Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım. Yumurtlama takibi yaptın mı
Bu ay ilk kez gün aşırı deniyorum adet bitiminden beri ama yumurtladigimi anlıyorum o gun 2 gün ustuste yaptık gün aşırıya devam=)
Gecen aylar yaptım takip ama sacma değerlendirmeler yapmisim tutmadi=/

Aynıyız tipa tip ben de cok kilo aldim pandemide yaaa 61dim

Valla yaaa beklemek zoooor benim de 10
Ben geçen ay sayıp merakla bekliyordum bu ay pek umrumda değil ya yine olmayacaktır gözüyle bakıyorum. Olmazsa da umutlanmadığım için hiç üzülmeyeceğim. Bu kararı bu gece aldım bende regl 10 gün kala adet belirtileri başlıyor o yüzden kendimi dinlemek istemiyorum

Iste birbirine cok benziyor o yuzden ayirt etmek zor dinlememek en guzeli yoksa cildiriyoruz yani bende gogus uclarinda hassasiyet var ilk defa oldu catlamanin 3. Günü mesela ictigim bitki cayina atiyorum suçu hic belirtiye vermiyorum hahahaa

TEŞEKKÜR ederim o zaman 11 Mayıs gibi falan bat. Gerçi covid aşımın ilk dozunu oldum bu ay olmazsa da üzülmeyeceğim
Olup hamile kalan var yeni bugun ogrenmis bu ay asi olmus adi neydi waaass mi oyle birsey dur atayım bulursam

Benimde bugün 2 gün bitti gün içinde beyaz sarımsı bir akıntı geldi. Koku ve kaşıntı yok amaann hep gelen akıntılar deyip geçiyorum artık

Olup hamile kalan var yeni bugun ogrenmis bu ay asi olmus adi neydi waaass mi oyle birsey dur atayım bulursam
Biontech oldum ben. Birkaç doktora da sordum hamileyken covid olursan nasıl geçireceğini bilemeyiz. Aşıyı öncelik yap dediler. Herkesin sağlıklı olsun inşallah bebekleri

Reactions: Mof
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…