- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Cok şükür iyi gidiyor sabahları ve acıktığımda bulantılarım oluyor. Yarın 7 haftalık oluyorum. Sigarayı cok şükür azalttım 6 tane felan içiyorum sabah aç karnına önceden 3 tane bile içerdim artık içemiyorum midem bulanıyor. Kahvaltıdan sonra içiyorum. Umarım dahada azaltırım. Sizler napıyosunuz haberler sizde varmı güzel haber
Çok güzel canım. Canının daha fazlasını istememesi çok ii. inşaallah tamamen bırakırsın. Ben iki haftadır içmiyorum. Eksikliğini de hissetmiyorum pek. batlara daha var hepimiz bekliyoruzCok şükür iyi gidiyor sabahları ve acıktığımda bulantılarım oluyor. Yarın 7 haftalık oluyorum. Sigarayı cok şükür azalttım 6 tane felan içiyorum sabah aç karnına önceden 3 tane bile içerdim artık içemiyorum midem bulanıyor. Kahvaltıdan sonra içiyorum. Umarım dahada azaltırım. Sizler napıyosunuz haberler sizde varmı güzel haber
Biz komple nerdeyse beklemedeyiz yineCok şükür iyi gidiyor sabahları ve acıktığımda bulantılarım oluyor. Yarın 7 haftalık oluyorum. Sigarayı cok şükür azalttım 6 tane felan içiyorum sabah aç karnına önceden 3 tane bile içerdim artık içemiyorum midem bulanıyor. Kahvaltıdan sonra içiyorum. Umarım dahada azaltırım. Sizler napıyosunuz haberler sizde varmı güzel haber
Bence gayet iyi canım önemli olan iki kat artması.Adete 5 gün kala betam 60 nasl sizce
Aa ne güzel nasıl bıraktın ya bir anda, keske bende bırakabilsemde eşim içiyorÇok güzel canım. Canının daha fazlasını istememesi çok ii. inşaallah tamamen bırakırsın. Ben iki haftadır içmiyorum. Eksikliğini de hissetmiyorum pek. batlara daha var hepimiz bekliyoruzsen dua et bize kabul olur senin duan
Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda en hayırlısından sizlere nasip etsinBiz komple nerdeyse beklemedeyiz yine10 gun kdr var gün geçiriyoruz. Sevindim cnm Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins Bulantılar için ilaç verdi mi dr? Bir de senin yerlesme kanaman olmus muydu?
Eve yarin tekrar kan vericem bakalm tesekurlerBence gayet iyi canım önemli olan iki kat artması.
Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda en hayırlısından sizlere nasip etsinYok canım hiiç kanamam olmadı cok şükür, pazartesi gidicem kalp atısları için zaten cokda yoğun değil bulantım. Olsun istiyorum sigara içmeyim diye
Ben hamile olursam bırakıcam nasılsa diye yavaş yavaş azaltayım dedim. Arkadaş birden kes bir süre dayan sonra içmezsin dedi. Dediği gibi de oldu. Geçen gün içmek için yaktım ama yarısı anca içebildim attım çöpe. Doktor da içmememi söylemişti. Bebiş seni de bu alışkanlığından kurtarır inşallah canım. Azaltmışsın ne güzel.Aa ne güzel nasıl bıraktın ya bir anda, keske bende bırakabilsemde eşim içiyorCanım bütüm kalbimle dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahh kaç gün değerlendirdiniz gün aşırı yapsaydınız
Sevindim valla iyi yapmışsın bırakarak, umarım bende bırakırım. Canım zaten bebek için yataga girmemek gerek, o düşünce bile olmama sebebiymiş. Akısına bırakın. Aynen hiç stres yapma benim gün aşırı 4 günle oldu biliyosun. Doktor yasaklamasa devam ederdim enfeksyondan dolayı 1 hafta yasaklamıstı o ara olan olmusBen hamile olursam bırakıcam nasılsa diye yavaş yavaş azaltayım dedim. Arkadaş birden kes bir süre dayan sonra içmezsin dedi. Dediği gibi de oldu. Geçen gün içmek için yaktım ama yarısı anca içebildim attım çöpe. Doktor da içmememi söylemişti. Bebiş seni de bu alışkanlığından kurtarır inşallah canım. Azaltmışsın ne güzel.Biz sırf bebek için yatağa giremiyoruz canım eşim de ben de Ama yumurtlama öncesi yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdik. Üst üste üç gün. Sonrasında gün aşırı gibi olmuş şimdi baktım da inşaallah tutar ya. Ama saldım kendimi stres yapmıyorum hiç.
Zaten bende 1 paketten 6 taneye felan düşürdüm buda benim için iyi rakam. Cok içiyordum. Evet yoğurt ayran cok tüketmeye çalışıyorum sigara pisliğimi temizliyor diye biliyorum. Ama elma bilmiyordum yarın hemen yeşil elma alıcamolsun hic icmesen daha iyi tabi ama gunde 5e kdr serbest birakiyormus dr lar stres daha kotu diye.. yanliz ictikten sonra ceyrek yesil elma ya da 4 5 kasik yogurt yersen iyi olur. Azalta azalta gidersin ins
Seninki tam nasıl oldu hatırlamıyorum canım demiştin ama. Yumurtlama döneminde antibiotik kullanıyordun sanki. Regle 8 gün kaldı canım. Belirti yok bu ay pek ümitli değilim açıkcasıSevindim valla iyi yapmışsın bırakarak, umarım bende bırakırım. Canım zaten bebek için yataga girmemek gerek, o düşünce bile olmama sebebiymiş. Akısına bırakın. Aynen hiç stres yapma benim gün aşırı 4 günle oldu biliyosun. Doktor yasaklamasa devam ederdim enfeksyondan dolayı 1 hafta yasaklamıstı o ara olan olmusdüşünme hiç. Regl ne kadar var
Canım yumurtlamadan 4-5 gün sonra antibiyotik kullanmaya başlamıştım. 8 gün önce belirti olmaz kuzum benim ani kasık ağrım oldu da o yüzden test yapmıstım. Umut her zaman vardırSeninki tam nasıl oldu hatırlamıyorum canım demiştin ama. Yumurtlama döneminde antibiotik kullanıyordun sanki. Regle 8 gün kaldı canım. Belirti yok bu ay pek ümitli değilim açıkcası
Ay evet hatırladım.Canım yumurtlamadan 4-5 gün sonra antibiyotik kullanmaya başlamıştım. 8 gün önce belirti olmaz kuzum benim ani kasık ağrım oldu da o yüzden test yapmıstım. Umut her zaman vardır
Bende hamile kaldığımdan beri ağlıyorum desem, duygularım cok karısık. Resmen depresyon gibi hormanlardan sanırım. Heleki bu yasaklar cok sıktı beni sıkıldım kaç gündür eşimde çalışıyor. Evde iş bulmaya çalışıyorum kendimeAy evet hatırladım.umut var tabi ne şartlarda insanlar gebe kalıyor hep var geçen ay çok üzülmüştüm ama çok ağlamıştım bu ay sakinim çok şükür Olmazsa da bi kaç kilo verir hamileliğe hazırlarım kendimi
Ya çocuk gelişimi kitapları alsana hem vakit geçirirsin hem bilgilenirsin ben öyle yapardım galibaBende hamile kaldığımdan beri ağlıyorum desem, duygularım cok karısık. Resmen depresyon gibi hormanlardan sanırım. Heleki bu yasaklar cok sıktı beni sıkıldım kaç gündür eşimde çalışıyor. Evde iş bulmaya çalışıyorum kendimeçalışırken iyiydi kafam dağılıyordu alıstığmdanmı bilemedim ev sıkıyor cok beni. Bugünümüzede şükür napalım Kaç kilosunuzki? Doktorda bana en fazla 10 kilo, ilk 3 ay kilo alma dedi. Boğaz hiç durmuyor ama
Ya alıcamda ne alsam kitap bilemedim. Adım adım hamilelik kitabı gördüm trendyolda onu alırım sanırım. Verirsin 4-5 kilo nekiYa çocuk gelişimi kitapları alsana hem vakit geçirirsin hem bilgilenirsin ben öyle yapardım galibaBen 1.62 boy 57-58 kilodayım 54 kiloyla hamile kalmak istiyorum ama bakalım. Kilo veremiyorum ama şu ara. Almadığıma şükrediyorum sen kaç kg ile hamile kaldın canım. İlk üçay kilo bile veriliyormuş galiba.
Hemen hemen aynı ortalamamızYa alıcamda ne alsam kitap bilemedim. Adım adım hamilelik kitabı gördüm trendyolda onu alırım sanırım. Verirsin 4-5 kilo neki1.70 boy 65 kiloyum. Bulantım çıkartmalı olursa kilo veririm ama sadece bulantı var simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?