ve su
İkisi de olmasın yanılsınlar, çatlama da yanılsın takvim de. Olmayalım adet falan. Bebiş olsun göbüşteAynen ben de uygulamaya göre 10 u yani yarın. Ama çatlamaya göre 11 i diye beklicem
Ahaha bizde hava ve su ama siz su burçları biraz daha içinizde yaşıyorsunuz olayları eşimde balık ay inşallah bu ay tutar bebekte bi dahaki ay haziranda hamile kalirsak balık burcu oluyo balık istemiyorum eşim yeter bende bu ay olsun kova olsun istiyorum burç önemli yaaBenim burçlarla çok aram yoktur ama okuduğum kadarıyla eşim çok ikizler gibi değil daha çok başak gibiÇoğu konuda anlaşıyoruz. Bazen saçma inatları oluyo hatta geçen bebe yapmaktan vazgeçecektim o derece ama aşırı uysal biri bende oyleyim. Yüksek sesli kavgamız daha olmamıştır 10 yılda
Aynen bende 18 olucam çatlamaya göre 8 günüm kaldiEvet genelde doğru çıkıyor ondan şaşırdım. Çok da önemli değil zaten bi gün
Aa kova mı olcak bu ay olursa bakmamışm hiçAhaha bizde hava ve su ama siz su burçları biraz daha içinizde yaşıyorsunuz olayları eşimde balık ay inşallah bu ay tutar bebekte bi dahaki ay haziranda hamile kalirsak balık burcu oluyo balık istemiyorum eşim yeter bende bu ay olsun kova olsun istiyorum burç önemli yaa
Aynen aslinda hava burçları daha relax balıkta öyle içinde yasiyo ay yengeç kız olucağını bilsem olurda erkekte yengeç istemem yaaAa kova mı olcak bu ay olursa bakmamışm hiçben çok ağlarım herşeye ağlarım. Kimse benimle tartışamaz çünkü hemen ağlarım Babam adımı yüksek sesle söylese ağlardım ademceğiz azını açtığına pişman olurdu Eşimde bazen yeter ama artık yuh diyo ama alıştı garibim
Bencede erkeğin ağlağı hiç çekilmezAynen aslinda hava burçları daha relax balıkta öyle içinde yasiyo ay yengeç kız olucağını bilsem olurda erkekte yengeç istemem yaa
Ben de iphone un kendi sağlık uygulamasını kullanıyorum. Yumurtlama ve regl günlerim tam tutuyor diyebiliririmİphone da P.C. Canım en çok kullanılan uygulama. Çatlamadan sayınca 13ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?