- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Hoşgeldin canım. Yumurtlama takibi yaptın mı17mayis benimde=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım. Yumurtlama takibi yaptın mı17mayis benimde=)
Aa tamam kuzum cok sağol Sanada bu kitapları almak en kısa zamanda nasip olsun inşAllahHemen hemen aynı ortalamamız Bir blogger ı takip ediyordum o okuduğu kitapları paylaşmıştı. Sana da fikir olsun ekliyorum buraya
İnşaallah canım duana talibimAa tamam kuzum cok sağol Sanada bu kitapları almak en kısa zamanda nasip olsun inşAllah
Bu ay ilk kez gün aşırı deniyorum adet bitiminden beri ama yumurtladigimi anlıyorum o gun 2 gün ustuste yaptık gün aşırıya devam=)Hoşgeldin canım. Yumurtlama takibi yaptın mı
Zaten bende 1 paketten 6 taneye felan düşürdüm buda benim için iyi rakam. Cok içiyordum. Evet yoğurt ayran cok tüketmeye çalışıyorum sigara pisliğimi temizliyor diye biliyorum. Ama elma bilmiyordum yarın hemen yeşil elma alıcam cok sağol kuzum
Her zamannİnşaallah canım duana talibim
Ya alıcamda ne alsam kitap bilemedim. Adım adım hamilelik kitabı gördüm trendyolda onu alırım sanırım. Verirsin 4-5 kilo neki 1.70 boy 65 kiloyum. Bulantım çıkartmalı olursa kilo veririm ama sadece bulantı var simdili
Ya bende catlama 3. Günü başlayan gogus ucu hassasiyeti var hic olmaz anlayamadim. Bu coban cokerten mi yapti dedim hormonlari duzenliyormus fln ya arttirdi mi ne oldu acaba bu kdr erken belirti olmayacağına göreİnşaallah canım duana talibim
Catlamadan sonra 12 14 gun arasi mesela catlama 1 ise 16 bat gibiKızlar bat için yumurtlamadan sonra mı 14 sayıyoruz çatlamadan sonra mı?
Ben geçen ay sayıp merakla bekliyordum bu ay pek umrumda değil ya yine olmayacaktır gözüyle bakıyorum. Olmazsa da umutlanmadığım için hiç üzülmeyeceğim. Bu kararı bu gece aldım bende regl 10 gün kala adet belirtileri başlıyor o yüzden kendimi dinlemek istemiyorumValla yaaa beklemek zoooor benim de 10
TEŞEKKÜR ederim o zaman 11 Mayıs gibi falan bat. Gerçi covid aşımın ilk dozunu oldum bu ay olmazsa da üzülmeyeceğimCatlamadan sonra 12 14 gun arasi mesela catlama 1 ise 16 bat gibi
Iste birbirine cok benziyor o yuzden ayirt etmek zor dinlememek en guzeli yoksa cildiriyoruz yani bende gogus uclarinda hassasiyet var ilk defa oldu catlamanin 3. Günü mesela ictigim bitki cayina atiyorum suçu hic belirtiye vermiyorum hahahaaBen geçen ay sayıp merakla bekliyordum bu ay pek umrumda değil ya yine olmayacaktır gözüyle bakıyorum. Olmazsa da umutlanmadığım için hiç üzülmeyeceğim. Bu kararı bu gece aldım bende regl 10 gün kala adet belirtileri başlıyor o yüzden kendimi dinlemek istemiyorum
Olup hamile kalan var yeni bugun ogrenmis bu ay asi olmus adi neydi waaass mi oyle birsey dur atayım bulursamTEŞEKKÜR ederim o zaman 11 Mayıs gibi falan bat. Gerçi covid aşımın ilk dozunu oldum bu ay olmazsa da üzülmeyeceğim
Bende 62 kiloydum doktor tartıya cıkardı 65 olmusumAynıyız tipa tip ben de cok kilo aldim pandemide yaaa 61dim
Bakim onada canımNat geonun belgeseli var harika tavsiye ederim
Benimde bugün 2 gün bitti gün içinde beyaz sarımsı bir akıntı geldi. Koku ve kaşıntı yok amaann hep gelen akıntılar deyip geçiyorum artıkIste birbirine cok benziyor o yuzden ayirt etmek zor dinlememek en guzeli yoksa cildiriyoruz yani bende gogus uclarinda hassasiyet var ilk defa oldu catlamanin 3. Günü mesela ictigim bitki cayina atiyorum suçu hic belirtiye vermiyorum hahahaa
Biontech oldum ben. Birkaç doktora da sordum hamileyken covid olursan nasıl geçireceğini bilemeyiz. Aşıyı öncelik yap dediler. Herkesin sağlıklı olsun inşallah bebekleriOlup hamile kalan var yeni bugun ogrenmis bu ay asi olmus adi neydi waaass mi oyle birsey dur atayım bulursam