• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
TEŞEKKÜR ederim o zaman 11 Mayıs gibi falan bat. Gerçi covid aşımın ilk dozunu oldum bu ay olmazsa da üzülmeyeceğim🙃
Buldum yaz istersen hamilelik durumu fln olursa bilgi alisverisi yaparsınız oyle bir forum basligi da var hatta

Eklentiler

• Screenshot_20210506-232354_Chrome.jpg
    Screenshot_20210506-232354_Chrome.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 25
Benimde bugün 2 gün bitti gün içinde beyaz sarımsı bir akıntı geldi. Koku ve kaşıntı yok amaann hep gelen akıntılar deyip geçiyorum artık 😂
Yumurtlamadan sonra oyle oluyor beyaz süt rengi gibi, catlama gunu seffaf ve cok oluyor. Aman bilmiyorum takmiyoruz hiiic umurumuz degil🤪

Valla dr larin gorusleri de degisiyor ondan sans. Aşı konusu zaten bir muamma.. Koruyor mu o bile belli değil, aynen bebikler saglikli olsun da gerisi teferruat😊
Biontech oldum ben. Birkaç doktora da sordum hamileyken covid olursan nasıl geçireceğini bilemeyiz. Aşıyı öncelik yap dediler. Herkesin sağlıklı olsun inşallah bebekleri🙏🏼

Biontech oldum ben. Birkaç doktora da sordum hamileyken covid olursan nasıl geçireceğini bilemeyiz. Aşıyı öncelik yap dediler. Herkesin sağlıklı olsun inşallah bebekleri🙏🏼
Biontech ten sonra belli bir süre hamilelik olmasın gibi bir şey var mıydı?

innşallah herkesin sağlıklı olsun🙏🏼🙏🏼

Aranızda bu ay çatlatma iğnesi olan var mıydı? Ondan mıdır bilmiyorum ama sadece sol göğsümde inanılmaz kaşıntı var. Reglden 10 gün önce kadar hassasiyet başlıyor zaten o Allahın emri. Bir de kaşıntı olunca katlanamaz oldu :((

Biontech ten sonra belli bir süre hamilelik olmasın gibi bir şey var mıydı?

innşallah herkesin sağlıklı olsun🙏🏼🙏🏼
Onu sana bırakıyorlar aslında. Ama hamileler üzerinde de denendi biontech bilinen bi zararı olmamış hatta bebekler antikorla doğmuş. Yine bir riskli Doğum uzmanı mı neydi doç o da hemen aşını ol demiş bi hamile arkadaşa . Zararı olmaz mı deyince aksine koruman olacak demiş dr. Benim dr lar da olumlu konuştu hep. Koruyan gözeten Allah. Ben artık ona emanet ettim olursa da. Çünkü işim gereği aşı olmak zorundayım gibi bi şey.

Onu sana bırakıyorlar aslında. Ama hamileler üzerinde de denendi biontech bilinen bi zararı olmamış hatta bebekler antikorla doğmuş. Yine bir riskli Doğum uzmanı mı neydi doç o da hemen aşını ol demiş bi hamile arkadaşa . Zararı olmaz mı deyince aksine koruman olacak demiş dr. Benim dr lar da olumlu konuştu hep. Koruyan gözeten Allah. Ben artık ona emanet ettim olursa da. Çünkü işim gereği aşı olmak zorundayım gibi bi şey.

tabii herşey Allahtan. Covid olma riskiniz varsa zaten aşı yaptırmış olmak daha iyi o zaman. Zaten artık düşünmemek lazım üzerine. Covid endişesi daha az olur en azından

tabii herşey Allahtan. Covid olma riskiniz varsa zaten aşı yaptırmış olmak daha iyi o zaman. Zaten artık düşünmemek lazım üzerine. Covid endişesi daha az olur en azından
Kesinlikle. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsinler inşallah. gelsinler de evlerimiz şenlensin şöyle mis gibi bebiş kokusu çekelim içimize. 🥰 buralarda bunları konuşmak çok iyi geliyor gerçekten. Sizler de anlarsınız Ben artık eş dost akrabayı sıkmamak adına pek bu konuları açamıyorum😁

Kesinlikle. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsinler inşallah. gelsinler de evlerimiz şenlensin şöyle mis gibi bebiş kokusu çekelim içimize. 🥰 buralarda bunları konuşmak çok iyi geliyor gerçekten. Sizler de anlarsınız Ben artık eş dost akrabayı sıkmamak adına pek bu konuları açamıyorum😁
Amiiin🥰

Ben eş dost akraba kimseyle konuşmuyorum:) Sadece annem kardeşlerim eşim ile konuşuyorum. Forum gerçekten iyi oluyor bazen psikolojik olarak daha çok düşünmeye sebep olsa da paylaşıyoruz ne güzel birbirimizle:) Hem bilgileniyoruz da. İnşallah güzel haberleri de paylaşırız:)

Amiiin🥰

Ben eş dost akraba kimseyle konuşmuyorum:) Sadece annem kardeşlerim eşim ile konuşuyorum. Forum gerçekten iyi oluyor bazen psikolojik olarak daha çok düşünmeye sebep olsa da paylaşıyoruz ne güzel birbirimizle:) Hem bilgileniyoruz da. İnşallah güzel haberleri de paylaşırız:)
İnşallah 🤲🏻🥰

Bu ay ilk kez gün aşırı deniyorum adet bitiminden beri ama yumurtladigimi anlıyorum o gun 2 gün ustuste yaptık gün aşırıya devam=)
Gecen aylar yaptım takip ama sacma değerlendirmeler yapmisim tutmadi=/
Yumurtlamanı anlıyosan teste de gerek yok zaten canım. Ben anlamıyorum valla 😁 inşallah tutmuştur bat gününe kadar buralardayız. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay yeni topikte yine bekleriz. Allah en güzel zamanı bilir 🥰😊

Kızlar ya benim bi sorunum var affınıza sığınarak soruyorum. Gün aşırı ilişki ile değerlendiriyorduk bu ayı ama son iki ilişkide bende bi isteksizlik oldu normalde eşimle ten uyumumuz falan mükemmel. Ama ön sevişmede tahrik olamıyorum. Bi kız belirti olarak yazmış isteksizliği ama bende gün aşırı olduğu için artık sıradanlaşmaya mı başladı acaba diyorum. Ama daha öncede gün aşırı kuralıyla drğerlendirmelerimizde böyle bişey olmamıştı. Çok açık yazdım kusura bakmayın. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
Canim kendini sartlandirdigin icin oyle oluyor. Normal yani surekli surekli yapmam gerekli diye vucudunu strese sokuyorsun

Ben geçen ay sayıp merakla bekliyordum bu ay pek umrumda değil ya yine olmayacaktır gözüyle bakıyorum. Olmazsa da umutlanmadığım için hiç üzülmeyeceğim. Bu kararı bu gece aldım bende regl 10 gün kala adet belirtileri başlıyor o yüzden kendimi dinlemek istemiyorum 😂

Yumurtlamadan sonra oyle oluyor beyaz süt rengi gibi, catlama gunu seffaf ve cok oluyor. Aman bilmiyorum takmiyoruz hiiic umurumuz degil🤪
Ya bende yumurtlama dün bitti hala akıntı yok kızlar bata 10 Gün kaldı benimde çatlamadı mı yoksa yumurta kafamda deli sorular

Canim kendini sartlandirdigin icin oyle oluyor. Normal yani surekli surekli yapmam gerekli diye vucudunu strese sokuyorsun
Evet canım ya öyle oldu bu ay soğan kürü yaptım ve çok fazla vücudumu dinleyip belirti aradım kendimde ve son bir kaç ilişkide de bebek düşüncesi kafamda olduğu için (hiç çıkmaz oldu aklımdan) bu sorunu yaşadım. Eşimde diyor çok takıyorsun diye bu kadar takma akışına bırak diye ama ne bileyim ya aslında o istediğinin başlamıştık denemelereben öyle çok da istekli değildim ama artık ondan daha çok ister oldum olaylar nasıl bu hale geldi aklım almıyor :KK43: neyseki kendime yeni uğraşlar edindim bebe düşüncesini bir nebze attım kafamdan saldım çayıra edasıyla adeti bekliyorum :KK48::halay:

Back