- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Ben beklemedeyim daha 12 gün varHerkes beklemede galiba forum cok sessiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beklemedeyim daha 12 gün varHerkes beklemede galiba forum cok sessiz
Aynen çatladık bekliyoruzHerkes beklemede galiba forum cok sessiz
Pko yok eminim hormonlarım da düzenli hatta uygulamaya sabit kalarak baktığımda bile aynı günde oluyorum gün bile şaşmıyor aslında. Ya bebek olmaması için hiçbir engel yok Doktora da düzenli şekilde gidiyorum doğum kanalın temiz yumurtlaman güzel demişti de ben sıvı alımına dikkat etmeden yapmıştım hiç. O aklıma bile gelmedi eğer öyleyse gerçekten yumurtlamış olabilirim. Canım benim umut oldun benim için resmen ağlıyordum Ve senin yorumu görünce moralim düzeldi. Allah senden razı olsunTestleri hergun ayni saatte ve sivi alimina 2 saat ara verip yapiyorsaniz ve boyle cikiyorsa pko olabilir ve yumurtlama bir ay olup bir ay ya da baska surelerde olmayabilir. Hormonlariniza baktirdiniz mi? Duzenli adet oluyor musunuz?
Konu sahibi sizmiydiniz? experla hesabınız kapandımıYa yumurtlamadan önce üç kere birlikte olmuşuz onu dedim bence yumurtlamadan bir gün önceye kadar gerek yok. Sperm birikmesin mi
Aslında bugune randevu almıştım da gitmedim ben adet olayım da bitince gidip hem bi amh testi yaptırayım hemde ne zaman geleceğimi söylesinMerhabalar. Bence döngünün sondan 14.günü gitsen iyi olur yumurtalarının büyüklüğüne sayısına bakabilirler. Bence doktor kontrolüne girmek en iyisi kürler var ama bilinçsiz kullanılmamalı bence.
Evet bende o pozisyonda deniyorum ama düşünüyorum yer çekimi diye bişey var o sperm her türlü gider gideceği yere biraz da kısmet işte artık üzülmeyip akışına bıraksak iyi olcak çünkü artık psikolojik olarak çöktüm ve yüzüm gözüm hep stresten sivilce oldu başka hastalıklara gebe kalmak istemiyorumBi bu doggy pozisyonu kalmisti 2 yildir denemedigim Bir gebenin günlügünde Ebru abla yazmis sperm sayisi düsükse ve rahim tersse diye benim rahim düz ama sperm sorunu yüzünden denedik bu ay bakalim
Ayyy cok heves ediyorum su ucanlara ben Almanyada kaliyorum ama ucak fobim yüzünden arabayla gidiyorum hersene nasil rahat ucuyosunuz yaaa her ucusta bayildigim icin sagolsun hosteslerle cok samimi iniyorum ucaktan
Valla bakiyorum bakiyorum mesaj yok oyalanamiyorum 10 gun var bekliyorum zaman gecmiyooooor zamanBen burdayım ama bizden başka kimse yok galiba
Valla yaaa beklemek zoooor benim de 10Ben beklemedeyim daha 12 gün var
Al benden de aynisi catladim mi patladım mı gorcezAynen çatladık bekliyoruz
Evet ben sizi hatirladim nasil gidiyor ismi degisti Rhea Silvia olduKonu sahibi sizmiydiniz? experla hesabınız kapandımı
Yeter cnm ordan da tutabilir neden olmasinMerhaba benim bat 17 mayıs ama yumurtlamadan 1 gün öncesi değerlendirildi sadece yani pek ümitli değilim yine de hayırlısı
Sivi alimindan cok etkileniyor cnm lh yumurtlamissindir adetlerin duzenliyse. Hep ayni gun mu suruyor döngün? Ne demek cnmPko yok eminim hormonlarım da düzenli hatta uygulamaya sabit kalarak baktığımda bile aynı günde oluyorum gün bile şaşmıyor aslında. Ya bebek olmaması için hiçbir engel yok Doktora da düzenli şekilde gidiyorum doğum kanalın temiz yumurtlaman güzel demişti de ben sıvı alımına dikkat etmeden yapmıştım hiç. O aklıma bile gelmedi eğer öyleyse gerçekten yumurtlamış olabilirim. Canım benim umut oldun benim için resmen ağlıyordum Ve senin yorumu görünce moralim düzeldi. Allah senden razı olsun
İnşallah canım umut serptin yüreğime teşekkür ederimYeter cnm ordan da tutabilir neden olmasin
Çok mümkün umudu kaybetmek yooookİnşallah canım umut serptin yüreğime teşekkür ederim
Tesekür ederim cok iyi gidiyor şükür Sizler naptınız varmı güzel haberEvet ben sizi hatirladim nasil gidiyor ismi degisti Rhea Silvia oldu