Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testleri hergun ayni saatte ve sivi alimina 2 saat ara verip yapiyorsaniz ve boyle cikiyorsa pko olabilir ve yumurtlama bir ay olup bir ay ya da baska surelerde olmayabilir. Hormonlariniza baktirdiniz mi? Duzenli adet oluyor musunuz?
Pko yok eminim hormonlarım da düzenli hatta uygulamaya sabit kalarak baktığımda bile aynı günde oluyorum gün bile şaşmıyor aslında. Ya bebek olmaması için hiçbir engel yok Doktora da düzenli şekilde gidiyorum doğum kanalın temiz yumurtlaman güzel demişti de ben sıvı alımına dikkat etmeden yapmıştım hiç. O aklıma bile gelmedi eğer öyleyse gerçekten yumurtlamış olabilirim. Canım benim umut oldun benim için resmen ağlıyordum Ve senin yorumu görünce moralim düzeldi. Allah senden razı olsun

Aslında bugune randevu almıştım da gitmedim ben adet olayım da bitince gidip hem bi amh testi yaptırayım hemde ne zaman geleceğimi söylesin

Bi bu doggy pozisyonu kalmisti 2 yildir denemedigim Bir gebenin günlügünde Ebru abla yazmis sperm sayisi düsükse ve rahim tersse diye benim rahim düz ama sperm sorunu yüzünden denedik bu ay bakalim
Evet bende o pozisyonda deniyorum ama düşünüyorum yer çekimi diye bişey var o sperm her türlü gider gideceği yere biraz da kısmet işte artık üzülmeyip akışına bıraksak iyi olcak çünkü artık psikolojik olarak çöktüm ve yüzüm gözüm hep stresten sivilce oldu başka hastalıklara gebe kalmak istemiyorum

Ayyy cok heves ediyorum su ucanlara ben Almanyada kaliyorum ama ucak fobim yüzünden arabayla gidiyorum hersene nasil rahat ucuyosunuz yaaa her ucusta bayildigim icin sagolsun hosteslerle cok samimi iniyorum ucaktan

Seni çok iyi anlıyorum kuzum korkmamalısın ama inan arabayla kaza riski daha yüksek ve uçak gerçekten aşırı emniyetli evet sallanıyo türbülans oluyo bazen çok şiddetli oluyo da türbülanstan ve sallanmadan dolayı uçak düşmez bunu unutma canım

Sivi alimindan cok etkileniyor cnm lh yumurtlamissindir adetlerin duzenliyse. Hep ayni gun mu suruyor döngün? Ne demek cnm

Selam kızlar hareketlendirelim forumu bence de çok sessiziz. Gündüzleri oruç olduğum için uyuyorum. Geceleri bıradayım ben. Yarasa mode on yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…