Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gibi yap canım ben şimdi gece degerlendiricegim için 4te yapıyorum daha iyi sonuç alayım diye
Biraz önce yaptım çatlamış görünüyor. Dün geceyi değerlendirdik ama bugünü değerlendirme şansımız yok inşallah yine de olur diye dua ediyorum

Eklentiler

• IMG_20210503_131039.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20210504_125548.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 19
Bende 26 yaşındayım ekstra bir takviye kullanmıyorum ama en azından bir yıl bekleyip kendimi doktor stresine sokmak istemiyorum. Daha üçüncü ayımız bence yakında güzel haberler alırız
Cok haklisin doktor lafi bile stres yapiyor. Folic Asitde mi kullanmiyorsun. Doktorlar kullanmani oneriyor hamile olursan bebegin beyin gelisimi icin .

Biraz önce yaptım çatlamış görünüyor. Dün geceyi değerlendirdik ama bugünü değerlendirme şansımız yok inşallah yine de olur diye dua ediyorum
Canım bu gece niye değerlendiremiyorsunuz keşke olsaydı şansını çok yukseltirdi tabi dünden spermler hala yasiyo inşallah olur canm

Cok haklisin doktor lafi bile stres yapiyor. Folic Asitde mi kullanmiyorsun. Doktorlar kullanmani oneriyor hamile olursan bebegin beyin gelisimi icin .
Evet canım biliyorum ama şuan kullanmıyorum zaten düzenli adet görüyorum. Gebelik olursa çok kısa sürede fark etmiş olurum sonrasında başlarım diye düşünüyorum

Bknz ablam valla 31de ilkinden vurdu bide oncesinde doğum kontrol kullandı etkiside geçmemiş yani düşün. Ben hap map bilmem prezervatif ya hemen olur zaten sandım hayall dünyası
Masallah nazarlardann korusun ablani. Darisi bizim basimiza. Ben hic dogum kontrol hapi kullanmadim. Sadece prezervatif olumsuz etki olsun istemediim

Canım bu gece niye değerlendiremiyorsunuz keşke olsaydı şansını çok yukseltirdi tabi dünden spermler hala yasiyo inşallah olur canm
Keşkee olsaydı ama eşim bu gece nöbetçi evde olmayacak. Zaten dün gece yarısı ilişki olmuştu sağlıklı spermse hala yaşıyordur. Artık gebelik şansı biraz düşük olsa da belki olur diye umut ediyorum

Benimde 3.ayim bende 27 gittim doktora olursun anne stres yapma dedi beklicez mecbur
Yani daha yaşımız çok genç stres olmazsa daha kolay olur. Bu ay değilse sonraki ayda olur ben bu şekilde düşünüyorum acelesi yok

Anladım canım dün önemli günü degerlendirmissin zaten rabbimden herşey bize beklemek düşer

Canim icini ferah tut spermler 48-72 saate kadar yasiyor. Yani dun gecekiler yarina kadar yasar .

Ben artık bu testleri anlamadığımı düşünüyorum kızlar, bugün yine saat 3te yaptım her gün aynı saatte yapıyorum 2 saat sıvı tüketmeden, yine mi pozitif bu? Ha çatladı ha çatlıcak derken kafayı yicem

Eklentiler

• 6A8DE656-04AC-4E81-86F7-1980231DBE94.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 34
Canım senin 20 yumurtlma başlamış 21 pik olmuş bugünde catlamadasin birden siliklesmiyo yarın tamamen siliklesir bugün çatlamasın bence bugün degerlendir catlamada

Rhea Silvia baska grupta gordum herkesin bati alt alta yazmislar ilk mesaja biz de yapalim mi? Ama yapamiycaz cunku hesabın yok di mi experla kayboldu alt alta liste yaparsak sorariz dedim o tarihlerde..
Ya evet güzel olurdu ama o hesaba giremiyorum. İnşallah gerek kalmaz ama diğer ay baştan yaparız onu. Tabi inşaallah hiçbirimiz bat takip etmeyiz hamiş oluruz bu ay

Canım senin 20 yumurtlma başlamış 21 pik olmuş bugünde catlamadasin birden siliklesmiyo yarın tamamen siliklesir bugün çatlamasın bence bugün degerlendir catlamada
Canım çok teşekkür ederim, umuyorum bugün değerlendiricez bakalım öyle olursa 2 günde bir 3 kez olmuş olcak, hepimize beklediğimiz haberi almak nasip olsun <3

Benimde bat 10 Mayıs bu ay ilk defa denedik merakla bekliyorum sonucu
Gelnsarılışıp bekleyelim benim de 10 mayıs dün merakımı yenik düşüp test yaptım ama negatifti belki erken yapmışımdır diye işte umut edip kırmızıları görene kadar bekleyecem

Gelnsarılışıp bekleyelim benim de 10 mayıs dün merakımı yenik düşüp test yaptım ama negatifti belki erken yapmışımdır diye işte umut edip kırmızıları görene kadar bekleyecem
Ovulasyon üstünden kaç gün geçti bende 10 Mayıs korkuyorum test yapmaya adet daha 7 gün var

Ovulasyon üstünden kaç gün geçti bende 10 Mayıs korkuyorum test yapmaya adet daha 7 gün var
Canım pko yum ben ovulasyon testi yapmadım bu ay stres oluyordu bana tahmini 23 nisanda çatlamayı gördüm 11. Gün yani dün yaptım testi negatifi gördüm 10 mayıs batım ama işte pko olduğu için bazen erken bazen geç geliyo 21 nisanda lekelenme oldu 4 5 damla yerleşme mi acaba diye acele ettim teste ya. Bence bekle sende negatifi görünce insanın modu düşüyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…